Skocz do zawartości
IGNORED

Rozmowy na luzie ...

palton

Rekomendowane odpowiedzi

Według Ciebie jesli ktoś ewidentnie ubliża-obojętnie komu,a nie ma raportu na niego to wszystko jest cacy,natomiast napisanie troszkę ostrzej z

raportem czyimś już stanowi podstawę do wyrzucenia z forum??

Ciekaw jestem gdzie takie mądrości wyczytałeś. Nikt w ostatnich miesiącach nie wyleciał z forum za wpisy w wątku Polityka i nie ma takich planów. Ten wątek od zawsze był pod tym względem traktowany łagodniej - polityka to przecież walka na argumenty i czasami wymaga odpowiedniego języka. Zawsze mogę tam napisać że Twój argument jest skrajnie głupi i idiotyczny - i bynajmniej nie jest to atak personalny.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

nigdy nie rozumiałem dlaczego na tym forum moderacja reaguje jedynie na donosy

nawał pracy czy taki styl narzucony przez silnik forum ?

mlb przestał zakładac tematy budowlane, moze jednak zdecydował sie na muratora :)

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

nigdy nie rozumiałem dlaczego na tym forum moderacja reaguje jedynie na donosy

nawał pracy czy taki styl narzucony przez silnik forum ?

mlb przestał zakładac tematy budowlane, moze jednak zdecydował sie na muratora :)

Nie tylko na zgłoszenia, ale głównie.

Większość z nich trudno nazwać donosami - np. prośby o usunięcie lub zmianę własnego wpisu, przeniesienie tematu do innego działu itp. Typowych skarg na zachowanie innych użytkowników jest coraz mniej.

Tematy budowlane są wciąż aktualne, tyle że chwilowo je pogoda powstrzymuje :) Ta zima mogłaby już sobie pójść...

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Nie tylko na zgłoszenia, ale głównie.

Większość z nich trudno nazwać donosami - np. prośby o usunięcie lub zmianę własnego wpisu, przeniesienie tematu do innego działu itp. Typowych skarg na zachowanie innych użytkowników jest coraz mniej.

Tematy budowlane są wciąż aktualne, tyle że chwilowo je pogoda powstrzymuje :) Ta zima mogłaby już sobie pójść...

jakby co to solary juz pare dni pieknie chodzą -ciepła woda za free w marcu :)

ech nie denerwuj mnie... jak widzę to słoneczko to aż żal ściska. Czekam na wylewkę posadzki, a do tego potrzebuję 3-4 dni z dodatnią temperaturą w nocy. Pewnie jeszcze 1-2 tygodnie czekania :(

Można i w mrozie, ale za duże ryzyko pęknięcia.

jesli masz dom szczelny to wystarczy na noc cos właczyc konwektor czy palnik z katalizatorem na propan -butan, a wylewka to teraz chyba do -5 bez ogrzewania mozliwa bo ładuja i tak plastyfikatory

Ciekaw jestem gdzie takie mądrości wyczytałeś. Nikt w ostatnich miesiącach nie wyleciał z forum za wpisy w wątku Polityka i nie ma takich planów. Ten wątek od zawsze był pod tym względem traktowany łagodniej - polityka to przecież walka na argumenty i czasami wymaga odpowiedniego języka. Zawsze mogę tam napisać że Twój argument jest skrajnie głupi i idiotyczny - i bynajmniej nie jest to atak personalny.

Powiem tak-jest to cios poniżej pasa.więc tak bardzo jesteś ciekaw co nosze w spodniach???

Jednak popisz troszkę w polityce,bo takimi tekstami rozbudzasz antagonizmy społeczme,ktore prowadza do konfliktow społecznych.

Jako,że piszemy tu nie jako społeczeństwo,tylko jako konkretni ludzie-to lubisz sie draznić i podjudzać jak judasz bo masz w rekawie atut w postaci

natychmiastowej możliwosci zamknięcia komus gęby.Dlatego więc działająca moderacja jak już jest powinna tylko raczej obserwowac,a nie wdawać się

w głupkowate dyskusje,bo my to k u r w a nie psy,żeby z nimi sie drażnić.Kup se psa i sie z nim draznij,bo zaczynasz za bardzo udawac madrale i

po prostu filozofowac jak jakis chłopek-roztropek.Pobryluj troszkę w temacie który bezpośrenio dotyczy wiekszości z nas tzn. audio-nie rob z siebie

guru od wszystkiego bo jest to nieprawdziwe i nieeleganckie.Mogę przestac pisać-może byłoby i lepiej,ale naprawde gdybyś wyłączył sie ze swoimi

wynurzeniami to na pewno byłoby przede wszystkim zdrowiej ...i to dla wszystkich-łącznie z Tobą,bo działasz po prostu ludziom na nerwy-także

zmień swe podejście do ludzi i panuj nad klawiaturą,wtedy będziemy mogli pogadac jak ludzie-bo sie rozbrykałeś jak jakiś szalony!!

moje zdanie? a jakie ma znaczenie? egon pomyśl..

jak nie możesz kogoś zwalczyć to przyłącz się do niego, i tobie i jemu będzie żyło się lepiej, co najwyżej dupsko trochę będzie bolało, co nie?

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

• Administratorzy

Panowie naszemu programiście zostało już zlecone dokonanie modyfikacji wtyczki do banowania. Po dostosowaniu autor danego wątku sam będzie mógł banować wybrane osoby.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Panowie naszemu programiście zostało już zlecone dokonanie modyfikacji wtyczki do banowania. Po dostosowaniu autor danego wątku sam będzie mógł banować wybrane osoby.

To niech od razu stworzy ogłoszenia bez możliwości komentowania....takie jak tu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) chciaż znając kwalifikacje tego programisty, patrząc jaki syf zrobił z audiostereo wszelkie modyfikacje zajmą mu wieki i będą splamione na wejściu błędami...więc może niech już więcej nic nie psuje....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Administratorzy

zyzio: nadałem stosowne uprawnienie użytkownikom - mogą teraz zamykać i otwierać własne tematy. Każdy będzie mógł sam zdecydować czy chce czy nie, by komentowano jego ogłoszenie.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

"Panowie naszemu programiście zostało już zlecone dokonanie modyfikacji wtyczki do banowania. Po dostosowaniu autor danego wątku sam będzie mógł banować wybrane osoby."

zyzio: nadałem stosowne uprawnienie użytkownikom - mogą teraz zamykać i otwierać własne tematy. Każdy będzie mógł sam zdecydować czy chce czy nie, by komentowano jego ogłoszenie.

moim zdanie bardzo rozsądne posunięcie, w dobrym kierunku - D

...i byle do wiosny

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Niech Ci kapusie z AS wyleją - w czym problem?

W tym że nawet nie rozumiesz na czym to polega. Pa, pa.

Jednak popisz troszkę w polityce,bo takimi tekstami rozbudzasz antagonizmy społeczme,ktore prowadza do konfliktow społecznych.

Czyli wg Ciebie nie powinienem mieć prawa pisania w tym wątku? Zabraniając tego, sam stosujesz dokładnie to samo podejście z którym chcesz walczyć.

W tym że nawet nie rozumiesz na czym to polega. Pa, pa.

Czyli wg Ciebie nie powinienem mieć prawa pisania w tym wątku? Zabraniając tego, sam stosujesz dokładnie to samo podejście z którym chcesz walczyć.

Mlb, ty wogóle nie powinieneś tu pisać, bo nie masz nic do powiedzenia poza propagowaniem donosicielstwa. Ja jestem stary grzybek i mnie na stukanie "raporcików" do moderacji nie namówisz i innych starych grzybków, jak widzę, też. Ale tu także piszą młodzi ludzie - uczniowie i studenci, którzy gdy zobaczą, że można coś wcielając się w rolę TW jednak ugrać, mogą chcieć zastosować taką postawę w realu. To jest wstrętny przykład i wzorzec, tak ustawić podstawy działania tego zagarniętego przed laty, społecznego forum, aby donosicielstwo się tu opłacało. Łukaszenkowsko-kiszczakowski wzorzec. I trzeba być bezczelnym lub idiotą żeby tego nie widzieć lub udawać że wszystko jest cacy.

Mlb, ty wogóle nie powinieneś tu pisać, bo nie masz nic do powiedzenia poza propagowaniem donosicielstwa. Ja jestem stary grzybek i mnie na stukanie "raporcików" do moderacji nie namówisz i innych starych grzybków, jak widzę, też.

Yul, to o czym mówisz to typowy konflikt pokoleń. W moim pokoleniu 40-latków, a przynajmniej w tych kręgach w których się obracam - nie funkcjonują TW i donosy, większość ludzi jak ja lub młodszych - zupełnie nie wiedzą o czym mówisz, nigdy tego bezpośrednio nie doświadczyli, Jozwa być może lepiej pamiętał te czasy. Mam to szczęście w nieszczęściu że na każdym kroku nie czuję się podsłuchiwany, oszukiwany, kontrolowany. Także wówczas gdy piszę na jakimś innym forum, o silnej moderacji. Nie ma potrzeby czuć się zagrożonym, wystarczy przestrzegać reguł które w danym miejscu zostały przyjęte jako obowiązujące.

>>>mlb,

"...wystarczy przestrzegać reguł które w danym miejscu zostały przyjęte jako obowiązujące..."

Kiedyś tu nie było moderacji. Ale to było kiedyś, bo później SITE wykupiło forum i osadziło pewną grupkę na stołkach w celu pilnowania własnego interesu. Powstały "reguły", wyrwane żywcem z epoki stalinizmu, a normą i ideałem moderacji stało się donosicielstwo, cenzura i kneblowanie ośmielających się wrażać zdanie przeciwne do obowiazującej partyjno-moderacyjnej linii. Mlb, ty musisz naprawdę słabo znać historię, aby nie pojąć, że jesteś tu "w teczce przyniesiony", tak jak zostali przez ruskich przyniesieni "prezydent" Bierut, Rokossowski, Moczar, Kiszczak, Jaruzelski i wielu innych. "Dorwałeś się", publicznie dajesz upust swemu rozdętemu do monstrualnych rozmiarów ego, "moderujesz", a tak na prawdę to organizujesz na forum siatkę TW, bo bez nich nie byłbyś w stanie wypełniać funkcji, którą ktoś z SITE, będąc w stanie pomroczności, ci powierzył. Przyrosłeś do drugiej strony kabla jak ukwiał do podłoża, i jak widać dynamitem cię od stołka oderwać się nie da. Tak jak tych wyżej wymienionych, smutnych panów, zakałę ostatnich kilkudziesięciu lat. A jaką dajesz alterntywę - nagnij się, albo opuść forum. Taką alternatywę też dawali komuniści. Ale trafił ich jasny szlag. I mam nadzieję, że obecną moderację, z jej "regułami" - umiłowaniem kapusiostwa, cenzury i kneblowania, też to samo spotka. I dzięki tej coraz słabiej tlącej się nadzei, jestem jeszcze na tym forum. Jak napisałem, moja nadzieja słabnie - mlb, ty możesz mieć z kolei nadzieję. Wkrótce będziesz miał prawdziwe, partyjno-ubeckie forum i nikt ci tu w grządkach bruździł nie będzie. Będziesz mógł posługiwać się tytułem NACZELNEGO KNEBLOWNICZEGO, bo to, jak widzę, twój cel dalekosiężny.

Chcesz powiedzieć, że Jozwa…?...

Tak, Jozwa jest starszy od mnie. Nie wiem o ile.

Mlb, ty musisz naprawdę słabo znać historię, aby nie pojąć, że jesteś tu "w teczce przyniesiony", tak jak zostali przez ruskich przyniesieni "prezydent" Bierut, Rokossowski, Moczar, Kiszczak, Jaruzelski i wielu innych. "Dorwałeś się", publicznie dajesz upust swemu rozdętemu do monstrualnych rozmiarów ego, "moderujesz", a tak na prawdę to organizujesz na forum siatkę TW, bo bez nich nie byłbyś w stanie wypełniać funkcji, którą ktoś z SITE, będąc w stanie pomroczności, ci powierzył.

No rzeczywiście, historia rodem z opowieści Macierewicza. Prawda jest niestety zupełnie inna. W czasach gdy forum zaczęło nurkować, w każdym wątku był Atopos lub ktoś podobny i nie dało się normalnie pisać - rozpoczęła się dyskusja co z tym fantem zrobić: możesz wciąż ją na forum odnaleźć. Miałem kilka pomysłów jak to rozwiązać w sposób automatyczny - ale nie było programistów którzy mogliby to zaimplementować. Wówczas zgłosiłem chęć zostania moderatorem, jak zresztą kilka innych osób. Żadnego spisku, żadnych powiązań agenturalnych. Przykro mi że Cię rozczarowuję....

Ależ mlb, cała przyjemność po twojej stronie, jak widzę. "Moderuj" sobie, organizuj sobie (wiesz co), tak se tłumacz...Widać, że masz z tego tzw. fun. Lubisz wkurzać ludzi swoją impertynencją.

melb dostaje nagane za to,że nie rozumie pojęcia"Rozmowy na luzie"...do dzienniczka,kuśwa...ta nagana.

Przyznaję się pokornie.

Już wolę naganę niż taki swojski pseudonim jak

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Cze

rewelacja. Nowy wzór rasy PSI ch*j:

SYLWETKA: ubiór schludny; mężczyzna; narodowość polska; waga 70-89 kg; sylwetka średnia; wzrost 181-185 cm

RAMIONA / RAMIĘ: ramiona długie

WŁOSY: włosy proste; włosy krótkie; włosy ciemnoblond

SZYJA: szyja długa

UZĘBIENIE: widoczne ubytki uzębienia

Pozdr

Ciekaw jestem co związek kynoloigczny na to uzębienie?

Pozdr

Nie ma trudnych głośników - tylko prądu czasem brak

Ja

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.