Skocz do zawartości
IGNORED

Teorie spiskowe.

TomekL3

Rekomendowane odpowiedzi

Tu akurat niewiele jest do ogarnięcia, schematy, schematy i jeszcze raz paranoiczne schematy. Ale a'propos takiego stylu kaznodziejstwa: niejaki Savonarola też się najpierw dobrze zapowiadał, ale skończył marnie.

a to w czym żyjemy nie jest paranoicznym schematem?

Nie nie ...jest wspaniale...

az teledysk T.LOVE sie sam narzuca - JEST SUPER!

Nie mecz sie, malo kto jest w stanie dostrzec iz praktycznie od urodzenia jest programowany na tepego konsumenta...

Łapię to, co się trzyma jakiejś logiki. Brednie księżulka, o którym mowa nie zasługują na choćby chwile zastanowienia. A abstrahując od tego przypadku - nie zauważyłeś, że w tym topicu staramy się wyśmiewać oczywiste bzdury i wszelaką głupotę ???

A abstrahując od tego przypadku - nie zauważyłeś, że w tym topicu staramy się wyśmiewać oczywiste bzdury i wszelaką głupotę ???

no widzisz, przecież piszę wyraźnie, nie łapiesz

tą "tradycję" kultywujecie skutecznie i owszem, mierząc mądrość własną miarką, ale w większości pozostałych wątków

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

no widzisz, przecież piszę wyraźnie, nie łapiesz

tą "tradycję" kultywujecie skutecznie i owszem, mierząc mądrość własną miarką, ale w większości pozostałych wątków

Następny ukrzywdzony przez cały świat.

Jestem Europejczykiem.

ani ukrzywdzony ani ułomny

za to z pozytywna samooceną, nie łykający bzdetów i niezależny, czyli taki co du*py nie musi lizać nikomu

(pieprzyć taka robotę w której trzeba robić za durnia)

Jak ataków będzie więcej w Europie i jeden w Polsce to być może potwierdzi się to

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Te jednostki przeciwne czipowaniu i zniewoleniu człowieka za przyzwoleniem oświeconego społeczeństwa tzw. wolnych ludzi, a do tego demokratycznie będzie się izolować w obozach."

No nieźle. Kto zostanie oskarżony?

- Prawicowi katolicy najprawdopodobniej. Wcale mnie to nie zdziwi. Chodzi o to, by zniszczyć wszystko to, co ma w sobie pierwiastek narodowy, katolicki, polski, patriotyczny. I to nie jest tylko program dla Polski, ale dla całej Europy. Europy, gdzie partie prawicowe mają szanse wrócić do władzy

Jeszcze ustosunkuję się do "myślenia" argusa "mania prześladowcza" "nawiedzeni pisowcy"- TAK, TAK nauczyli cię myśleć- a właściwie wrzucili do jednego worka nacjonalizm, kościół i nawiedzonych, zacofanych. Sam tak "myślałem" a właściwie to miałem wyprany mózg. Wszystko się zmienia jak zobaczysz że to zaplanowane ogłupianie i co gorsza przygotowanie do... czego?

To przypadek że nowe telefony same nagrywają i szpiegują?

W Madrycie zamachy były 3 dni przed wyborami u nas mają być też 6.10.2011

Ukryta Zawartość

Jak można dostrzec piękno niedoskonałym spojrzeniem?

tak nie do końca -np.:

na 10 tys. przetestowanych aplikacji na Androida 800 okazuje się trojanami do wyłudzania danych

popatrzcie na organizację ruchu drogowego, od 7-ciu lat wszędzie ronda, niektórych i czołg nie sforsuje, co 300-400m betonowy pachoł i wysepka z krawężnikiem 25cm albo pasy w pustym polu i fotoradar, (7 tirów wyprzedzałem przez 30 min.) - a ponoć na nic kasy nie ma

od granicy, wszystkie znaki na W-wę przez Poznań usunięte, zostały tylko na autostradę

ale dla poprawy bezpieczeństwa podniesiemy wam kwoty mandatów

Jakub, pewnie bzdury piszesz, przecież to wszystko dla naszego dobra a nie uje***nia człowieka

no Jaro, czekamy na komentarz

tak nie do końca -np.:

na 10 tys. przetestowanych aplikacji na Androida 800 okazuje się trojanami do wyłudzania danych

no Jaro, czekamy na komentarz

Jakoś kompletnie mnie to nie dziwi. Już od jakiegoś czasu klasyczne wirusy są w odwrocie a coraz bardziej powszechne jest oprogramowanie służące ogólnie mówiąc wykradaniu danych. Chodzi o pliki ale też o parametry wszelkiej maści kont (bankowe, społecznościowe, dostępowe). Ponieważ systemy na PC są m miarę powszechnie chronione przestępcy skierowali się w stronę nowych celów takich jak smartfony. Przy takiej ilości aplikacji system ich weryfikacji nie może być szczelny więc stąd ta liczba. Poza tym w pececie praktycznie każdy ma jakiegoś antywirusa, a w smartfonie?

Jestem Europejczykiem.

Wklejka:

Trwa wojna finansowa USA kontra Europa. Okazuje się ,że Norwegia dzień wcześniej poparła pomoc dla Grecji swoimi nadwyżkami finansowymi, co zniszczyło mizerny plan zniszczenia EURO jako waluty przez USA. Mało tego Norwegia nie chce podporządkować swojego EISCAT Amerykanom i Izraelowi. Posiadają oni straszliwą broń,która jako jedyna na świecie przeszkadza USA i może konkurować z HAARP lub go uinicestwić. Patrz

Ukryta Zawartość

Postanowiono zrobić z Norwegii gniazdo terroryzmu chrześcijańskiego wykorzystując PROJEKT HARP (nie mylić z HAARP) do pokierowania 32 letnim Norwegiem, a dokładniej jego mózgiem. Teraz rozpoczęła się nowa era era jednoosobowego terroryzmu. Już nie tylko muzułmanie ale także chrześcijanie bedą mogi być aresztowani pod byle pretekstem jako potencjalny terrorysta.

Każdy chce rządzić na świecie i zacznie się kocioł, zapowiadany przez Nostradamusa okres superterroryzmu zakończony supertotalitaryzmem, za 10 lat wojna.

Ukryta Zawartość

Jak można dostrzec piękno niedoskonałym spojrzeniem?

Poświęciłem chwilę czasu i obejrzałem. Ty jakub naprawdę wierzysz w te bzdury??? Mówię o tym, co opowiada ten facet i o tym, co piszesz? Gość pokazuje dwa zdjęcia i na ich podstawie wysnuwa jakieś fantazje nie poparte żadnym dowodem, żadnym faktem, niczym.

Jestem Europejczykiem.

Chcą aby Obama nie uzyskał reelekcji.

Nauczyli się od D.Tuska, który nie chciał powtórki wyborów i wtłoczył PiS w koalicje z LeperGiertych układ.

Najpierw PO wytykała Kaczyńskiemu tą koalicję z burakami i narodowcami, a teraz wiodące proszki media markt zapraszają ich w najdroższym czasie antenowym i spijają z ich ust złote słowa i wypowiedziane myśli, tej pary podróżników.

Hipokryzja nie mająca odpowiednika.

W USA widać również idą na zderzenie czołowe.

Nic dobrego z tego nie wyjdzie jak się nie opamiętają.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

A to ci dopiero!

W Polsce planowany jest zamach „terrorystyczny” i stan wojenny. + ZOMO Tuska

Co nas czeka w najbliższej przyszłości?

- Zamachy w Polsce.

Wiesz kiedy?

- Tak.

To powiedz kiedy? Podaj daty, może to pozwoli udaremnić plany złych ludzi.

- W październiku, choć obawiam się, że możemy tym samym je przyspieszyć. Albo przełożyć. Tylko przełożyć.

Możesz dokładnie określić miejsce i daty?

- Te zamachy już są zaplanowane, u nas też odbywają się ćwiczenia, a nawet serie fałszywych alarmów, by ludzi przyzwyczaić, że nic się nie stanie.

O czym Ty znowu mówisz?

- O fali alarmów bombowych w Polsce od 17 lipca do 22 lipca tego roku. Wrocław Sądy, Kraków Zakopiańska, Poznań Stary Browar, Gdańsk Galeria Bałtycka, Lublin Cuprum Arena, Opole Savia, Łódź CH Ptak, Zielona Góra Focus Mall, Warszawa siedziba SLD.

No nieźle. Kto zostanie oskarżony?

- Prawicowi katolicy najprawdopodobniej. Wcale mnie to nie zdziwi. Chodzi o to, by zniszczyć wszystko to, co ma w sobie pierwiastek narodowy, katolicki, polski, patriotyczny. I to nie jest tylko program dla Polski, ale dla całej Europy. Europy, gdzie partie prawicowe mają szanse wrócić do władzy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.