Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki telefon komórkowy? NOWOŚCI - TOP 10

Therion

Rekomendowane odpowiedzi

Dziękuję wszystkim użytkownikom , z którymi w przeszłości wymienialiśmy się wiedzą , uwagami , ocenami itd na stronach forum . Pisaliśmy o muzyce , brzmieniu , urządzeniach ,modyfikacjach ... to był naprawdę dobry czas dla mnie i znajomych zainteresowanych szeroko rozumianym audio . Czasem było ostro ale zawsze twórczo i na temat .

Dzisiaj już nie ma prawie nikogo z tamtego grona pasjonatów . Zakładki o tematyce muzycznej , filmowej czy ,,sprzętowej" są praktycznie martwe . Jedynym miejscem dyskusji jest Bocznica - ale o wartości merytorycznej i jakości tych dyskusji nie chcę nawet wspominać . Moderacja nic nie robi w kierunku oczyszczenia forum a ewidentny zamordyzm i stronniczość kilku moderatorów dotyka wszystkich , którzy dostrzegają upadek forum i nie godzą się na to głośno wzywając do naprawy . Nie mamy się co oszukiwać - to już nie jest audiostereo .

Dziwię się reklamodawcom - tak niewielu ogląda ich informacje więc po co je tu zamieszczać i za nie płacić ?

I na koniec najważniejsze - to my użytkownicy jesteśmy potrzebni temu forum bo to my generujemy ruch , z który płacą reklamodawcy utrzymujący to forum . Na szczęcie takich portali , forów i stron jest cała masa więc nie musze się babrać w tym co zostało .

Na wszelki wypadek proszę administrację o usuniecie mojego profilu w trybie natychmiastowym .

...there is no spoon...

LG się nie kupuje bo zaczyna lagować po jakimś czasie. Sprawdzone. Jedyne wyjście to regularne czyszczenie pamięci z nagromadzonego syfu.

No prosze Cie. Wszystkie budzetowe smartfony mozna wrzucic do jednego wora. Lg beeee a co samsung jest lepszy?A moze Zte?Jedynie na co warto zwrocic uwage to na flagowe modele danych firm, one pozyja dluzej ale musisz na nie troche wylozyc.Czyszcznie syfu i uwalnianie pamieci - owszem, tylko ze to nie wszystko.

Brak wsparcia wymusza zmiane telefonu i interes sie kreci.

Od lat użytkuję flagowce samsunga ale dopiero jak wychodzi nastepca. Teraz syn ma s5 a żona A5, zero problemów. Ja ze względów praktycznych używam pancernych wersji. Zbyt dużo telefonów natłukłem...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Szkoda kasy na "flagowce-lagowce", polecam Moto G 3gen. (IPx7) a jak "bogaciej" to Moto X Play "czysty" android to zupełnie inna klasa funkcjonalności. Pod względem aktualizacji też są w na bieżąco co akurat mnie nie ekscytuje ...

Ewentualnie Asus ZenFone 2 ...

Dziękuję wszystkim użytkownikom , z którymi w przeszłości wymienialiśmy się wiedzą , uwagami , ocenami itd na stronach forum . Pisaliśmy o muzyce , brzmieniu , urządzeniach ,modyfikacjach ... to był naprawdę dobry czas dla mnie i znajomych zainteresowanych szeroko rozumianym audio . Czasem było ostro ale zawsze twórczo i na temat .

Dzisiaj już nie ma prawie nikogo z tamtego grona pasjonatów . Zakładki o tematyce muzycznej , filmowej czy ,,sprzętowej" są praktycznie martwe . Jedynym miejscem dyskusji jest Bocznica - ale o wartości merytorycznej i jakości tych dyskusji nie chcę nawet wspominać . Moderacja nic nie robi w kierunku oczyszczenia forum a ewidentny zamordyzm i stronniczość kilku moderatorów dotyka wszystkich , którzy dostrzegają upadek forum i nie godzą się na to głośno wzywając do naprawy . Nie mamy się co oszukiwać - to już nie jest audiostereo .

Dziwię się reklamodawcom - tak niewielu ogląda ich informacje więc po co je tu zamieszczać i za nie płacić ?

I na koniec najważniejsze - to my użytkownicy jesteśmy potrzebni temu forum bo to my generujemy ruch , z który płacą reklamodawcy utrzymujący to forum . Na szczęcie takich portali , forów i stron jest cała masa więc nie musze się babrać w tym co zostało .

Na wszelki wypadek proszę administrację o usuniecie mojego profilu w trybie natychmiastowym .

Co za dramat...

Bez przesady z tą adoracją chińskich telefonikow. Taki ZTE będzie żył technologicznie jakieś pół roku. Tyle będzie wsparcia androidowego. Potem permanentny brak aktualizacji.

Dokładnie. Ja obecnie mam galaxy6 ale jak szybko przestana go aktualizowac to przesiadam sie na nexusa od motoroli albo nowego jaki wyjdzie. Obecnie sprzet nie jest problemem problem to oprogramowanie

Szkoda kasy na "flagowce-lagowce", polecam Moto G 3gen. (IPx7) a jak "bogaciej" to Moto X Play "czysty" android to zupełnie inna klasa funkcjonalności. Pod względem aktualizacji też są w na bieżąco co akurat mnie nie ekscytuje ...

Ewentualnie Asus ZenFone 2 ...

Jak tanio i dobrze to tylko nexus. Chyba ze nie potrzeba nam nowego androida to samsung galaxy s

chwilowy brak działalności w audio.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.