Skocz do zawartości
IGNORED

Rozmowy na luzie ...

palton

Rekomendowane odpowiedzi

a samic tu nie ma.

towarzysze wprowadza Cie po dlugiej przerwie i wskaża jesli nie samice to inne sposoby rozladowania napiecia na forum, nie tylko seksualnego....

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

towarzysze wprowadza Cie po dlugiej przerwie i wskaża jesli nie samice to inne sposoby rozladowania napiecia na forum, nie tylko seksualnego....

Towarzysze to mnie najwyżej wyprowadzą.

• Użytkownicy+

Pantalon - jakaś grupa wyciąga Lancasterowi userów z forum - słyszałeś o tym?

Bo jesteś podejrzany o tą akcję :)

Dlaczego, Paltonie wyciągasz userów? Czyżbyś nie był zadowolony ze swego forum?

Do zadowolenia sporo jeszcze...

Nikogo nie namawialem, to raczej kwestia akcji z Piotrem Ryka i wczesniejszych.

Padl mi laptop i od kilku dni tu nie zagladalem. Teraz pisze z tel. com.

dziś na TVP2 20.25 "skazany na bluesa" - DŻEM - dla mnie rewelka

Śląsk lat 70. Rysiek Riedel (Tomasz Kot) ma dwadzieścia kilka lat. ...

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

• 2 tygodnie później...

Zaobserwowałem, że mnie już od dawna podniecają kobiety w ciąży, które mają już widoczny brzuch i zmienione piersi, czyli brodawki oraz sutki, traktuje to jak piękny stan w kobiety jest wtedy kobieta.

Oczywiście miałem i mam nadal kontakty z kobietami, które nie były w ciąży, ale popatrzeć na ciężarne oczywiście lubię ,a nawet nie miałbym nic przeciwko, żeby taka kobieta zrobiła mi pokaz lub może nawet coś więcej.

Zaobserwowałem, że mnie już od dawna podniecają kobiety w ciąży, które mają już widoczny brzuch i zmienione piersi, czyli brodawki oraz sutki, traktuje to jak piękny stan w kobiety jest wtedy kobieta.

Oczywiście miałem i mam nadal kontakty z kobietami, które nie były w ciąży, ale popatrzeć na ciężarne oczywiście lubię ,a nawet nie miałbym nic przeciwko, żeby taka kobieta zrobiła mi pokaz lub może nawet coś więcej.

Może po prostu lubisz puszyste a nie w ciąży.

Jestem zazenowany tym cos sie dzieje z muzyka wspolczesna . Gram na fortepianie i improwizuje od 7 roku zycia , tworze muzyke od 20 lat , nigdy nie odnioslem sukcesu komerycjnegoco nie znaczy ze jestem slaby poprostu troche nie pasuje do tej eletronicznej epoki Od wielu lat wlaczajac TV i radio jestem zazenowany. Mam wrazenie jakoby muzyka stawala sie powoli tworzona przez roboty, czlowieka slychac coraz mniej w utworach . Niedlugo komputery beda same tworzyc muzyke bez pomocy czlowieka . Pelno jest kompozytorow ktorzy nie potrafia grac na instrumentach . Kupuja programy do tworzenia muzyki na komputerach wlaczaja kilka guzikow i nazywaja sie artystami . 99 % rzeczy na jamendo nie da sie sluchac . 80 % muzyka odgrywana jest przez midi i programy . Podejrzewam ze sa tutaj nawet utwory stworzone prze komputery losowo . Powiem tak : coraz wiekszy kicz nas otacza az chce sie cofnac czas . Od lat nie slucham polskiego radia poniewaz muzyka pop rock czy techno jest dla mnie za prosta . Sluchajac czegos takiego odczuwam pustke w glowie oraz wyczuwam ze muzyka ta brzmi celowo komercyjnie i komponowana jest w taki sposob zeby pozyskac prostych sluchaczy .

:))) Forma tabula est kwadrata

Powinni zmienić nazwę... Wróć. Powinien zmienić nazwę swojego forum na AudioTuba Lancastera.

A, i nie odchodź, bo zawsze przyjemnie pogadać z eleganckim gościem w meloniku.

Jestem zazenowany tym cos sie dzieje z muzyka wspolczesna . Gram na fortepianie i improwizuje od 7 roku zycia , tworze muzyke od 20 lat , nigdy nie odnioslem sukcesu komerycjnegoco nie znaczy ze jestem slaby poprostu troche nie pasuje do tej eletronicznej epoki Od wielu lat wlaczajac TV i radio jestem zazenowany. Mam wrazenie jakoby muzyka stawala sie powoli tworzona przez roboty, czlowieka slychac coraz mniej w utworach . Niedlugo komputery beda same tworzyc muzyke bez pomocy czlowieka . Pelno jest kompozytorow ktorzy nie potrafia grac na instrumentach . Kupuja programy do tworzenia muzyki na komputerach wlaczaja kilka guzikow i nazywaja sie artystami . 99 % rzeczy na jamendo nie da sie sluchac . 80 % muzyka odgrywana jest przez midi i programy . Podejrzewam ze sa tutaj nawet utwory stworzone prze komputery losowo . Powiem tak : coraz wiekszy kicz nas otacza az chce sie cofnac czas . Od lat nie slucham polskiego radia poniewaz muzyka pop rock czy techno jest dla mnie za prosta . Sluchajac czegos takiego odczuwam pustke w glowie oraz wyczuwam ze muzyka ta brzmi celowo komercyjnie i komponowana jest w taki sposob zeby pozyskac prostych sluchaczy .

W takim razie polecam do posłuchania (najlepiej na wzmacniaczu lampowym) :

Piotr

Własnie zostałem uznany za wroga ludu, na AH :) Jako jeden z dwóch mam bana na wejsciu. Poczułem sie dowartosciowany.

To ciekawe, bo właśnie wczoraj ogłosili tam zniesienie moderacji. Kiedy o to walczyłem, rzucali na mnie obelgi i pisali, że nigdy w życiu, bo w żaden sposób. A tu proszę, wczoraj archanioł Gustaw ogłosił, a bóg Lancaster zatwierdził, że moderacji na próbę nie będzie, bo forum się bardzo rozchorowało i bez tego się nie wyliże. Kolega moderator się na to rozbeczał, ale nikt sobie nic z tego nie robi. Elastycznym trza być, ot co! I jakieś jeszcze inne słowa mi krążą po głowie, ale nie będę ich już pisał.

Tylko kto tam będzie do moderacji?Kółko adoracji wiktora?

Najbardziej rozbawiło mnie oskarżenie o brak kultury języka z cytacją moich strasznych bluzgów...Doprawdy zaiste straszne.

Jestem zazenowany tym cos sie dzieje z muzyka wspolczesna . Gram na fortepianie i improwizuje od 7 roku zycia , tworze muzyke od 20 lat , nigdy nie odnioslem sukcesu komerycjnego

A ten basen to za co sobie wybudowałeś? Wieczorami napadasz staruszki czy jesteś partyjnym kacykiem?

Jestem Europejczykiem.

A ten basen to za co sobie wybudowałeś? Wieczorami napadasz staruszki czy jesteś partyjnym kacykiem?

ja uważam ze każdy powinien robić to co mu w życiu sprawia radość ,a jeśli przy tym jeszcze dobrze prosperuje finansowo to dwa sukcesy w jednym ,na marginesie to skąd ci zamożni ludzie robią taką kasę ,dlaczego wszyscy nie mogą mieć takiego dobrobytu :(

Pozdrawiam

Tomasz

• Administratorzy

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

Kultura,będzie niestety taka jaką się promuje...Dziecko same się nie wychowa.Gówno jest promowane,bo sie dobrze sprzedaje.Pokolenie degeneratów wyrosło dzięki temu.Jedynymi punktami promocji jakiejkolwiek kultury na wsi były szkoły,które teraz masowo są zamykane-nie róbmy polityki-budujmy szkoły-i 2000 szkół w pizduuu,...

Wystarczy zajrzeć do wątku o KK. Ten powyżej to dron z AH, wytępili już tam wszystkie lemingi i teraz tu chcą Wolskę zaprowadzić

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Wystarczy zajrzeć do wątku o KK. Ten powyżej to dron z AH, wytępili już tam wszystkie lemingi i teraz tu chcą Wolskę zaprowadzić

ja coś nie bardzo rozumie tego twojego wpisu ,możesz to bardziej rozpisać

Pozdrawiam

Pozdrawiam

Tomasz

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.