Skocz do zawartości
IGNORED

Rozmowy na luzie ...

palton

Rekomendowane odpowiedzi

znów ruszaja pisiory do walki o niepodległosc ?

Może się przyłączysz?

Może to lepsze od lizania brudnych pełowskich tylków?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Może się przyłączysz?

Może to lepsze od lizania brudnych pełowskich tylków?

niestety ilośc pojeb..w ktora wypełzła po ostatnim sukcesie wyborczym odstreczyła mnie skutecznie na zawsze

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

• 2 tygodnie później...

Wy tu chamske druty o polityce a ja sobie słucham muzyki. Totalnie nie audiofilsko bo skaczę sobie od sasa do lasa na tubie prowadzony głównie wspomnieniami.

Dziś poszedłem tropem mojego ukochanego muzyka Dona Ellisa.

Dla wiejskich kołków którzy nie wiedzą kto zacz specjalnie ominę jego sztandarowe dzieło i skieruję na inne tropy:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zwracam uwagę na aranżację. Słuchając tego nabiera sie dystansu do wielu bieżących kwestii. Nie wiem jak Wy ale jakoś mam wrażenie że kompozytor znał Szymanowskiego. Polecam!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Jestem Europejczykiem.

• Użytkownicy+

Widę Paltona - cześć. Co z Twoim moderatorskim etosem?

Wide uciśniętego w kukułkę przez zbyt mały melonik- cześć.

Testujesz mnie Brutusie?

• Użytkownicy+

A kobiety? Rizumiem, że będą jakieś audiofilskie?

Robert - a gdzie Ty teraz jesteś? W Warszawie?

Z kobiet, to będzie - whisky moja żono...

W W-wie, to dopiero będę na AS w listopadzie. Mieszkam w Inowrocławiu. Masz czas to wpadnij, czym chata bogata.

• Użytkownicy+

z klonami licząc czy bez ?

musisz pare odblokowac palton :)

Obojętnie jak liczyć. Chodziło mi o forum, gdzie zablokowano mnie w pogaduchach ...

• Użytkownicy+

To przykre - z Tobą mieliby tam czwórkę do brydża.

A tam, ciągle by podejrzewali, że mam kartę w rękawie... Swoją drogą szkoda, że tak to się potoczyło.

Co tam się dzieje? Chyba jakieś stalinowskie czystki skoro nawet Ryka schował do kieszeni swoje "wzmożenie moralne" i powrócił na łono AS ;-).

Jestem Europejczykiem.

No tak, to by wiele tłumaczyło. Słuchanie ciszy na dłuższą metę jest męczące ;-).

ja tam raczej już wole ciszę jak co poniektórych z moich znajomych ględzenie :

Pozdrawiam

Tomasz

Ciemność widzę, ciszę słyszę...

Kiedyś na imprezce mój kumpel zagonił laske do kąta i nawijał jej i nawijał. Po jakimś czasie inny koleś w nagłym przebłysku trzeźwości rzucił: "Panowie! Weźcie k... wyłączcie to radio bo ktoś p...doli i p...doli!". Po chwili ciszy ryk śmiechu, łania uciekła a kumpel zamilkl do końca imprezy.

Od tamtej pory jak ktoś przynudzał to częstowany był hasłem "Panowie! Wyłączcie to radio!"

Jestem Europejczykiem.

Gość romekxxx

(Konto usunięte)

Zydzi juz.siddza cicho bo estoni juz nic nie pomoze bo estonia to juz federacja rosyjska.....buhahaha. Wolnosc na slodki smak krwi...oni wlasnie takimi tekstami ..ja sobie sprzedaja...w promocji z wiarygodnoscis. Takie zarty swiadcza o kompleksavh i bezsilnosci. Czym innym byloby gdzyby wprost napisali ze sie im zydzi nie.podobaja...z tym mozna dyskutowac...ale mengele....ciency ci baltowie z estonii...zreszta kolaboranci ah

• 2 tygodnie później...

będzie się działo! (?)

"[email protected] Subject: Anonymous Operation Jubilee - 5 November 2012 Dear Anonymous <[email protected] Subject: Anonymous Operation Jubilee - 5 November 2012 Dear Anonymous

Rally Millions To Parliament <Rally Millions To Parliament

London 5 November 2012 Cancel All Debt Stop War Redistribute the Land Eliminate Poverty Please <London 5 November 2012 Cancel All Debt Stop War Redistribute the Land Eliminate Poverty Please

spread this message to everyone you know. -Anonymous <spread this message to everyone you know. -Anonymous"

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Przez zupelny przypadek wszedlem tutaj po kilku latach w celu rzucenia okiem na ogloszenia i zwrocilem uwage na wyslane powiadomienie informujace mnie o "amnestii". Oczywiscie jak niektorzy z was pamietaja, ja, podobnie jak wielu innych forumowiczow, czesto osob tworzacych to forum od poczatku jego istnienia - zostalo "zbanowanych" przez jakas grupe nigdy mi nie znanych osob. W kazdym razie prosilbym osoby nazywajace sie "moderatorami", szczegolnie te zbyt zawsze entuzjastyczne do nadmiernych emocji o nie przysylanie mi jakichkolwiek komunikatow, e-maili, lub innych powiadomien.

Wszystkich zapraszam do zakupow produktow JRDG, oraz od czasu do czasu zakladki ogloszen.

Tym samym pragne szczegolnie serdecznie pozdrowic garstke nadal obecnych "starych" forumowiczow i zyczyc im wszystkiego najlepszego.

Jazz :-)

Gość Arek__45

(Konto usunięte)

Nuda panie wszystko gra tak samo....to miejsce probuja zawlaszczyc wrogowie, audio zeby choc byli ciekawi.... redakcja postepuje jak mawial pewien dawny amerykanski general.....>>>>.lepiej miec wrogow w namiocie bo szczaja na zewnatrz<<<< ... tymczasem ci nasi raczej leja bez pardonu w namiocie.....to tak w skrocie...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.