Skocz do zawartości
IGNORED

Rozmowy na luzie ...

palton

Rekomendowane odpowiedzi

Euro tu nie ma nic do rzeczy.Każdy widzi to co chce zobaczyc.Ja np. widzę salowe przyjeżdżające samochodami do pracy.Na tym Forum też wypowiadają się ludzie,którzy płaczą z powodu biedy a kupują sprzęt za kilkadziesiąt tysięcy.To już taka nasza specjalność.

Wojciech, nie opowiadaj mi bzdur, bo mnie zdenerwujesz. Nawet według oficjalnych statystyk w Polsce ponad trzydzieści procent społeczeństwa żyje poniżej progu ubóstwa. W zupełnej nędzy wegetuje około dziesięć procent. Osobiście wielokrotnie pożyczałem "na nieoddanie" pieniądze ludziom, którzy nie mieli co do garnka włożyć. Codziennie takich spotykam. Jako lekarz wiesz doskonale jak to wygląda i ilu umiera, bo nie ma dla nich na leki, operacje, opiekę. Jak chcesz to Ci opiszę moje ostatnie kontakty ze służbą zdrowia. Są naprawdę budujące. W Polsce dozwolona jest eksmisja na bruk, a kiedyś nie była. W Niemczech każdemu bezdomnemu przysługuje mieszkanie. Jeżeli jest bezdomny, to tylko z własnej woli. Dzieci się już prawie nie rodzą, bo ludzi na nie nie stać, a rząd rozwiązuje problem drastycznie podnosząc wiek emerytalny. Naprawdę, nie opowiadaj, że jesteśmy średnio zamożni, bo grzeszysz.

Wielkie aj-waj - dzisiaj samochód kupisz za grosze.

Salowe po to zostają salowymi, żeby wychodzić za lekarzy i jeździć do pracy samochodami. Są inteligentniejsze niż niejeden właściciel forum :))

To w ogóle dziwnie brzmi! W kontekście słuchawkowym. Proponuję Piotrze, żebyś mentalnie rozstał się z Lancasterem.

Jam chłopak prosty, nie filozof i mogę niespodziewanie za***ać w zęby :)

To w ogóle dziwnie brzmi! W kontekście słuchawkowym. Proponuję Piotrze, żebyś mentalnie rozstał się z Lancasterem.

Jam chłopak prosty, nie filozof i mogę niespodziewanie za***ać w zęby :)

Czy nie dość wiele razy pisałem co sądzę o moderacji? Bicia w zęby się nie boję, a u lancasterem nie mam się co rozstawać mentalnie, bo nie muszę. Nie chcę się o tym gościu wyrażać, bo on tu nie pisuje. Ograniczę się do stwierdzenia, że "pozostawanie z nim" to naprawdę nie jest coś do czego należałoby dążyć i za czym należałoby tęsknić.

A odnośnie banowania. Za co bum ma bana? Bo chyba nie za to, że ma najwięcej punktcików a właściwie teraz kolejek?

Nie chcę się o tym gościu wyrażać, bo on tu nie pisuje.

Ale się czasami reklamuje.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Jeszcze na koniec napiszą o biednych. Mój ojciec, który był ekonomistą, zawsze mnie pouczał : Pamiętaj, biedaków nie widać. Siedzą u siebie i nie wychodzą, bo nie mają po co.

To prawda, której uczono kiedyś na studiach ekonomicznych.Teraz już pewnie nie uczą, bo teraz jest lepiej. Teraz biedaków nie widać, bo ich nie ma.

Fox - nie rób w majty - przecie to wszystko opisał Rochu, w jednym poście. A Ty kim tam teraz jesteś, na tym forum? - szpiclem Fr@ntza, czy Paltona?

Przecież to wszyscy wiedzą - robisz Glamour dla naiwnych?

A to z jakiej parafii?

Świątego Franciszka.

Fox - nie rób w majty - przecie to wszystko opisał Rochu, w jednym poście. A Ty kim tam teraz jesteś, na tym forum? - szpiclem Fr@ntza, czy Paltona?

Przecież to wszyscy wiedzą - robisz Glamour dla naiwnych?

Czym sobie na to zasłużyłem?

A w ogóle to te teorie spiskowe chyba przesłaniają Ci rzeczywistość, to tylko fora internetowe.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

:) Piotrze - pozdrawiam Cię i czekam na recenzje.

Czyż może być bardziej konsyliacyjnie?

A jak chcesz pogadać i zejść ze świecznika - to pisz!

Ja nie jestem taki troll-sk***ysyn - możemy gadać o wszystkim. Chętnie o muzyce.

Nigdy nie uważałem Waści za trolla ani sk***ysyna. Ale pogadamy kiedy indziej, bo akurat mam imieniny.

Euro tu nie ma nic do rzeczy.Każdy widzi to co chce zobaczyc.Ja np. widzę salowe przyjeżdżające samochodami do pracy.Na tym Forum też wypowiadają się ludzie,którzy płaczą z powodu biedy a kupują sprzęt za kilkadziesiąt tysięcy.To już taka nasza specjalność.

Widzisz tylko te samochody kupione za pensję ich małżonków kredytów w bankach nie widzisz :) Ja dla odmiany widzę osoby pracujące na śmieciowych umowach nie otrzymujące w te upały przysługującej wody mineralnej o braku odzieży ochronnej nie wspominając. Widzę studentów wynajmujących mieszkania w suterenach i przechodzących na studia zaoczne z braku środków na dzienne. Osób na naszym krajowym zmywaku nie widzisz no bo obsługują Cię w knajpkach od frontu.

Może rozejrzyj się lepiej? Zajrzyj do urzędu pracy, zobacz ich zajebiste oferty dla 3 milionów sfrustrowanych rodaków bez pracy. Najbardziej zaradni fakt zajęli kierownicze stanowiska ale również ci najbystrzejsi w ilości ponad 2 milionów opuściło ten kraj.

k**ewski ten kraj! podobno mlekiem i miodem płynący?

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Pozdrów od nas lancastera :)

Kto ma go pozdrawiać i z jakiej okazji? Piotr nie ma tam już żadnego swojego wpisu ani nawet konta, fakt usuniętego na własne życzenie, no ale czy po tych wszystkich zagrywkach rynsztoku i moderacjach na ah Piotr nie miał powodów się wk..ć dogłebnie?

Rafaell - to moze śmignij wypłakać się Lancasterowi?

Lubię Twoje wpisy:)

Mnie to mówisz? Spadaj. I kończ te forum.

Za malutki jestem nawet do spadania :)

Ale nienawidzę frajerów, którzy kiedyś obiecali wolność, a teraz leją pałami.

I dziwi mnie samodestrukcja, którą tak kiedyś wyśmiewał.

To pierwsze mocno powiedziane.

To drugie to odciśnięcie swojego piętna stworzyć coś i pokazać że osoby tego nie są warte.

W sumie to jednak karanie samego siebie a nie osób które tego i tak nie pojmą :(

To ja powtórzę, co pisałem swojego czasu. Pisdraki nie są stanie bawić się sami we własnej piaskownicy. Szybko ją zasikają i z wrócą tam, skąd wcześniej obrażeni sami wyszli. Bawią się sami dzieki tolerancji innych, których zresztą za tę tolerancję nienawidzą.

:)

To ja powtórzę, co pisałem swojego czasu. Pisdraki nie są stanie bawić się sami we własnej piaskownicy. Szybko ją zasikają i z wrócą tam, skąd wcześniej obrażeni sami wyszli. Bawią się sami dzieki tolerancji innych, których zresztą za tę tolerancję nienawidzą.

:)

W pełni zgadzam się z kolegą.

Pozdrawiam

Mnie, jako pisdrakowi, nie pozostaje w tej kompromitującej dla mnie sytuacji, tak znakomice obnażonej przez kolegę Jarosława, nic innego jak tylko złożyć wyrazy szczerej samokrytyki, głębokiego ubolewania i dozgonnej wdzięczności kolegom, którzy zechcieli nas tu z powrotem przygarnąć. Nie rozumiem tylko dlaczego przygarnięcie to poprzedziła seria telefonów i listów z namowami do powrotu. To musiała być jakaś pomyłka, którą być może należałoby raz jeszcze przemyśleć.

Pozdrowienia dla PO-wców, KO-wców ZOMO-wców i PZPR-owców.

Czy cokolwiek zmienia fakt przynależności do danej opcji politycznej w przypadku zwykłego prostactwa i chamstwa?

Każdy ma w sobie małego pisdraczka, natomiast tylko część ludzi stawia mu pomniki.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.