Skocz do zawartości
IGNORED

Rozmowy na luzie ...

palton

Rekomendowane odpowiedzi

Po tym moim wpisie Harpia Acoustics zaczyna się nade mna na pw pastwić-więc podnoszę rękawicę.

Lecz póki co mówię mu .....opanuj się chłopaku,boś tylko butny,a gdzie reszta dobrych cech?????

To jakaś konkretna data ?

Czy może 28 lat 3 miesiące i dwa dni?

Ani to mądre,a tym bardziej śmieszne nie było...tylko kolejny raz dany przyklad swej niewiedzy.

HarpiaAcoustics sadząc po stronie firmowej pokrytej mchem i starymi liścmi z 2009 roku to chyba w sieci internetowej zabłądził ?

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Nie ma się co dziwić. Elberoth to jeden z najlepszych na tym forum specjalistów od języka angielskiego ;) Niektóre jego wpisy są pisane czystą angielszczyzną (bo są kopią opisów ściągniętą z sieci).

Elberoth=>

To po ile te opakowanie ? Wezmę ze 4szt. jak mówisz ,ze taka rewelacja, kabli nie chce bo jeszcze wszystkich Belkinów nie odsłuchałem ;-)

A skąd weźmiesz "inserty" cwaniaczku? ;)))))) Bez nich nie gra:))))

a_men =>

Ja zrozumiałem ,że jak otworzę takie pudełko, nawet puste to po prostu k...... Nirvana ;-)))

Wszystko na tym forum już było ,oprócz pudełek - dawno się tak nie uśmiałem.

Zaraz nas zbanują za te pudełka - choć to nie my zaczęliśmy ;-)

Fiut=>

Jeśli kogoś coś boli to jedynie głupota - ona nie zna granic.

Kolega Elberoth za ten watek powinien dostać Oskara w dziedzinie szeroko pojętego marketingu.

Co do całości wątku - nie przeczę, może nawet nagroda Pulitzera. Każdy swój rozum ma, to niech korzysta.

Ale taka wojna o to, że napisano tu o sposobie zapakowania produktu...

a ewangielisci nirvany tna, az wiory leca...

Nikt nie lubi jak mu się przerywa autoerotyczne seanse.

Tu idzie o nirvanę. Czytasz wątek, widzisz nowość i...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Użytkownicy+

palton znów odkurzał w nirwanowym watku handlowym :)

coraz mniej tam wpisów ,własciwie same oferty

Zdecyduj - serio. Przenosić (co widać), czy usuwać (nie widać) ? Od Ciebie zależą wpisy "nie na temat". Nie ślizgaj się, tylko A, lub B i będzie uczyniona wola Twoja.

A może FOX się wypowie w temacie ?

Przypominam tylko, że nie można pozostawiać wpisów, jeśli nie są związane z tematem wątku.

..... opanowuje cię żądza posiadania INSERTU ;)

Pablo, daj pretekst, choćby tyci ...

Przypominam tylko, że nie można pozostawiać wpisów, jeśli nie są związane z tematem wątku.

Czyli szeroko pojetym marketingiem. Mów co chcesz, ale określenie handlowy jakos dziwnie mi do tego watku pasuje ;)

• Administratorzy

Panowie, a co myślicie na temat tzw. Kosza? Takie coś funkcjonuje na innych portalach i tam trafiają usunięte tematy/posty. Wówczas byłoby widać co zostało usunięte.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Jak najbardziej.

Oczywiście, abstrahuję od zasad kierujących wycinaniem wpisów.

Rozumiem, że są równi i równiejsi... na wszelki wypadek nie wchodzę do takich paranoidalnych wątków...

A zapewniam, że nirwanę miewam ;)

• Administratorzy

Ok, testowo uruchomiłem zakładkę Kosz. Usunięte tematy będą w nim lądowały. To powinno zmniejszyć liczbę sporów. Zobaczymy jak takie rozwiązanie sprawdzi się na naszym forum.

• Administratorzy

Zauważyłem. Tylko, że przenosząc do tego wątku tematy są łączone i nie wiadomo co było od czego... W Koszu będzie widać, z którego tematu posty zostały przeniesione. Poprawi to znacznie czytelność.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.