Skocz do zawartości
IGNORED

Rozmowy na luzie ...

palton

Rekomendowane odpowiedzi

No, wiedziałem, że Grzegorz to myślący człowiek ale wicie-rozumicie te dywagacje na temat mlb, to hmm, odpuście..

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Pracuję dzisiaj, pozdrowienia z Wysp. Jednego to im zazdroszczę, tutaj trawka zielona, okno w hotelu otwarte i ptaszki śpiewają... ech, jutro wracam do zamrażarki.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Wczoraj Turcja dzisiaj wyspy jutro Białoruś, praca dla Niemca..hmm, mosad?

:)

Znacznie mniej ekscytujące, consulting (hmm... nie wiem jak się to po polsku nazywa) związany z IT, firma produkuje oprogramowanie dla biznesu. Mamy wielu klientów w EU i kilku poza. Białoruś jeszcze nie jest pewna. Czasami jest to fajne a czasami człowiek pada na pysk ze zmęczenia w jakimś małym hoteliku na krańcu świata. Nie każdemu to odpowiada, wielu woli stabilniejszą robotę.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

:)

Znacznie mniej ekscytujące, consulting (hmm... nie wiem jak się to po polsku nazywa) związany z IT, firma produkuje oprogramowanie dla biznesu. Mamy wielu klientów w EU i kilku poza. Białoruś jeszcze nie jest pewna. Czasami jest to fajne a czasami człowiek pada na pysk ze zmęczenia w jakimś małym hoteliku na krańcu świata. Nie każdemu to odpowiada, wielu woli stabilniejszą robotę.

Non stop tu piszesz...kiedy tak ciężko pracujesz?

"...Nie każdemu to odpowiada, wielu woli stabilniejszą robotę..."

Moderacyjną?

Do robót moderacyjnych to można zdaje się przyrosnąć jak ukwiał do podłoża. Później trudno oderwać...

"...Nie każdemu to odpowiada, wielu woli stabilniejszą robotę..."

Moderacyjną?

Do robót moderacyjnych to można zdaje się przyrosnąć jak ukwiał do podłoża. Później trudno oderwać...

Nawet granatem?Lub bombą?

Non stop tu piszesz...kiedy tak ciężko pracujesz?

Multitasking.

Niektórzy panowie: proszę powstrzymywać się od złośliwych uwag bo będę zmuszony zablokować Wam dostęp do wątku.

Niektórzy panowie: proszę powstrzymywać się od złośliwych uwag bo będę zmuszony zablokować Wam dostęp do wątku.

Ejże ;)

OK!

Chociaż przywróć drugą część wpisu, a nie tak szast prast.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Nawet granatem?Lub bombą?

Tego nie wiem - nie próbowałem. W każdym bądź razie perswazją się nie da - to wiem, bo próbowałem. Ale co ja piszę, hehe, jak ukwiałowi wyperswadować aby se poszedł...gdzieś? :)

jak ukwiałowi wyperswadować aby se poszedł...gdzieś? :)

Yul, specjalnie dla Ciebie mogę przenieść się do kuchni.

Yul, specjalnie dla Ciebie mogę przenieść się do kuchni.

Jeśli w kuchni nie masz dostępu do internetu ani telefonii komórkowej, to się przenieś, na stałę nawet. Bardzo dobry pomysł, hehe.

coby to nie było, jakby to nie zaaplikował, zawsze będzie to miało cechy bufora :(

dla mnie każde pre jest be, są lepsze patenty ale trzeba być otwartym a tego ludziom brakuje najbardziej

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

coby to nie było, jakby to nie zaaplikował, zawsze będzie to miało cechy bufora :(

dla mnie każde pre jest be, są lepsze patenty ale trzeba być otwartym a tego ludziom brakuje najbardziej

Zapodaj te pomysły ;-)

były, trza czytać

Akurat:)

Zapewne tylko TY (i może kilku Twoich znajomych) masz PATENT i wiesz to, czego na całym audiofilskim świecie nie wiedzą najlepsi fachowcy-inżynierzy w firmach, które od pół wieku zatrudniają sztaby ludzi, po to tylko, żeby jako tako grało. Jasne, że swoje produkty sprzedają nieco drożej, od tych zrobionych w piwnicy, bez vatu.

Słuchałem kiedyś kilku kolumn DIY, w tym jednego wybitnego modelu za 25 kzł (sic!) - (robocizna + materiał + ca 2 kzł za złożenie). CUDA! W tym diamentowa kopułka, itd., itp... Czyli, po Waszemu x4 najmniej!!! Taka jest przebitka tych, co mają "patent".

Facetowi łzy szczęścia o mało nie zalewały kaleson!

Mnie nie:( Może jakieś 15 kzł bym za nie dał.

GUST, czy głuchota???

Wyluzuj...

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

nie gust, nie głuchota, tylko też na g - głupota

to z czym proponuję się zapoznać to prace pochodzące od takich nazwisk jak Joe Rasmussen i Menno Vanderveen

a jeśli nic ci z tego nie przyjdzie kup sobie kita Vellemana

jako ciekawostkę podam - gdy sprzedawałem pre micro Crofta za 1300zł zainteresowanie było zerowe ale w/wym kit za 1100 jest cacy - żenada

"Jasne, że swoje produkty sprzedają nieco drożej," - to wyobraźnia czy choroba?

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

nie gust, nie głuchota, tylko też na g - głupota

to z czym proponuję się zapoznać to prace pochodzące od takich nazwisk jak Joe Rasmussen i Menno Vanderveen

a jeśli nic ci z tego nie przyjdzie kup sobie kita Vellemana

jako ciekawostkę podam - gdy sprzedawałem pre micro Crofta za 1300zł zainteresowanie było zerowe ale w/wym kit za 1100 jest cacy - żenada

"Jasne, że swoje produkty sprzedają nieco drożej," - to wyobraźnia czy choroba?

Jak zwykle.

Bufonada:)

Jeśli miałbyś COŚ NADZWYCZAJNEGO, rewolucyjnego, a tym bardziej pochodziłoby to od ww. Panów (zasłużonych dla audio!) - to dlaczego nie pokażesz, nie dasz posłuchać tego na jakiejś wystawie, targach???

Jakoś nie kojarzę... Może boisz się SŁAWY i CHWAŁY?

Albo, to Twój SSSSSSSSSSSSKaaaaarb???

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

..... wreszcie się zrobiło u s t r o j o w o a nie kto ma lepszy , ładniejszy , droooogi sprzęcior w gó...anym pomieszczeniu.......a nawiasem mówiąc to ty tadeo to chyba jesteś w dechę facet......

Nawet do fotek ludziom nie chce się usunąć z planu zdjęć suszarki z różnymi gaciami itd, troszkę szacunku dla oglądającego jak już decydujecie się coś tu pokazać

"Skąpski idzie na ambasadora, wysiada, rozumiesz? A jak on poleci, to poleci Korszul, poleci też Broński i zgadnij kto po nich poleci? Po nich polecę ja! To znaczy ja bym poleciał, gdyby nie Kazik i to dozorostwo."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.