Skocz do zawartości
IGNORED

Teorie spiskowe.

TomekL3

Rekomendowane odpowiedzi

Pogadaj z UFO jaro

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jak można dostrzec piękno niedoskonałym spojrzeniem?

Masz tu jeden artykuł potwierdzający ataki wirusa stuxnet z USraela na np Niemcy, czasopismo branżowe mojej kobiety "energetyka cieplna i zawodowa". W sumie zainteresowanie służb zrozumiałe skoro pisałem że nie będzie prądu w Polsce :)

No i odwiedził mnie chińczyk akupunkturzysta i jeszcze parę innych zwariowanych rzeczy...

A samo czasopismo to wielka propaganda sukcesu, nowoczesności,wydajności i ... nieprawdy. Orwellowskie ministerstwo miłości :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Inspirujesz mnie jaro filozoficznie! Doszedłem do absurdu- co bym nie napisał to wszystko tylko słowa i wyobrażenia, czyli nic nie jest prawdziwe. Czemu tacy ludzie jak ty jaro zabijają się dla tych słów?

Nie rozumiem o co właściwie ci chodzi. Wklejasz jakieś pierdoły pomieszane z faktami i podlewasz to teoryjkami o wszechogarniającym spisku. Jak ktoś powie "sprawdzam" i weźmie na tapetę któryś z twoich wpisów to już całkiem odlatujesz w kosmos zamiast przyznać, że bzdura to bzdura a ty nawet nie wiesz o co chodzi tylko ją bezmyślnie przepisujesz.

Jestem Europejczykiem.

Nie jest dobrze, Microsoft Skyp'a kupił 8,5mld$ ! Dwa lata temu wart był zaledwie2,5mld$.

Teraz już nigdzie nie można będzie bezpiecznie pogadać..

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Wcale nie jest bezpiecznie.

W Szczecinie zadyma z adresami IP wydanymi na żądanie prokuratury z jednego z forów. Ktoś podobno kogoś obraził... Takie prawo.

Tylko dlaczego o danych osobowych Internautów wiedział jeden z polityków?...

Jak sie chce na forach robić zadymy to trza sie dobrze zabezpieczyć, proxy nie wystarczy, najlepiej kupić kilka simkart i często zmieniać lokalizację żeby nie namierzyli:)

W takich Niemczech to nawet pripejdy trzeba rejestrować a telefony dualsim są zabronione!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Wcale nie jest bezpiecznie.

W Szczecinie zadyma z adresami IP wydanymi na żądanie prokuratury z jednego z forów. Ktoś podobno kogoś obraził... Takie prawo.

bo ten polityk to minister jest

i to od spraw wielkich, zagranicznych

"nie będziesz jobów słać ministrowi swemu ... nadaremno"

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Można gdzieś o tym poczytać?

Jestem Europejczykiem.

jest kilka

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

To rozumiem, ale nie ma słowa o najważniejszym:

"Tylko dlaczego o danych osobowych Internautów wiedział jeden z polityków?".

Bo to jest problem, pozwać może każdy każdego.

Jestem Europejczykiem.

Ignor dla 747... Skype wykupiony przez windows- hm kolejna walka o władze i strefy wpływów... Jedyną obroną chyba jest korzystanie z alternatywnych programów- promowanie polskich...

tvn co jakiś czas pokazuje że spadają uprzedzenia do żydów- mówią że ludzie którzy jeżdżą po świecie nie mają uprzedzeń a ciemnota nie. Przekaz jest jasny- Jesteś lepszy, trendy, masz lepsze ego, potem pokazują uśmiechniętego Tuska czy Napieralskiego bo im pasuje a potem są reklamy produktów różnych koncernów którymi właścicielami są ci sami żydzi. A to co zacofane, złe to kojarzą z kaczorem... I ot takie sobie pranie mózgu.

tvn co jakiś czas pokazuje że spadają uprzedzenia do żydów

Jak rozumiem według ciebie uprzedzenia do Żydów to coś dobrego co powinniśmy pielęgnować?

Jestem Europejczykiem.

Od razu jaśniej bez jednego wampira emocjonalnego a przy okazji czemu jest przyzwolenie dla złośliwych ludzi którzy poniżają innych bo najwyraźniej mają niską samoocenę?

Ale nikt tego nie widzi wszyscy są zajęci bo naśladują jakiś wzorzec z ogłupiającej tv, bo nie chce im się myśleć, bo,bo,bo....

Czy spełni się wizja Krzysztofa Jackowskiego?

Autor: FN Źródło: Reuters, PAP Dodany: Saturday, 30 April 2011 09:19

To było w Bazie FN w 2009 roku. Krzysztof Jackowski dostał do ręki zdjęcie prezydenta USA, Baraka Obamy. Zaczął mówić natemat prezydenta, ale powiedział, że jego prezydentura zostanie przerwana. Prezydentem zostanie… kobieta.

Ukryta Zawartość

Może Obama- ostatni czarny papież- chciałby dobrze dla świata ale go odsuną od stołka bo sataniści muszą spełnić następne kroki: upadek giełdy, klęska głodu, wywołanie wojny religijnej :(

Ukryta Zawartość

Olaboga! Nasz Kolega coś z sensem napisał. Niestety podejrzewam ze poprawa jest jedynie chwilowa.

Jaro_ - watek jest jaki jest ale stać Cię na więcej -:) nie śmieć

Jak mnie tu wszyscy kochają :-))).

Proszę bardzo:

"Osama ben Laden wciąż żyje. Szef Al-Kaidy zginął już dawno temu, a jego ciało zostało zamrożone. Był agentem CIA. Był tylko pretekstem do wojny. Nigdy nie istniał! Po zabiciu terrorysty nr 1 światem arabskim wstrząsa fala teorii spiskowych. "Wiara w spiski, choć nie jest unikalna tylko dla Bliskiego Wschodu, tam jest istotną częścią dyskursu politycznego" - pisze Gray Matthews w poświęconej temu zjawisku książce "Conspiracy Theories in the Arab World". Rozważania o tym, że Osama ben Laden czy Saddam Hussajn byli agentami CIA, są po 11 września 2001 roku na ulicach arabskich miast na porządku dziennym.

Najczęściej teorie spiskowe na Bliskim Wschodzie są antyżydowskie i antyamerykańskie. Jakkolwiek absurdalne, by się w Europie nie wydawały, Arabowie mają podstawy, by Amerykanom nie wierzyć.

Teorie spiskowe wykorzystują też i podsycają rządzący w krajach arabskich autokraci i dyktatorzy. By ludzie sobie nie ufali, a szczególnie nie ufali Amerykanom, by nie ufały sobie partie opozycyjne."

Ukryta Zawartość

W odróżnieniu od często wklejanych gównianych teoryjek tu mamy prawdziwe teorie spiskowe. A dlaczego? Bo praktycznie nie można ich zweryfikować. I o to w tym wszystkim chodzi. Coś co można zweryfikować w kilka czy kilkanaście minut nie zasluguje na miano teorii spiskowej.

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

... "Osama ben Laden wciąż żyje. Szef Al-Kaidy zginął już dawno temu, a jego ciało zostało zamrożone. Był agentem CIA.

uważam to wszystko za nieistotne bzdety

zastanawia mnie natomiast moment zaistnienia tej informacji/akcji (?)

w wielkiej polityce nie ma przypadków

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.