Skocz do zawartości
IGNORED

Rozmowy na luzie ...

palton

Rekomendowane odpowiedzi

Może kiedyś :) Ale polecam posłuchać moich najnowszych XRL-ów z serii UP Jak by co to pisz na PM

Takie one dobre som?

Ile forsy kosztujom?

Może kiedyś :) Ale polecam posłuchać moich najnowszych XRL-ów z serii UP Jak by co to pisz na PM

Takie one dobre som?

Ile forsy kosztujom?

Poniedziałek,czy niedziela

słuchaj kablów Rafaela!!

Pytanie o to czy Elb pytał szwagra i rodzinę czy przypadkiem nie potrzebują wystawianych przez niego gratów na Allegro traktowany jest na tym forum jako trolling.....to forum to folwark Elbowy - treści niewygodne dla pewnych kręgów podpadają tu pod trolling.....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - 7000 tys. ? to przecież wynika z cennika :D

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Od dzisiaj za każdym razem gdy wejdę do jakiegokolwiek tematu wyskakują po prawej stronie reklamy i inne pierdoły, wiem że jest powyżej znaczek "X" aby pozbyć się reklam i aby wpisy rozciągnęły się na cały ekran, tyle tylko że było tak do tej pory. (chyba coś zmienili)

Czy u Was też jest tak samo?

za mało klikamy na reklamy i admini nie mają co do gara włożyć. A do klubu nikt nie chce się zapisać, jak tu normalnie biznes prowadzić? chyba tylko abonament.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Od dzisiaj za każdym razem gdy wejdę do jakiegokolwiek tematu wyskakują po prawej stronie reklamy i inne pierdoły, wiem że jest powyżej znaczek "X" aby pozbyć się reklam i aby wpisy rozciągnęły się na cały ekran, tyle tylko że było tak do tej pory. (chyba coś zmienili)

Czy u Was też jest tak samo?

Widocznie jesteś potencjalnym kupcem.

Jakbyś nie wypisywał tych pierdół co to kable słychać, to nie żerowaliby na Tobie!

Widocznie jesteś potencjalnym kupcem.

Jakbyś nie wypisywał tych pierdół co to kable słychać, to nie żerowaliby na Tobie!

Ależ ja jestem świadomym melomanem i audiofilem i moim zdaniem jeśli słychać to tylko i wyłącznie pomiędzy miedzią a srebrem.

Pisz na Berdyczów, admin to nawet konta nie może usunąć!

Na szczęście ma poczucie humoru, którego brak takiemu megalomanowi Fox`owi:

Nie Fox. Mamy tak wszyscy!

A myślałem, że dla mnie zrobili wyjątek! :(

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

witek, oddal sobie troche strone i bedzie wdac.

Grzegorz, malo kto na tym forum pisze tyle o kablach co Ty. Wyluzuj...Krzyzowcem zostales czy jak?

If it measures good and sounds bad, it is bad. If it sounds good and measures bad, you've measured the wrong thing. - Daniel R. von Recklinghausen

Grzegorz, malo kto na tym forum pisze tyle o kablach co Ty. Wyluzuj...Krzyzowcem zostales czy jak?

Taką mam umowę ze sponsorami Forum.

Im więcej się o kablach gada tym większy biznes się kręci...

Przez taki układ jednak nie mam tych reklam ;)

Wojtek pamiętaj: ;D

Sa latwiejsze sposoby na pozbycie sie tych reklam;)

If it measures good and sounds bad, it is bad. If it sounds good and measures bad, you've measured the wrong thing. - Daniel R. von Recklinghausen

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.