Skocz do zawartości
IGNORED

Teorie spiskowe.

TomekL3

Rekomendowane odpowiedzi

Szczena opada mi od tygodnia, a byłem PO-wcem.

NIedługo zaczną powstawać grupy wsparcia grupujące tych co uwierzyli w Tuska a potem zobaczyli. :)

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

Jak patrze na tych obwieszonych złotem prymasów to myślę że kościół może być kolejnym masonem... Tu chodzi o świadomość do czego zmierza świat USA-UE to będą państwa policyjne trzymające łapę nad częścią świata, media już stają się nieobiektywne. Może po kataklizmach 2012 nastąpi era świadomości?

tłusty czwartek

Manipulacja doskonała jest jak MATRIX- trzeba czytać między wierszami. Szczena opada mi od tygodnia, a byłem PO-wcem.

To trochę dziwne, zazwyczaj ze strony PO-wców nie słyszy się równie nieprawdopodobnych historii. Jeśli miałbym oceniać, to raczej usadowiłbym te teorie gdzieś pomiędzy ideami JKM a zwolennikami UFO.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

To trochę dziwne, zazwyczaj ze strony PO-wców nie słyszy się równie nieprawdopodobnych historii. Jeśli miałbym oceniać, to raczej usadowiłbym te teorie gdzieś pomiędzy ideami JKM a zwolennikami UFO.

Teorie JKM w porównaniu z obietnicami PO to sama logika jest.

dla zainteresowanych poniżej 10 zobowiązań PO które to Pan Tusk podpisał

1. 1. Przyspieszymy i wykorzystamy wzrost gospodarczy

2. 2. Radykalnie podniesiemy płace dla budżetówki, zwiększymy emerytury i renty

3. 3. Wybudujemy nowoczesną sieć autostrad, dróg ekspresowych, mostów i obwodnic

4. 4. Zagwarantujemy bezpłatny dostęp do opieki medycznej i zlikwidujemy NFZ

5. 5. Uprościmy podatki – wprowadzimy podatek liniowy z ulgą prorodzinną, zlikwidujemy ponad 200 opłat urzędowych

6. 6. Przyspieszymy budowę stadionów na Euro 2012

7. 7. Szybko wypełnimy naszą misję w Iraku

8. 8. Sprawimy, że Polacy z emigracji będą chcieli wracać do domu i inwestować w Polsce

9. 9. Podniesiemy poziom edukacji i upowszechnimy Internet

10. 10. Podejmiemy rzeczywistą walkę z korupcją.

Może jak upadniesz na dno to zaczniesz WIDZIEĆ.

Na studiach uczyli mnie że "prawda to jest to co większość uznaje za prawdziwe" Wtedy kiwałem głową. Dzisiaj widzę że 90% społeczeństwa to idioci, a telewizja to wyzwalacz mechanicznych uczuć i "poprawnego" sposobu myślenia. A w temacie UFO- zdecydowanie władze państwowe i kościelne chciały by zataić ten temat bo stracili by władze i zainteresowanie a co za tym idzie pieniądze.

tłusty czwartek

bartek79 - tusku coś kłapał o zniesieniu belki od oszczędności, za to znoszą limit 1zł na rzecz 1gr i jednodniowa kapitalizacja idzie w piz**

silver_moon - poluzuj, na pocieszenie - formuła pt. Unia nie przetrwa dwóch lat, była powołana by pieniądz toczył się gładko i bankom żyło się lepiej ale wtedy nie przewidziano konieczności topienia kasy bez efektów, po sto miliardów i więcej, w taką Grecję, Portugalię i inne nadal bardzo normalne narody lejące na "poprawność polityczną" i partyjniactwo

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Nadchodzi ochłodzenie klimatu, być może kataklizmy i miejmy nadzieje era świadomości:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

tłusty czwartek

No słońce jest bardzo spokojne , hehe.

Ukryta Zawartość

latest_sxi.png

Ukryta Zawartość

bartek79 ladnie to ujal...czasy sie zmienily metody tez.

Czlowiek mysli ze zyje w "demokracji" bo o nia walczyl...a gowno. Zyjesz w systemie na ktory masz wplyw tylko minimalnie. Chora teoria spiskowa? No to prosze do USA pojechac i w telewizji powiedziesz "czarnuch" albo "pedal"

Zaraz oskarzenia poleca...

A temat UFO jest wysmiewany itd celowo. Latwiej osmieszyc niz wymazac z pamieci. Skoro powazne instytucje rzadowe posiadaja niezle akta dokumentujace dziwne zjawiska to chyba nie sa to tylko urojenia schizofrenikow?

w 2012 ma być przebiegunowanie naszej planety i to może być problem. Spadające ptaki w USA i Finlandii to jak zapowiedzi z Biblii... Polska na szczęście ma być narodem wybranym:D

tłusty czwartek

Przebiegunowania byly i beda...ale w rok to troche za szybko...proces trwa dluzej ;)

Bardziej martwi mnie ta aktywnosc slonca. Dobra burza sloneczna i efekty technologi XX wieku troche straca na wartosci. A to oznacza chaos..

Chaos dla państw uprzemysłowionych, dla żyjących zgodnie z naturą nie. Trzeba już uświadomić sobie że gospodarka oparta na tym że 30% ludzi pracuje przy komputerach to trochę chore. Te wszystkie wirtualne pieniądze, giełdy, uzależnienie od prądu...

tłusty czwartek

Jeszcze nie jest za późno, Przebudźcie się!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ukryta Zawartość

a to widzieliśta? :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Symbole pogańskie na euro monetach, koncentracja wojsk USA-UE przypominające krucjatę, przepowiednie 2012-walka dobra ze Złem, osłabienie Wojska Polskiego- kto ma styczność ten wie, Kult ludzi silnych i bogatych a ośmieszanie słabych i inaczej myślących(sam śmiałem się z PIS-dowców), Kult fałszywych bożków- ludzie władzy, pieniądze, amerykański styl "bycia".

To już jest wojna dobra ze złem, Nostradamus mówił że po upadku samolotu z ważnymi osobistościami będzie najazd ze wschodu.

Ukryta Zawartość

tłusty czwartek

Manipulacja doskonała cd. Jak zrobić z ludzi idiotów- szczególnie tych inteligentnych-to nie lada wyzwanie. Już w czasach Adolfa H. manipulacja zyskała wysoki poziom filmiki z olimpiady w Berlinie do dziś są wzorem... Siłą napędową są pieniądze a celem stworzenie nienasyconych konsumentów niemyślących lub myślących "poprawnie", przejęcie władzy nad światem, przejęcie władzy nad rolnictwem- już stworzyli jednoroczne uzależniające(od kupna) rośliny a PSZCZOŁY WYMIERAJĄ. Odpowiedź jest w amerykanach- spójrzmy jacy są inteligentni, jak płaczą do flagi, jak nie sprzeciwiają się Ekspansji swoich wojsk w celu zachowania ich CHOREGO KONSUMPCJONIZMU.

Teraz spójrzcie co serwuje nam telewizja i sami wyciągnijcie wnioski a może zaczniecie WIDZIEĆ.

CHCECIE być tacy "amerykańscy" tacy "trendy"?

tłusty czwartek

Manipulacja doskonała cd. Jak zrobić z ludzi idiotów- szczególnie tych inteligentnych-to nie lada wyzwanie. Już w czasach Adolfa H. manipulacja zyskała wysoki poziom filmiki z olimpiady w Berlinie do dziś są wzorem... Siłą napędową są pieniądze a celem stworzenie nienasyconych konsumentów niemyślących lub myślących "poprawnie", przejęcie władzy nad światem, przejęcie władzy nad rolnictwem- już stworzyli jednoroczne uzależniające(od kupna) rośliny a PSZCZOŁY WYMIERAJĄ. Odpowiedź jest w amerykanach- spójrzmy jacy są inteligentni, jak płaczą do flagi, jak nie sprzeciwiają się Ekspansji swoich wojsk w celu zachowania ich CHOREGO KONSUMPCJONIZMU.

Teraz spójrzcie co serwuje nam telewizja i sami wyciągnijcie wnioski a może zaczniecie WIDZIEĆ.

CHCECIE być tacy "amerykańscy" tacy "trendy"?

to wszystko predzej czy pozniej pekie, gdyz dochodzi kolejny problem a mianowicie rozwarstwienie, coraz wieksze rozwarstwienie zarowno wsrod tej samej spolecznosci (a wiec np. 4 procent polakow przejelo 90% kasy w polsce a 96% reszte) jak iswiatowe i moim zdaniem ten system bedzie szedl coraz bardzioej w ta strone i dlatego w koncu peknie bo Ci z tych 5% nie podziela sie bo system im juz dobrze wypral mozgi konsumpcjonizmem i jedyna wartoscia w postaci kasy

chwilowy brak działalności w audio.

Chyba nawiedził mnie jakiś pisowski duch w czasie grypki dla rozluźnienia atmosfery może już są

"lepsze" czasy :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

tłusty czwartek

to wszystko predzej czy pozniej pekie, gdyz dochodzi kolejny problem a mianowicie rozwarstwienie, coraz wieksze rozwarstwienie zarowno wsrod tej samej spolecznosci (a wiec np. 4 procent polakow przejelo 90% kasy w polsce a 96% reszte) jak iswiatowe i moim zdaniem ten system bedzie szedl coraz bardzioej w ta strone i dlatego w koncu peknie bo Ci z tych 5% nie podziela sie bo system im juz dobrze wypral mozgi konsumpcjonizmem i jedyna wartoscia w postaci kasy

Spójrz na to w perspektywie nie 20 lat a 1000 lat oraz z perspektywy świata a nie tylko Polski.

W skali globalnej redystrybucja dóbr oraz dostęp do praw człowieka idzie ku lepszemu. Tu najlepszym dowodem jest wzrost długości zycia i spadek dzietności w krajach tzw. trzeciego świata.

Więc w niedalekiej przyszłości jedyne co dupnie to pozycja Europy na świecie.

Kult ludzi silnych i bogatych a ośmieszanie słabych i inaczej myślących(sam śmiałem się z PIS-dowców)

Czyli Jarek to gość a ty tuman ?? :D:D

A co do tajemnych stowarzyszeń bo bądźmy poważni, zawsze były sa i będą.

BO to zaczyna sie tak. siedzi sobie przy wódce 8 ludzi. Bez kasy ale z marzeniami i jeden mówi tak " Kurna, jak się nieco podorabiamy to trzeba siebie popierać" NO i potem po 15 latach każdy się gdzies zaczepia i zaczyna się TKM. I to jest normalne bo ludzkie.

Różnica polega na tym, że jak tych 8 ludzi kończy właśnie technikum mechaniczne to jak sie im uda to trzęśli będą powiatem.

A jak tych 8 ludzi kończy właśnie Harvard Law School to jest szansa ,że będą kręcili kawałkiem świata.

A ja tam wolę tych paru gości po rzeczywiście dobrych uniwersytetach niż niedouczonego kmiota z byle jakim dyplomem albo zacietrzewionego fanatyka mającego w d...e interes zwykłego człowieka (a tacy się w naszej części świata zdarzają).

Rzeczywistość to kwestia umowna- pokażesz mi papierek z harwardu i będziesz bełkotał żeś ważny a ja ci powiem że papier to mi do d... jest potrzebny i potrzebuje kogoś do sprzątania domu za 50zł. A te wirtualne pieniądze to tez kwestia umowna- oferujesz mi akcje a za dom a ja się nie zgadzam i tyle. Przynieś złoto lub 100 koni to pogadamy. Może będzie krach w 2012?

tłusty czwartek

Redystrybucja dóbr? Dobre.

Uważasz inaczej ? dyskutujmy a nie stwierdzajmy półsłowkami :]

Rzeczywistość to kwestia umowna- pokażesz mi papierek z harwardu i będziesz bełkotał żeś ważny a ja ci powiem że papier to mi do d... jest potrzebny i potrzebuje kogoś do sprzątania domu za 50zł.

pod warunkiem ,że umownie twoje słowo będzie więcej warte niż dyplom harvardu . Podobnego argumentu użyl kiedys taki żul jak stałem w kolejce do całonocnego , cytuje "Jakby mi przyszedl do mie ten Bush to bym kazal mu wypier... "

Wytłumaczę wam co do era świadomości przez analogie. Jakiś młody forumowicz zaczyna składać sobie wieże denona model np.500, składa sobie wieże ale stwierdza że chce lepszą- model 600, kupuje katalogi, zakłada bzdurne wątki "denon 500 czy 600" i uczestniczy w zbiorowej głupocie kierowany najczęściej przez niedoświadczonych forumowiczów. To jest system przekonań chorego konsumpcjonizmu- "kup coś a będziesz szczęśliwy". A jak ja bym mu powiedział że lepiej zakup stare klocki z lat 80 do 500zł/panel i naucz się cieszyć z słuchania bo to co sprzedają do 10.000zł nie gra to pewnie by nie uwierzył i zacząłby dyskutować z innymi idiotami- oskarżać o handel, etc... I tak to wygląda macie wyprane mózgi i trzeba po prostu to zobaczyć i iść głosować na prezesa:)

Iskra Boża ma się zacząć w Polsce- to już jest walka dobra ze złem. Chory konsumpcjonizm, fałszywe bożki, kult ego kontra świadomość do czego wszystko to zmierza, tradycja, patriotyzm, wartości takie jak rodzina, wiara. Patriotyzm przede wszystkim w postaci kupowania i wspierania polskich producentów, trzymania pieniędzy w polskich bankach-lepiej się mnie posłuchajcie... Amen.

tłusty czwartek

Patriotyzm przede wszystkim w postaci kupowania i wspierania polskich producentów, trzymania pieniędzy w polskich bankach-lepiej się mnie posłuchajcie... Amen.

Ja proponuje inaczej, niech wszyscy Polacy trzymają forsę w żydowskich bankach. I potem za każde określenie "polski obóz koncentracyjny" naród będzie wycofywał z banków 100 mln dolarów.

Gwarantuje że kuracja zadziała szybciej niż wszystkie pisma ambasad razem wzięte :]

Iskra Boża ma się zacząć w Polsce- to już jest walka dobra ze złem. Chory konsumpcjonizm, fałszywe bożki, kult ego kontra świadomość do czego wszystko to zmierza, tradycja, patriotyzm, wartości takie jak rodzina, wiara. Patriotyzm przede wszystkim w postaci kupowania i wspierania polskich producentów, trzymania pieniędzy w polskich bankach-lepiej się mnie posłuchajcie... Amen.

to powiedz co radzisz na rozwiazanie problemu tzw. hamerykanskiego sprzedawania krajow bogatszym?

czyli co zrobic zeby zagraniczni nie zgarniali co lepszych branz i nie zbijali kokosow i nie wywozili ich za granice? to jest problem i siegajacy gowniez spiskom uwazam gdyz za tym stoi na pewno korupcja rzadu i wszystkich co o tym decyduja byle dostac pare groszy?

chwilowy brak działalności w audio.

Zapomniałeś napisać, że zdrową podstawą i początkiem przemiany jest noszenie lnianych gaci i onuc. Bez tego ani rusz!

Jestem Europejczykiem.

Szanowni Państwo. Jak to się stało że jeszcze nikt nie wspomniał o Iluminatach co rządzą światem? Przecież na każdym jednym hamerykańskim dólarze, panie, umieścili swój znak!

I jeszcze proszę porozmawiać o Nibiru, czyli planecie X, która poruszając się po wielkiej, spłaszczonej orbicie ma do nas zawitać w 2012. Nie koniec na tym. Na Nibiru żyją Annunaki - protoplaści człowieka czy jakoś tak. Cholerni, k**wa twardziele! Jakieś minus 200 stopni nie robi na nich wrażenia, mnie by bardzo interesowało jaką wódę tam walą?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

The odd get even.

Lniane gacie są zdrowe.

"Bóg wybrał właśnie to, co głupie w oczach świata, aby zawstydzić mędrców, wybrał to, co niemocne, aby mocnych poniżyć." / 1 Kor 1:27/

Mickiewicz: "Musicie bowiem wiedzieć że są dwa rodzaje walki, trzeba być lisem i lwem" (...) tłumaczy Konradowi: "Tyś niewolnik, jedyna broń niewolników podstępy".

Zapraszamy do siebie kapitał korzystamy z promocji na początku i potem wracamy do Polskich firm i banków i tyle i tak wszystkie kraje. A tą UE jak zacznie wymyślać absurdy to je omijać np. pojawiły się żarówki 100W "nie do użytku domowego".

Polak Potrafi...

tłusty czwartek

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.