Skocz do zawartości
IGNORED

Teorie spiskowe.

TomekL3

Rekomendowane odpowiedzi

>Krzysiek71

Dyskusji nie ma bo jedyne co tu prezentujecie to ocena, że to śmiecie i bzdury. Sami niczego ciekawego nie potraficie zamieścić.Materiały które zamieszczam nie miały być dla każdego. Nie ma takiej konieczności. Dla każdego są media publiczne. Masz uwagi to zamieszczaj według nich swoje wpisy. Kto ci broni.

Forum służy wymianie poglądów a nie wklejaniu długich wpisów, różnej maści, amerykańskich blogerów.

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

Może wytłumaczę to prościej .... zalew twoich wklejek przeczy idei "forum".

Odśwież podstawowe wiadomości i przeczytaj:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

Jeśli piszesz, to ok, nawet jeśli robisz to nieporadnie, ale nie jest w porządku, wobec pozostałych forumowiczów, jeśli zalewasz bocznicę wklejkami z internetu i nic poza tym. Jest też pewien element pozytywny twojej działalności na forum - nie przeczę - uczysz się powoli ortografii (idzie to ciężko ale mam nadzieję, że robisz postępy). Ta ostatnia sprawa, jak również brak znajomości historii, w tym najróżniejszych stowarzyszeń (np. masoneria) i wiele innych, są skutkiem zadania pytania o twoje wykształcenie.

Ten wpis zrobiłem bez złośliwości. Po prostu tak myślę.

Ps. Arton napisał:" Nidy za mnie nie będziesz decydował co mam pisać".

Nie bój się, nie będę za Ciebie decydował. Chcę tylko, żebyś pojął pewne rzeczy na temat idei "forum".

Nie bój się, nie będę za Ciebie decydował. Chcę tylko, żebyś pojął pewne rzeczy na temat idei "forum".

Załóż taki wątek. MOJA NAUKA PISAMIA NA FORUM. Tu piszesz nie natemat.

Załóż taki wątek. MOJA NAUKA PISAMIA NA FORUM. Tu piszesz nie natemat.

nie znam nauki "natemat pisamia"

Sheldan Nidle Update - Grudzień 16, 2014

GFDL S. Nidle

Dratzo! Przychodzimy z większym pakietem wiadomości dla Ciebie. Obecnie mechanizm do dawania tobie dobrobytu /błogosławieństw/ został przyspieszony.

Nasi współpracownicy zgłaszają, że pierwsze aspekty tego procesu trwają i żadnej zwłoki nie doświadczysz. Nasi sojusznicy Ziemi łączą się pewnie, używając systemu dostawy, który dobrze został przetestowany przez lata. Naszym pragnieniem jest, by mieć kilka ważnych elementów na miejscu na długo przed nadejściem Świąt Bożego Narodzenia. W związku z tym skontaktowaliśmy się z tymi, którzy są odpowiedzialni za te różne projekty i powiedziano nam, że kilka specjalnych okoliczności zastosowano, by zapewnić sukces tych różnych dostaw. Wiemy, że te dostawy są pod jurysdykcją tych, którzy by zakończyć konieczne dostosowania muszą stworzyć nowy i bardziej sprawiedliwy system bankowy. Ten nowy system, ma obsługiwać większość dostaw, które mają przynieść ci twoje błogosławieństwa. W ten sposób, pierwsza część tych dostaw ma udowodnić niezbicie, że wiele projektów dobrobytu i humanitarne projekty są naprawdę nie do powstrzymania. Naszym pragnieniem jest aby wykorzystać te pierwsze dostawy, by udowodnić wszystkim, że władza ciemności jest naprawdę skończona.

To zakończenie roku gregoriańskiego w 2014 AD ma być wam znane jako najbardziej mile widziany okres przełomowy. Nie tylko dobrobyt zacznie szerzyć się wśród was, ale również zadatki nowego zarządzania mają zostać zamanifestowane. Kiedy hrabia Saint Germain i Thomas Jefferson napisali początkowe projekty amerykańskiej Deklaracji Niepodległości, to miało zabrzmieć jak wielki Mocny dźwięk dzwonu nawołujący do połączenia w wolności, suwerenności, i pomyślności dla wszystkich. Ten wspaniały dokument był na początku pytaniem o niewolnictwo, ponieważ wtedy istniało ono w obu Amerykach. Dokument prawdziwie wołający, zabrał aż dwa stulecia by zmaterializować się, urzeczywistnić; w celu wyjaśnienia wszystkich świętych prawd właściwych dla tego stanu, i pozwolić temu globowi, by w końcu zrealizować to chwalebne pełnomocnictwo. Wydarzenia nadchodzącego czasu mają dalej wyjaśnić tą sprawę. Masz zobaczyć ostateczne spełnienie cichej rewolucji, która dosłownie została podjęta przez wieki, aby teraz się zakończyć. Ci, którzy tak gorliwie poświęcili się tej sprawie są, by wreszcie czerpać rzeczywiste korzyści na które tak cudownie zasługują.

Ta cicha rewolucja jest przeznaczona do zainstalowania nowego ładu, poświęcona by była narzędziem dla ludzi i prawdziwym obrońcą ich praw. Ta organizacja zarządzania jest pierwszym wyrażeniem tego, jakie ma być twoje galaktyczne społeczeństwo. Przenosisz się w pas świadomości, który jest nieunikniony, by doprowadzić Cię do pełnej świadomości. Twoje społeczeństwo stale było zmuszane, by uwierzyć, w ten niedobór, i że konkurencja jest prawdziwą naturą ludzkiego społeczeństwa. Oczywiście, że nie. Technologia i świadomość ukształtowały związek, który prowadzi do sfer, które codziennie zajmują. Jedyne niebezpieczeństwo, to poleganie zbytnio na technologiach, które nie wymagają stałego nadrzędnego wkładu ludzkości. Inteligencja ostatecznie opiera się na stosowaniu duchowej świadomości. Wejście takie jest niezbędne, i to nie może być przecenione przez nas. Jesteś w punkcie twojej historii technologicznej, gdzie trzeba, aby w pełni wziąć pod uwagę to pierwotne rozważenie. To dlatego jesteśmy radośni, że specjalna interwencja duchowa jest obecnie w toku. Ta interwencja szybko doprowadzi Cię obok ewentualnych przeszkód, drogą powrotu do pełnej świadomości.

Nadchodzące wydarzenia dnia obiecują ci drogę do twego przeznaczenia. Jesteśmy tutaj, wraz ze twoimi kuzynami z Agarthan, by pozwolić ci szybko przejść do użytkowania wspaniałych technologii, które mają ułatwić szybsze poruszanie się. Gaia musi widzieć, że globalne społeczeństwo nie chce już dłużej wykorzystywać jej zasobów i skalać jej środowisko. Ludzkość ma być zarówno specjalnym niebiańskim stróżem Gai, oraz ma w pełni zrozumieć swoją rolę w rozwijaniu boskiego planu przez plan fizyczności. Ostatecznie jesteś by, rozszerzyć twoje społeczeństwo do świętego gwiazdnego narodu, który poprowadzi liczne środowiska pod twoim zarządzaniem, a także będzie czuwać nad wszystkimi światami, które tworzą szczególny gwiezdny naród. Te boskie zadania są odpowiedzialnością, którą przyjmiesz z radością. Każdy z was zdaje sobie sprawę, głęboko, dlaczego tu jest i rozumie jaki ma swój cel. Naszym obowiązkiem jest pomóc odkryć to. Jesteśmy bardzo zadowoleni, że mamy tę możliwość. Nadchodzące czasy mają być tymi, gdzie my pomożemy ponownie przebywać między wami!

Nasi współpracownicy są aktualnie zajęci pracą z naszymi duchowymi i kosmicznymi rodzinami, by zabezpieczyć dostawy, by mogły iść zgodnie z planem.Obecnie testujemy ten system, aby upewnić się, że można łatwo i bez wysiłku dostarczyć tobie dobrodziejstwa. Do tej pory widzieliśmy, że ten system działa zgodnie z założeniami. Na początku tygodnia zamierzamy polecić temu systemowi, aby zakończyć jego dostawy. Pracujemy w grupie, aby skupić się na sukcesie tego systemu, i aby móc wdrożyć kolejną część naszego planu w życie. Po zakończeniu dostaw, nowy ład ma powstać. Teraz czekamy, aby przesunąć nasze wybrane osoby do Waszyngtonu, gdzie mogą przejąć kluczowe stanowiska w tymczasowym kierowaniu, którym jest utworzenie powrotu do prawa konstytucyjnego i wspólnego. To ma być pierwowzorem dla wielu innych, którzy mają przejąć inne reżimy, wkrótce po sukcesie nowego ładu amerykańskiego.

Ta zmiana w zarządzaniu ma być w towarzystwie rosnącego dobrobytu i globalnego ruchu w kierunku pokoju i współpracy. Ten ruch w kierunku pokoju jest w końcu po to, by wyróżnić różne "drobne" ruchy, aby stworzyć alternatywę dla systemu bankowego ciemnych Cabal. Te dość niedofinansowane operacje mają mieć przyznane środki, by się szybko rozwinąć i rozpocząć masową budowę infrastruktury w całym trzecim świecie. Duchowo wspieramy i chronimy te ruchy i obroniliśmy je przed całkowitym niepowodzeniem. Konieczne jest zapewnienie czystej wody, dobrych dróg i właściwych ścieków, a także łatwy dostęp do usług bankowych i innych środków na realny rozwój ekosystemu. Konieczne jest, aby Gaia była częścią całego przyszłego rozwoju globalnego. Przyjazd naszych rodzin kosmicznych ma wyjaśnienić, co dalej. Czekamy na globalny reset w oparciu o duchowe spotkanie z Gaią.

Spójrzmy na to, co się dzieje. Podnosisz się w świadomości. To sprawia, że jesteś ​​bardziej świadomy siebie i że trzeba sobie nawzajem pomagać. Stajesz się świadomy swoich rosnących obowiązków wobec świata, który Cię otacza. Jesteś coraz bardziej świadomy, w jaki sposób społeczeństwo przyczynia się do ogromnego cyklu wyginięcia. Zdajesz sobie sprawę, że technologia wasza ma możliwość, aby to wszystko odwrócić. Niemniej jednak kluczowym elementem jest duchowość. Korzystanie z powszechnej Miłości i Światła jest jedyną rzeczą, która może uratować twoją rzeczywistość. W związku z tym, należy ponownie ocenić swoje wartości i zacząć korzystać z tej nowej oceny w naprawdę niezwykły sposób. Zaczynacie przejście z naciskiem od logiki umysłu do logiki serca. To jest ten, które ma wzrastać, by przekształcić się od ograniczonej do pełnej świadomości!

Dziś podążaliśmy za tym, co dzieje się w tej sferze. Prosimy o korzystanie z mądrości i modlitwy(medytacji), by doprowadzić tę nową rzeczywistość. Wielu z was jest teraz zaangażowanych w manifestację tego, o czym mówiliśmy tobie. Prosimy, aby wspierać te działania i korzystać z wrodzonych mocy, by przesunąć tę nową rzeczywistość! Wiedzcie, drodzy, że niezliczone zasilania i niekończącej się dobrej koniunktury Heaven rzeczywiście są dla Was!

Niech tak będzie!

Selamat Gajun! Selamat Ja!

(Sirian dla Was w Jedności! I wiecznie trwajcie w Radości!)

przeglądaj PAO

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Przychodzimy z większym pakietem wiadomości dla Ciebie. Obecnie mechanizm do dawania tobie dobrobytu /błogosławieństw/ został przyspieszony.

Nasi współpracownicy zgłaszają, że pierwsze aspekty tego procesu trwają i żadnej zwłoki nie doświadczysz.

"Aktywacja Portalu była częściowym sukcesem w bardzo wyjątkowy sposób".

aha, sukcesu nie było, ale przyspieszają :)

Mówcie co chcecie ale ja nie wierzę, że ktoś łyka te bzdury :D

Ten bloger powyżej, ma akurat szczytny cel - sprzedaż książek. Tak więc, pisze bzdury, żeby reklamować słabo schodzące książki. W Ameryce jest mnóstwo łatwowiernych łosi ... a reklama dźwignią handlu :).

Fragment życiorysu autora książek, które amerykański bloger próbuje lansować:

"Urodził się w rodzinie, w której nie było miłości. Z oporem przeszedł przez podstawowy etap ziemskiego systemu edukacyjnego, gdyż prawdziwe nauki pobierał od istot doświadczających rzeczywistości w nieskończenie szerszym wymiarze. Opowiada, że wraz z siostrą wychował się na syrjańskim statku kosmicznym – zwyczajnie, po powrocie ze szkoły kładł się na łóżku i po dwóch minutach był już na statku, fizycznie przenosił go snop światła."

Dalej nie będę wklejał, bo szkoda miejsca na serwerze ale i od tego boli brzuch od śmiechu.

Pozdro dla wszystkich, zarówno łosi jak i kosmitów.

a mi to matka kiedyś strzeliła po oczach karabinem plazmowym !

a może to nie była matka, tylko mothership ;)

Też nie uwierzyłem. Chociaż przyznaję, nie mogłem tego debila wysłuchać w całości.

ps. Pan Stasiu to lepsza pierdoła :)

"Każdy z nas ma podwójną helisę DNA.

Jednak znajdujemy tworzące się dodatkowe helisy.

W podwójnej helisie są dwa pasma DNA, które formują się w spiralę.

To moje... zdanie, że stopniowo ewoluujemy do 12-tu helis.

Ten czas rozwoju, jak się wydaje, rozpoczął się w przeciągu ostatnich 20 do 5 lat.

Jest to naukowa eksplanacja. Jest to mutacja naszego gatunku,

przy czym efekt końcowy nie jest jeszcze jasny.

Zmiany nie będą podawane do wiadomości publicznej,

ponieważ krąg naukowy jest zdania, że społeczeństwo mogłoby się tego wystraszyć.

Ludzie będą się przemieniali na poziomie struktur komórkowych."

"Wszystkie dzieci poniżej 7 lat przeszły już przemiany lub przejdą wkrótce.

Niemowlęta urodzone w ostatnich 2 latach mają pełen komplet DNA.

Niektórzy ludzie przechodzą przez te przemiany obecnie,

a wiele innych ma to jeszcze przed sobą.

Ten proces przemian będzie rozpoznany jako PRZEBUDZENIE lub ascendencja."

Berrenda Fox

A kto to jest Brrenda Fox? Czy to jej się przyśniło?

Artonie, uczyłeś się kiedyś biochemii? Raczej nie, bo nie przepisywałbyś takich pierdół.

Rambo, Pani Fox? proszę bardzo:

Dr. Fox was arrested on fraud charges shortly after she gave that interview and was sent to jail for falsifying results on tests she never conducted, as well as injecting patients with steroids without their knowledge.

Rambo, Pani Fox? proszę bardzo:

o k....wa!

No to sprawa się rypła.

Babsko, nie dość że popyrtana na maksa, to jeszcze kryminalistka:-))

Atron - pogratulować "autorytetów" i wyroczni!

No, no...

IS:IS - Portal Aktywacja Część II - Raport - 23.12.2014

Wtorek, 23 grudnia 2014

Mimo, że masa krytyczna wśród ludności powierzchni nie została osiągnięta, aktywacja była znaczącym sukcesem. Poza tym nasze mocne, dedykowane grupy rdzenia kilkadziesiąt tysięcy Światła i Lightwarrios na całym świecie uczestniczyło.

Podczas tej aktywacji, coś istotnego działo się, co nigdy nie wystąpiło w ostatnich 25000 lat. Masa krytyczna 144 tysięcy ludzi z ruchu oporu i Agartha Sieci pojawiły się ze swoich podziemnych królestw krótko i zrobiło to aktywację na powierzchni dokładnie w taki sam sposób, jak poleciłem. To stworzyło pewne specjalne pole rezonansu które ukierunkowało impuls energii z Shapley Atraktora i stabilizuje planetarną eteryczną siatkę światła do punktu, że będzie w stanie obsłużyć i wchłonąć energetyczną falę uderzeniową w czasie Event - Wydarzenia.

W ten sposób można przyczynić się w swój własny sposób na utrzymanie eterycznej siatki energii światła stabilnej w najbliższej przyszłości, co prowadzi do Wydarzenia:

Ukryta Zawartość

Przy aktywacji, protokoły konwersji Ruchu Oporu i Agartha Sieci zostały zsynchronizowane. Zakres pierwotnych anomalii został znacznie zmniejszony. Faza Przełomu została zainicjowana.

Przy aktywacji, bardzo specjalna grupa z RM2m użyła specjalnego zadania ustabilizowanie sieci w Sakkarze, niecałe 15 km od płaskowyżu Giza. W Sakkarze, istnieje wiele wejść do tuneli podziemnych sieci Agartha:

Underground.jpg

Stamtąd główny tunel prowadzi do Gizy, a stamtąd trafia do oddziału wschodniego Tybetu i zachodniej gałęzi do Peru przez Amerykę Północną.

Mam nadzieję, że wszyscy wiecie, że historia starożytnego Egiptu wykracza daleko poza znane dynastie i że jest bardzo zaawansowana cywilizacja w Egipcie pod koniec okresu Atlantydy:

Ukryta Zawartość

Masa krytyczna 144000 sił światła z sieci podziemnych wystarczyła do stabilizacji sieci energetycznej, ale nie na tyle, aby osiągnąć transformację świadomości ludzkiej jako za to masa krytyczna 144000 potrzebuje przyjść od wewnątrz ludzkości mieć pożądany efekt rezonansu.

Kilka dni przed aktywacją, siłom światła udało się usunąć ogromne proporcje Chimery sieci skalarnej plazmy. Jest to bardzo znaczące osiągnięcie, ponieważ jest to pierwszy raz, od 1996 Archon inwazji, że każdy rodzaj zwycięstwa nad technologiami skalarnej plazmy na powierzchni tej planety zostało osiągnięte. Oczekuje się , że obecnie skalarne ataki energetyczne na nas powoli bedą słabnąć.

Oznacza to, że wkraczamy w fazę przełomu. Osiągnęliśmy już opór status quo, robimy impuls do ostatecznego zwycięstwa. Siły Światła podały, że to jest bardzo ważne dla wszystkich, aby rozpocząć wizualizacje naszego życia po imprezie, jak nasza wizualizacja i intencje przyspieszą jej manifestację. Mamy również przekazać, że nadszedł czas, aby zacząć ćwiczyć bezwarunkowego przebaczenia wobec siebie i innych. Nie ma więcej czasu, aby zatrzymać się na przeszłości, to jest czas, aby tworzyć przyszłość i żyć w Teraz.

Energii Bogini, czysty bezwarunkowy kobiecy aspekt, jest powrót do planu fizycznego planety, jak nigdy dotąd. Jest to, jak Bogini maluje niebo z pięknem w Egipcie, a także w kilku innych miejscach na całym świecie:

Sky.jpg

Źródła Smoka przekazały, że w wyniku aktywacji, przełomy geopolityczne dzieją się za kulisami i wkrótce staną się bardziej widoczne w mediach.

To nie może być zbieg okoliczności, że mogliśmy oglądać konwój rosyjskiego wicepremiera z naszej sali, na płaskowyżu Giza odwiedzając na kilka godzin przed aktywacją:

Ukryta Zawartość

Rosyjski prezydent Putin może być bardziej Awakened, niż większość ludzi:

Ukryta Zawartość

A on umiejętnie odchyla próbę Cabal do osłabienia Rosji poprzez manipulowanie cenami ropy i rubla:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Różne frakcje Cabal zaczynają zdawać sobie sprawę, że koniec jest bliski. Ze względu na rosnącą potęgę sił Świała, jezuici i Rothschildowie zostali zmuszeni poświęcić frakcję Illuminazi w celu zapewnienia ich własnego przetrwania. To jest powód ich wyrzucenie Illuminazi pod autobus w Rothschild kontrolowanych mediach:

Ukryta Zawartość

Dlatego możemy zobaczyć aresztowania głównych przywódców Illuminazi takich jak Cheney, Rumsfeld, Bush, Rockefellerów i Kissinger bardzo szybko, jeszcze przed Wydarzeniem:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) -corruption-niemcy-files-zbrodnie wojenne /

Rothschildowie i jezuici planują na to pozwolić, stawią się do mas, jak dobrzy faceci, by manipulować sieci Wschodniego Sojuszu i ich instytucje finansowe zza kulis, porwać reset finansów i pozostać globalistycznymi kontrolerami ludzkości. Ich plan nie powiedzie się, jak siły światła są tego świadome i nigdy nie pozwolą jej urzeczywistnienie, ponieważ mają własne plany przeciwdziałania, ​​z masowymi aresztowaniami Rothschildów i jezuitów na tej imprezie( Wydarzeniu).

Przełom jest blisko!

Wysłany przez Cobra na 23.12.2014.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.