Skocz do zawartości
IGNORED

Rozmowy na luzie ...

palton

Rekomendowane odpowiedzi

Ja,..Jan bez Trwogi,.. chronić wadź Pannę, przed niesfornym Szymonem będę, rozkaż Moja Piękności, a wszystkie jego wpisy, przeciw Pannie, strofować będę;0)

AZUS

Lepiej nikomu tu nie wadż na forum wadżpanie)).......tylko se poczytaj trylogii-wiesz co to jezd?

Bo myslę ,ze tylko przerobiłeś elementarz-tam mowa o Pawle i Gawle co nie wadził nikomu....czego i Tobie zyczę.

Oj stary,..dobrze, że nie jestem stary..., a Twoja pociecha z życia taka, że jeszcze popisać możesz, bo z tego co wiem, toś głuchy jak pień.

Wiem, wiem, Paweł i Gaweł to twoja najlepsza czytanka, która w głowie Tobie została.

ta jaki jest mój stan cywilny to chyba nie przedmiot dyskusji na tym forum :)

o wiele ciekawszy byłby temat czy mysioperz jest kobietą :)

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

jeśli komuś brakuje "kolejek" reputacji powinien odwiedzić nasz Klub ateistów Audio-Voodoo

wystarczy się nie wychylać, popierać jedynie słuszna linię (a nawet dwie) i stawiać, stawiać, stawiać, stawiać .... czysta euforia

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Kolejki to sie zdobywa w Klubie Zbieraczy Zielonych Pozytywów, czy jakoś tak. Na głównej stronie forum som! a nie jakieś voo-doo...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Już o tym szczerze mówiąc od pewnego czasu intensywnie myślę. Jeżeli ktoś szuka Sashy w kolorze Desert Silver, w stanie absolutnie idealnym, to proszę PW ;)

Wiesz jak to u mnie - rok, góra dwa lata, i kolumny idą w świat :)

No oczywiście, przecież od czasu do czasu trzeba coś zarobić. Z pisania o insertach wyżyć się nie da.

Tak to już chyba jest, że jak jedna osoba 'odkryje' takiego DACa, potem kupi druga, i trzecia, to rusza pewnego rodzaju lawina zakupowa. U nas tak było z rDACiem - nie wiem czy wiecie, ale Polska, obok Włoch (gdzie rDACiem zachwycił się naczelny jednego z pism) była krajem w którym odnotowano największą sprzedaż w Europie :)

Ciekawe czemu on to napisał?

Czy ktoś wie?

;-)))

Mam wrazenie ze zewszad atakuje....luzactwo!!!

jeśli komuś brakuje "kolejek" reputacji powinien odwiedzić nasz Klub ateistów Audio-Voodoo

wystarczy się nie wychylać, popierać jedynie słuszna linię (a nawet dwie) i stawiać, stawiać, stawiać, stawiać .... czysta euforia

i ty mamlak wlasnie TAKIE sprawiasz wrazenie....codziennie.

i ty mamlak wlasnie TAKIE sprawiasz wrazenie....codziennie.

widzisz repie, ja jeszcze sprawiam jakieś tam wrażenie, ćebie traktują jak powietrze

Dzisiaj w mediach pojawila sie wiadomosc ze ksiaze darmozjad Harry , nareszcie zajmuje sie pozytecznymi rzeczami!!

Koniec hanby w postaci sex imprez w Las Vegas!

Nareszcie babcia moze byc dumna z wnuczka!

Nareszczie caly narod brytyjski moze byc dumny z Harrego!

Otorz nowym "pozytecznym" zajeciem Harrego jest zabijanie ludzi!

Ponoc ma na swoim koncie juz kilku Talibow!

Media opisuja ze to jest ta dobra strona ksiecia Harrego !

wow!!!!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dzis kupilem Lomze zamiast Lecha. Nie idzie mi. Do tego mila malolata z niezlym tylkiem nabila mi kaucje za butelki gdzie butelki sa bezzwrotne. Ale wybaczam jej za ten niezly tylek.

?👈

popatrzył sobie i zapłacił, jak w kinie :)

niepasteryzowana, dla mnie jest nieprzyswajalna, ta zielona znacznie lepsza

popatrzył sobie i zapłacił, jak w kinie :)

niepasteryzowana, dla mnie jest nieprzyswajalna, ta zielona znacznie lepsza

Wam to fajnie ... W Polsce jest przynajmniej dobre piwo...

Paryż,fiu fiu,Niusia,tam nie ma dobrego piwa? a winyle kręcą się na PJ?:)))

Nie ma , rydzu - nie ma. Same końskie siki , typu - sam wiesz. Ścierwo , którym zachwycaliśmy się za młodu. W puszkach , zresztą... Chcąc kupić dobre , polskie piwo - muszę dymać na drugi koniec miasta. Zostaję zatem przy winie...:)) Jeśli chodzi o drugą część Twojego pytania - nie kumam... Winyle się kręcą - jak najbardziej, ale co to jest to "PJ" ?
Gość frywolny trucht

(Konto usunięte)

Mają za to duży wybór świetnych piw belgijskich. W zasadzie w każdej lepszej knajpie można nabyć coś. Hy, w okolicach 40zł za szklankę :)

Fischer nie jest najgorszy, ale też tanio nie jest. Koło 10zł u nas w Auchan. Na pewno lepsze od polskich sików korporacyjnych.

post-32153-0-79780400-1359564666_thumb.jpg

Mają za to duży wybór świetnych piw belgijskich. W zasadzie w każdej lepszej knajpie można nabyć coś. Hy, w okolicach 40zł za szklankę :)

Fischer nie jest najgorszy, ale też tanio nie jest. Koło 10zł u nas w Auchan. Na pewno lepsze od polskich sików korporacyjnych.

Było kiedyś takie piwo PALM. Rozkochałem się w nim , mieszkając w Belgii. Po przyjeździe do Polski - z zachwytem znalazłem je w prawie każdym sklepie. Nie powiem , żem chlał codziennie , ale akcyza wobec mnie powinna być zawieszona :))Znowu wyjechałem - ot , taka praca... Po kilku latach , gdy przyjechałem - już nikt o Palmie nie pamiętał , taka ich mać:((( Pozdrawiam z rozpaczą :))) - Jacek. Aha - nie niejaki Kurski:)

Intelektualista,to taki Pro-Ject jest:)))

Dobra,po-zdrówko.

Aaaaaa !!!!! Nie!!!!:) Siedzisz , rydzu , spokojnie ? Żaden Pro Ject. Ani mi do głowy nie przyszło. Raz lekko dotknąłem w sklepie i prawie spadł z półki...

Taki Fischer w sklepie nieopodal - 1,90 euro. To gwoli informacji.

Intelektualista,to taki Pro-Ject jest:)))

Dobra,po-zdrówko.

Wy tu nie pieprzcie , Panowie - tylko gnajcie na zakładkę "analog". Gostek pyta o tłoczenie płyt z Polskich Nagrań... Może coś się w końcu dobrego wydarzy ? Choć wątpię...:(
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.