Skocz do zawartości
IGNORED

Teorie spiskowe.

TomekL3

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

…”Nadchodzą czasy totalitarnej kontroli – gorszej niż nazizm, czy niż komunizm. Przy tym, co jest szykowane te systemy to była igraszka.”

niezależnie od tego co się komu śni, powyższy cytat wskazuje obecne tendencje działania władz na całym świecie, kto tego nie kojarzy jest umysłowym ślepcem

(sprawdzimy 6 września)

Ukryta Zawartość

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Pomysły o wszczepianiu chipów mają już długą historię.

Jesteśmy i tak już inwigilowani przez wszędobylskie kamery.

Ciekawe byłoby referendum - czy chcesz życ bezpiecznie z malym układem scalonym pod skórą, czy być permanentnie zagrożony?

Ciekawe byłoby referendum - czy chcesz życ bezpiecznie z malym układem scalonym pod skórą, czy być permanentnie zagrożony?

zagrozony przez co?

przez brak kontroli?

to ja poprosze takie zagrozenie :D

a tak wogule to referendum nie bedzie...po prostu wejdzie ustawa i tyle

co do zamachow bombowych nawet bym sie tym nie ekscytowal tylko ok tyg temu zamknieto ulice km odemnie z powodu "bomby" a pozniej

kilka dni dalej ewakuowano Galerie Baltycka...

skoro w innych miastach takie nr sie dzieja to ciekawe...

Poświęciłem chwilę czasu i obejrzałem. Ty jakub naprawdę wierzysz w te bzdury???

A znasz inne WIARYGODNE zrodlo ktore wytlumaczy (a nie tylko omami) ten fenomen?

A znasz inne WIARYGODNE zrodlo ktore wytlumaczy (a nie tylko omami) ten fenomen?

Se rakieta poszła w maliny. Przecież nawet Ruscy się przyznali. Po co mieli by się przyznać gdyby to nie ich było??? Światowy spisek? Ruscy, Amerykanie, Norwegowie, pewnie jeszcze Żydzi i kosmici?

Jestem Europejczykiem.

Se rakieta poszła w maliny. Przecież nawet Ruscy się przyznali. Po co mieli by się przyznać gdyby to nie ich było??? Światowy spisek? Ruscy, Amerykanie, Norwegowie, pewnie jeszcze Żydzi i kosmici?

Hahah ruska rakieta...i Ty w to wierzysz .... rakieta hahaha

Prawicowi katolicy najprawdopodobniej. Wcale mnie to nie zdziwi. Chodzi o to, by zniszczyć wszystko to, co ma w sobie pierwiastek narodowy, katolicki, polski, patriotyczny. I to nie jest tylko program dla Polski, ale dla całej Europy. Europy, gdzie partie prawicowe mają szanse wrócić do władzy.>>>ales skynek nawywijał.Ja bym to tak>>.Chodzi o to, by zniszczyć wszystko to co glupie, co ma w sobie kretynski pierwiastek narodowy, katolicki, polski, patriotyczny.

teraz jezd kompletne.

Hahah ruska rakieta...i Ty w to wierzysz .... rakieta hahaha

Wiesz Robert co? Kiedyś nawet coś inteligentnego potrafiłeś napisać, a teraz wyraźnie ci się pogorszyło. Pod wpływem bajań jakuba?

Weź mi wytłumacz dlaczego niby Rosjanie mieli by się przyznać do nieswojej rakiety skoro według ciebie to działanie jakiegoś systemu skierowanego de facto przeciw Rosji???

Dżambo - chyba nie męczy Cię moczenie nocne?

Twoje? W żadnym razie ;-).

Słucham co ten facet mówi i to są totalne bzdury. Facet wysnuwa jakieś wnioski nie oparte na NICZYM a nawet sprzeczne z tym co widać. Ponieważ w przypadku obserwacji filmu byłoby to ewidentne cwaniaczek zamieścił jedynie zdjęcie. Jego rozumowanie jest na poziomie 6-letniego dziecka.

Naprawdę daliście się na to nabrać???

Jestem Europejczykiem.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Kościół Katolicki, ma się świetnie, mimo rydzyków i natanków.

Kościół to nie tylko psychopaci i odszczepieńcy. Ale komu ja to będę tłumaczyl ?

Caritas? - toż to bandyci...

I nie rób Dżambo z siebie głuptaka, bo znamy się nie od dzisiaj.

Kościół Katolicki, ma się świetnie, mimo rydzyków i natanków.

Kościół to nie tylko psychopaci i odszczepieńcy. Ale komu ja to będę tłumaczyl ?

Caritas? - toż to bandyci...

I nie rób Dżambo z siebie głuptaka, bo znamy się nie od dzisiaj.

Nie skręcaj z niewygodnego tematu i odpowiedź - wierzysz w te pierdoły że nie był to pocisk tylko jakieś cóś?

Nie czaisz, że Natanka wrzuciłem dla żartu i ktoś się złapał? Pewnie za mało :-))) dałem.

Jestem Europejczykiem.

Pomyślałem sobie że skoro mnie podsłuchują to muszę dać im pretekst

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jak można dostrzec piękno niedoskonałym spojrzeniem?

N o co Koledzy z tą rakietą? Przemyśleliście temat?

Oczywiscie...obejrzyj sobie film Man in Black i scene w ktorej Will Smith wciska ludziom ze widzieli odbite swiatlo Wenus :)

Myslisz ze ruscy by sie przyznali ze przy ich granicy manifestuje jakas nieznana bron i oni pojecia o tym nie maja??

Kurska nie pamientasz...do konca twierdzili ze wszystko pod kontrola maja a juz dawno zimne trupy lezaly...

Ehhh czlowieku...

Oczywiscie...obejrzyj sobie film Man in Black i scene w ktorej Will Smith wciska ludziom ze widzieli odbite swiatlo Wenus :)

Myslisz ze ruscy by sie przyznali ze przy ich granicy manifestuje jakas nieznana bron i oni pojecia o tym nie maja??

Kurska nie pamientasz...do konca twierdzili ze wszystko pod kontrola maja a juz dawno zimne trupy lezaly...

Ehhh czlowieku...

Nie na temat Robert. Przypomnę o co chodzi - facet zaprezentował jedno zdjęcie i kupę bredni na jego temat. Pytanie jest następujące - czy mając do wyboru z jednej strony film i racjonalne wyjaśnienie a z drugiej jedno zdjęcie wycięte z tego filmu i stwierdzenia wydumane lub jawnie nieprawdziwe ktoś wybiera to drugie?

P.S.

Jeżeli twój ogląd rzeczywistości bazuje na Man in Black to gratulacje, ale mnie do tego raczej nie namawiaj :-).

Jestem Europejczykiem.

Jeżeli twój ogląd rzeczywistości bazuje na Man in Black to gratulacje, ale mnie do tego raczej nie namawiaj :-).

Oglad rzeczywistosci jest strikte powiazany ze swiadomoscia. A jej ksztaltowanie to proces zlozony. Jeden film to troche malo by na nim bazowac.

Nie miej uwazam ze wiele wiele rzeczy w tym filmie wcale nie jest wyssanych z palca.

A wracajac do teorii spiskowych:

Ukryta Zawartość

Sypie sie ta gospodarka strasznie sypie...

Ukryta Zawartość

Nie miej uwazam ze wiele wiele rzeczy w tym filmie wcale nie jest wyssanych z palca.

Ależ oczywiście, że nie! Np. zdjęcie farmy anten pewnie jest prawdziwe. To stary trick - bierzemy trochę prawdy i miksujemy z bredniami. Jak ktoś zarzuci kłamstwo zawsze można skupić sie na tych prawdziwych elementach chociaż nie stanowią one sedna sprawy. Swoją drogą to ulubiony chwyt naszych forumowych Czarnych Beretów ;-).

Obejrzyj sobie uważnie cały filmik to zrozumiesz dlaczego facet wkleił tylko zdjęcie.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Cisza. Głupio się zrobiło. Rozumiem, ze ktoś dał się nabrać, ale żeby z taką pasją bronić bredni?

Nie bronie bredni...ale to co wylinkowales napewno nie przypomina konwencjonalnej rakiety.

Po pierwsze predkosc jest zdecydowanie za wolna (ok perspektywa kamery itd) ale widac ze to raczej dosc powolna rakieta by byla

Po drugie "czarna" dziura po wygaszeniu "silnika"

Jedyne co sugeruje rakiete to rotacja "napedu"....

A co do ruskich to sie juz wypowiedzialem. Gdyby to bylo ich cudo to napewno...napewno by glupa rzneli.

Historia jest w tym fakcie az nadto oczywista.

I wiara Twoja w zapewnienia dyplomatow rosyjskich jest rownie slepa co wiara "watpliwa" teorie na podstawie jednej fotografii

Nie bronie bredni...ale to co wylinkowales napewno nie przypomina konwencjonalnej rakiety.

Po pierwsze predkosc jest zdecydowanie za wolna (ok perspektywa kamery itd) ale widac ze to raczej dosc powolna rakieta by byla

Po drugie "czarna" dziura po wygaszeniu "silnika"

Jedyne co sugeruje rakiete to rotacja "napedu"....

Może i nie przypomina, to trzeci stopień rakiety Buława zaprojektowany do manewrowania w locie:

"the third stage liquid fuel, to allow high manoeuvrability during warhead separation. (...) It has a low flight trajectory, and due to this could be classified as a quasi-ballistic missile.[9] The missile possesses advanced defense capabilities making it resistant to missile-defense systems. Among its abilities are evasive maneuvering..."

Ukryta Zawartość

Na temat incydentu:

"Previous to the Russian statement, Jonathan McDowell, an astrophysicist at the Harvard–Smithsonian Center for Astrophysics, had already suggested that the unusual light display occurred when the missile's third stage nozzle was damaged, causing the exhaust to come out sideways and sending the missile into a spin."

Ukryta Zawartość

Już nawet w Wikipedii to opisali...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Ciężko to skomentować- cyt.

Pelna nazwa Komety:

C/2010 X1 (Elenin)

C - 3 litera alfabetu

E - 5

I - 9

L - 12

N - 14

X - co prawda jest 24 litera alfabetu angielskiego, ale jescze popularniejsze znaczenie litery X to 10.

C/2010 X1 (Elenin)

3 2010 101 5 12 5 14 9 14

33 101 5+3+5+5+9+5

33 101 32

32 i 33 to wazne liczby w Masoneri.Oznaczaje najwyzsze stopnie wtajemniczenia i nadawane sa Mistrzom.

101 to graficzne przedstawienie Portalu(dzrzwi) i tunelu czasoprzestrzennego(w Matriksie Neo przechodzil przez dzrwi z takim numerem nie bez powodu)

33-101-32 okazalo sie byc istniejacym numerem telefonicznym.

Ze wszystkich mozliwosci jakie daje matematyka, z dziesiatek tysiecy miast na Ziemi, ten numer jest numerem telefonicznym do WASHINGTON DC.

Jak można dostrzec piękno niedoskonałym spojrzeniem?

• 2 tygodnie później...

Zaczyna sie robic ciekawiej.

KOMETA ELENIN

Wszyscy milcza (mowie o mediach) a w internecie wrzawa.

Kometa jest klastrem i to dziwnym bardzo. Oznacza to , że leci wraz z nią wiele innych kawałków , i nie lecą one wcale w ogonie tej komety jak usiłuje się nam wmówić tylko lecą równolegle do niej z różnymi prędkościami., a niektóre ją poprzedzają i lecą sobie przed nią . Dowodem na to są zdjęcia tej komety, wykonywane przez szereg dni przez astronoma Erika Bryssincka z Belgii, a zamieszczone na stronie:

Ukryta Zawartość

Również nie kto inny ale właśnie NASA wyraziła zaniepokojenie o całość swoich satelitów jeszcze w tym roku jesienią, chodzi o nowy całkiem, dotychczas nieznany, rodzaj nadlatujących meteorów.

Bedzie kolorowo?

Ukryta Zawartość

To nie żadna kometa! To nadlatują posłowie i senatorowie następnej kadencji. Ale faktem jest, że skutki mogą być równie niszczycielskie co nadlatująca kometa ;-).

Jestem Europejczykiem.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.