Skocz do zawartości
IGNORED

Teorie spiskowe.

TomekL3

Rekomendowane odpowiedzi

poczytałbym jakieś całkiem świeże teorie spiskowe. Zamiast odgrzewanych kotletów.

Ostatnio bardzo fajny serial wydalili w TV. "Służby Specjalne". Oparty na teoriach spiskowych z podwórka polskiej polityki. Wszystko umiejętnie sklejone z "rzeczywistością medialną" w taki sposób, ze nie można się oprzeć wrażeniu iż oglądamy jakąś tajną ujawnioną właśnie prawdę.

Oglądałeś? Właśnie zastanawiam się czy warto, z czysto rozrywkowego punktu widzenia.

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Oglądałeś? Właśnie zastanawiam się czy warto, z czysto rozrywkowego punktu widzenia.

Z czysto rozrywkowego punktu widzenia warto.

Widziałem też film ale był przeładowany wątkami i trudno było nadążyć. Serial jest trochę "odelżony" bo bardzo dużą treść podzielono na samodzielne odcinki.

Osoby zorientowane w wydarzeniach politycznych ostatnich 20 lat i te z lepsza pamięcią oczywiście łatwo wykryją przekrzywienia chronologiczne wydarzeń na których oparta jest fabuła. Ale to wcale nie przeszkadza.

W dodatku już w drugim odcinku pewna dyskusja tajniaka z podrabianym psychologiem (agentem z taką legendą) przypominała mi jako żywo dyskusje na forum, w których po trzech zdaniach ktoś komuś zawsze stawia "fachową" diagnozę via Internet.

Obejrzyj film pełnometrażowy pod tym samym tytułem.

Film pełnometrażowy jest za krótki jak na ilosc wątków które tam upchnięto. Wszystko leci za szybko i przypomina jeden długi teledysk. Ale w sumie tez zapewnia dozę rozrywki.

Czyżby pokojowy przewrót?

Cobra - Więcej Wywiadów, filmów i konferencji - Sobota, 14 marca 2015

WYBACZAM%2BKABAL%2B%2B%2C%2BRESET.jpg

Wiele rzeczy dzieje się za kulisami i ważna aktualizacja Intel ukaże się na moim blogu w ciągu najbliższego tygodnia.

W międzyczasie możesz słuchać tego wywiadu Cobry przez przygotowanie się na zmiany drużyny:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Lub tutaj na Youtube:

Ukryta Zawartość

Możesz przeczytać zapis wywiadu tutaj:

Ukryta Zawartość

Albo oglądać wideo z YouTube wersje niektórych z moich ostatnich artykułów:

System solarny zmiana sytuacji:

Ukryta Zawartość

Czerwony i Niebieski / Tygodnik Wyzwolenia Medytacja aktualizacja / Otwarcie skrzynki aktualizacji :

Ukryta Zawartość

Można również znaleźć najważniejsze artykuły z mojego blogu tutaj:

Ukryta Zawartość

Point%2Bof%2BLight.jpg

Planetarna sieć Tachyon komór leczniczych jest powoli budowana. Teraz ( obecnie) możesz doświadczyć uzdrawiającej mocy tej zaawansowanej technologii na całym świecie plejadańskim:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Będziemy o Breakthrough konferencji w Neapolu. Neapol jest to bardzo ważny punkt wir na planetarnej sieci energetycznej, która potrzebuje dużo ran i ma ogromny potencjał. Zapraszamy do przyłączenia się do nas 25 kwietnia i 26:

Ukryta Zawartość

Zbliżamy się do dokładnego punktu ostatniego placu Uran-Pluton w ciągu kilku dni od teraz i jest to bardzo dobry czas na praktykę przebaczenia. Będzie to jedna z najbardziej potrzebnych cech w następnych dniach.

Przełom jest blisko!

Wysłany przez Cobra na 11:21 14.03.2015

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Będzie chyba konkurencja. Wcześniej Arktuarianie informowali o swoich komorach światła.

a czy to przypadkiem nie przejęzyczenie ? - może chodzi o komory wysyłające w stronę "światła", w czym Niemcy byli mistrzami.

Będzie chyba konkurencja. Wcześniej Arktuarianie informowali o swoich komorach światła. Ponoć ich są najlepsze.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Gość stary bej

(Konto usunięte)

Zachęcony (i rozochocony), po niedawnym obejrzeniu wywiadu, jakiego w NTV udzieliły dwie przeurocze panie, postanowiłem i ja zobaczyć.

https://www.youtube.com/watch?v=-38aOvze4WA

Część drugą, abyście nie musieli szukać.

https://www.youtube.com/watch?v=e77KzrTO0rY

Idźcie w stronę fioletowego, lub złotego światła - nigdy w stronę białego ;)

Wycieczki do Agharty? Nie trzeba się poruszać w kosmosie by odwiedzić wyższe cywilizacje. Ja myślę , że odwiedzający już są.

Lemurian / Telos Kody Wejścia – przez Adama - 15 marca 2015

Lemurian / Telos Codes of Entry – by Adama

Przekazany przez Aurelię Louise Jones 15 marca 2015 r

Kody telos Wejście - przez AdamaOd tych z was, który stali się świadomymi naszego istnienia poniżej Góry Shasty, czujemy waszą wielką tęsknotę, aby przyjść do Telos i spotkać nas twarzą w twarz. Czujemy wasze wielkie pragnienie doświadczania cudów i magii z oświeconej cywilizacji. Czujemy waszą tęsknotę do ponownego połączenia z waszymi dawnymi członkami rodziny, którzy mieszkają w Telos albo w innym miejscu Lemurii.

W wewnętrznej płaszczyźnie, słyszymy rozmowy, “Kiedy możemy przyjść z wizytą do Telos”? “Kiedy drzwi Telos będą otwarte, by ich mieszkańcy mogli wyjść na powierzchnię ?”

Ukochani, chcemy podzielić się z wami, że wasze długie oczekiwanie jest prawie skończone. Przewidujemy, że w przybliżeniu w ciągu 5 lat od teraz, zaczniemy zapraszać małe grupy mieszkańców powierzchni, by przyszli z wizytą. Chcielibyśmy, abyście doświadczyli, co można osiągnąć na powierzchni, gdy większość powierzchniowej populacji przyjmie nasz sposób życia. Nabędziecie całkowicie nową perspektywę, jak może stać się cudowne życie na tej planecie, jeśli będziecie żyć według Boskich zasad i prawdziwego braterstwa.

Ważne jest, aby uświadomić sobie, że najpierw i przez jakiś czas, wizyty odbędą się tylko przez osobiste zaproszenia. Nie koncentrujcie się na tym, w jaki sposób te zaproszenia przyjdą, kiedy wasza kolej nadejdzie, aby być “na liście”, będziemy mieć wiele możliwości, byście się dowiedzieli, bez względu na to gdzie mieszkacie. Ponieważ my mieszkamy w 5-cio wymiarowej świadomości i doskonałości, przy zachowaniu poziomu fizyczności mamy raczej dość surowe procedury wejścia, które wszyscy ci, którzy będą zaproszeni będą musieli spełniać w pierwszej kolejności. Bądźcie pewni, że wasze osobiste zaproszenie nie będzie nadchodzić, aż będziecie odpowiadać wymaganiom tego kodu wejścia.

Wyjaśnienie szczegółowo pełnej implikacji naszych wymagań nie jest celem tej wiadomości. Niemniej jednak, pozwólcie mi dać ogólny przegląd tego, co będzie wymagane.

Po pierwsze, tylko ci, którzy osiągnęli blisko 5 - wymiarową częstotliwość w ich świadomości, będą zakwalifikowani. Oznacza to, że oni będą musieli objąć miłością bezwarunkową siebie i innych, jak również wszystkie części życia i wszystkie królestwa. Świadomość dualności będzie musiała być ujednolicona przynajmniej do 90%. Drogą nieszkodliwości będzie musiał być objęty każdy obszar waszego życia. Zostawiam to wam, byście wysondowali swoje serce, co to wszystko znaczy. To jest wasza praca domowa, drodzy. To będzie prowadzić was do Samoodkrycia, do cudów, którymi naprawdę jesteście, które umknęły wam na tak bardzo długo.

Po drugie, będziecie musieli oczyścić i wyleczyć wasze emocjonalne ciała z całej negatywności, przeszłej i obecnej. To oznacza, że wszystkie przeszłe zapisy bólu, gniewu, rozpaczy, winy, smutku, urazu, wstydu, nałogów, beznadziejności, niskiej samooceny, negatywnego piętna, wyziewy, itd, będą musiały być objęte i uwolnione z waszej podświadomości, splotu słonecznego i emocjonalnego ciała. Ponieważ jest wysoka wibracja częstotliwości drgań energii z Telos, więc jakiekolwiek emocje albo myślokształty z zewnątrz, mniejsze niż miłość Boża, byłyby wzmocnione tysiąckrotnie w waszym umyśle i uczuciu. Wiemy, że jeżeli starannie nie oczyścicie tych zapisów, może to być traumatyczne i nie byłoby możliwe, by pozostać w naszej wibracji więcej niż kilka minut.

Po trzecie, tylko ci, którzy ukończyli siódmą duchową inicjację, będą uprawnieni do naszych kodów wejścia. Na tej planecie, Urząd Chrystusa pod zwierzchnictwem Mistrza Maitreji i Mistrza Sanandy, (znany jako twój ukochany Jezus w jego duszpasterstwie Ziemi 2000 lat temu) jest miejscem, gdzie możesz zwracać się do otrzymywania tej inicjacji w wewnętrznych płaszczyznach. Większość z was nie jest świadoma, że te inicjacje mają miejsce w wewnętrznych płaszczyznach, niemniej jednak, one mają miejsce obok, jak przeżywacie wasze życie codzienne i rozwijacie waszą świadomość, obserwując wszystkie aspekty waszego życia. Przechodzenie tych inicjacji i pójście naprzód do wznoszenia się i duchowej wolności, było celem wszystkich waszych żyć na tej planecie i że cel umykał wam, pozornie od tysięcy lat. Siódma inicjacja to na pewno nie koniec waszej ewolucji na tej planecie, ale nasze kody wejścia wymagają od kandydata, by doszedł do celu, by osiągnął przynajmniej ten poziom. Z nowymi uwolnieniami te inicjacje mogą być zakończone teraz szybciej niż kiedykolwiek przedtem, w historii ewolucji Ziemi. Co zwykło zajmować tysiące lat, by to osiągnąć, możecie dokonać teraz, jeśli tak wybierzecie, w granicach następnych 5 lat.

Dla każdego wymogu, który wymieniliśmy, jest o wiele więcej rozgałęzień. Nie jest naszym pragnieniem, żebyście poczuli, że te cele są nieosiągalne i by zostawić was w beznadziejności. Wiemy, że wszyscy możecie zrobić to w wymaganym czasie. Jest kilka tysięcy ludzi na tej planecie, którzy już osiągnęli te poziomy wtajemniczenia w ciągu ostatnich kilku lat. Możecie znaleźć ich pośród tych, których spotykacie codziennie w waszym otoczeniu. To nie koniecznie jest widoczne. Ci, którzy osiągnęli i wiedzą to, zwykle zatrzymują tę informację dla siebie. Wielu więcej stale dochodzi do szeregów tych, którzy osiągnęli. Wspominamy wam o tych wymaganiach, ponieważ istnieje wielu z was, którzy są już obyci z nami, ale nie są świadomi, że są kody wejścia by dojść do Telos. Każdy kto dochodzi do naszych drzwi, obojętnie kim on jest i skąd on pochodzi, musi spełniać poziom rozwoju duchowego potrzebny, do wprowadzenia do 5-tej wibracji wymiarowej.

Jak pilnie wykonacie waszą duchową pracę i nabierzecie tempa na waszej ścieżce wzrastania, wkrótce będziecie dużo bliżej tych celów. Jak otworzycie wasze serca na miłość, zauważycie, że te cele są dużo łatwiejsze do osiągnięcia, niż trudne sytuacje w waszych życiach, których doświadczyliście. Oczyszczanie, które to wtajemniczenie doprowadzi do waszej świadomości, otworzy dla was drzwi nie tylko do Telos, ale też do Nowej Lemurii, miejsca magii i cudów.

Pamiętajcie zawsze moi drodzy, że Miłość jest kluczem. Miłość otworzy wszystkie drzwi dla was, gdy zaczniecie urzeczywistniać tą Miłość, którą jesteście i szybko poruszać siebie na najwyższym poziomie waszej ścieżki, do waszej bezgranicznej duchowej wolności. Z Miłości przyszliście i do Miłości powracacie.

Jestem Adama, twój Lemuriański brat; czekam na ciebie z tamtej strony inicjacji twojej Chrystusowości.

zródło

Ukryta Zawartość

==============================================

==============================================

O właściwościach grzybów od strony jakiej nie znacie i głębszym ich znaczeniu.

Ukryta Zawartość

Arton, już raz podawałeś jako źródło wiedzy w wewnętrznej ziemi książkę, w której jak się okazało, autor kłamał i kradł zdjęcia nie mające z owym miejscem nic wspólnego.

Przestań się już ośmieszać :D

Tu był spisek. Jak zarobić na głupich Polakach, którzy wszystko łykną:

"SKOK-i jak Amber Gold? "Nieporównywalne"

- Tam, gdzie są ludzie fachowi i uczciwi, to tego rodzaju struktury mają własny nadzór, który powoduje, że nie ma takich strat - stwierdził Balcerowicz. - I tak jest w Kanadzie, w USA. Tu się tak złożyło, że ludzie, którzy stworzyli to imperium, albo byli niekompetentni, albo nieuczciwi, albo jedno i drugie. W efekcie doszło do powstania gigantycznych strat. Na dodatek jeszcze osoba, która przyczyniła się do tych strat, czyli senator PiS-u Bierecki, dokonała jeszcze tych operacji prawno-finansowych.

- Straty z Amber Gold są mikroskopijne w porównaniu z tym, co się stało w SKOK-ach. To są gigantyczne straty. Ale nie można było z góry zakładać, że z całą pewnością dojdzie do czegoś takiego. Natomiast w momencie, kiedy zaczęły narastać pewne sygnały czy pytania, czyli w roku 2006, to wtedy mieliśmy rządy PiS. I kto byłby w stanie przeprowadzić zmiany wtedy? Nawet potem, kiedy już było jasne, że narastają gigantyczne straty, mieliśmy niezwykle agresywny atak przedstawicieli tej partii przeciwko ustawie, która objęła nadzorem KNF-u właśnie SKOK-i - przypomniał b. minister finansów.""

SKOK - czyli skok na kasę obywateli.

• 4 tygodnie później...

- Tam, gdzie są ludzie fachowi i uczciwi, to tego rodzaju struktury mają własny nadzór, który powoduje, że nie ma takich strat - stwierdził Balcerowicz. -

Co ten komunistyczny ekonom opowiada.

Kryzys walutowy na skalę światową, gdzie powstał? A bańka dot-comów gdzie pękła?

Tam gdzie ten nadzór moralny nad rynkiem finansowym - w USA.

Twórcy piramid finansowych w USA działali przez wiele lat i byli uważani za guru.

Środa, 08 kwietnia 201523:11 Połączenie z Zorra !

Teraz jest 00:18 Czwartek, 09 kwietnia.

Mój telefon zadzwonił o 11:11 - nieco ponad godzinę temu - i usłyszałam, ten cudowny, znajomy głos ...

"Ja jestem już z tobą, Umiłowana Lady Nada?"

I tak to się zaczęło ... Quazar i ja, stopniowo, doświadczyliśmy tych odkrywczych informacji bezpośrednio od naszego Ukochanego Zorra:

Mój statek jest nad Waszyngtonem.

Prime Creator jest w Bagdadzie.

Co robisz w Waszyngtonie?

Obserwuję głównie Hamm i Obamę. Secret Service jest tam również. Jestem, aby zobaczyć, że nic nie przeszkodzi naszym naczelnym dowódcom ..., że mają pełną swobodę.

Będzie konferencja prasowa zarówno z Obamą i Generałem Hamm ... "Passing of the Torch" (Przejście z Pochodnią) do Nowej Republiki ... lub powinienem powiedzieć "The Restored Republic".(Przywrócenie Republik)

Mój statek jest tam, aby uniknąć ingerencji podczas transmisji ...

A co Prime Creator robi w Bagdadzie?

Prime Creator przemawia do Parlamentu Iraku jako mężczyzna, w ich ojczystym języku. On daje im "lekcję historii". On teraz przemawia. On pokazuje im, co rozpoczęło wszystkie ich konflikty i w jaki sposób to cofnąć.

Widziałam, że oni mieli problem z "płynnością". Właśnie to powstrzymuje RV.

To jest to, co chcą, aby myśleć

Więc to, co próbuje się nam wmawiać nie jest prawdą ...

Prime Creator ponownie powtarza jaki powinien być porządek obrad: spokój i harmonia. On pokazuje im konsekwencje obecnej ścieżki. A potem pokazuje im, jaka ich ścieżka przyszłości może być.

Czy oni wiedzą, kim on jest?

Uważają, że jest jednym z nich ... ale bardzo mądry. I oni słuchają ... z szacunkiem, tego, co mówi.

Nie ma żadnych kwestii - tylko Miłość.

Wracając do Waszyngtonu ... czy NESARA będzie wprowadzona wraz z Nową Republiką?

Tak ... i St. Germain Trust.

Wyczułam, że Sananda jest "z dala" od kilku dni. Gdzie on jest?

Sananda? --- Sananda asystuje Jego Ojcu.

Prime Creator?

Tak: D.

Czy ktoś inny będzie z Obamą na konferencji prasowej? Sananda? Ashtar?

Kilku wzniesionych mistrzów ...

Sananda. Ashtar. St Germain. I Prime Creator, tym razem pojawi się jako kobieta.

Czy konferencja prasowa będzie transmitowana w USA - czy na cały świat?

W skali globalnej. Uchwyt Cabal na mediach głównego nurtu został zwolniony.

Będziesz na konferencji prasowej?

Będę na moim statku. Kiedy nacisnę przycisk, cała komunikacja z konferencji prasowej przejdzie przez mój statek. Nie będzie żadnej przerwy! Żadnego "śniegu" na ekranie. Żadnych zakłóceń dźwięku. Wszystko będzie jasne, "In Living Color" (w żywym kolorze)

Jak blisko jesteśmy do tej transmisji?

Dni .... I ostatnie przypomnienie: nie zwracaj twojej waluty dinar!

Żródło:

Ukryta Zawartość

I komentarz:

adept11 kwietnia 2015 04:03

Czy to zapowiedź dotycząca " zmian wczesnej wiosny"?

Ale mamy tu kilka punktów ważnych informacji........zacznę od dołu..

* Dinary...masz stare dinary ..nie sprzdawaj ich ciemnym... ich wartość będzie wyjątkowa....ogromnie zyskasz ( jak teraz odsprzedasz ktoś potężnie zarobi... )

** Główne Media ... jakby więcej pokazują i odkrywają... i ja już mogę pisać komentarze np na ONECIE..nie kasują mi ich....

*** Należy oczekiwać KONFERENCJI OBAMY..to wygląda na początek zmian.( Czyli Obama i Putin...to dwie kluczowe postaci jakby strażnicy światła i pokoju.....- w ciemnych mediach są potworami..)

**** "NESARA" .. ale ważniejsze są ( Przywrócenie prawdziwej Konstytucji , powrót do samodzielności Republik - już to samo będzie będzie ogromną zmianą..bo nagle wszystkie "obecne nadrzędne instytucje" pójdą do kosza na śmieci..)

- osobiście odbieram obecne USA jako najbardziej zniewolony skrawek ziemi na tym pięknym kosmicznym obiekcie gnającym teraz ostro do Światła...do coraz wyższych wibracji.. gdzie już nic ciemnego przykleić się nie może...

Nesara i Trust St. Germain To ogromny program zmian w którym osobiście będziemy uczestniczyć ....zaczynając od siebie ( dobrobyt, dostatek, zdrowie, osobiste) i tworzenie społeczności i samorządności lokalnych.... Ogrom radosnej pracy nas czeka......

***** Nasze osobiste kontakty- podobne do tych jakie nam pokazuje ...Anne DeHart ROZMOWY OSOBISTE z bogami, i innymi Istotami... we wszechświatach....( to trwa cały czas.. tylko większość z nas ma zasłonę tej ziemskiej iluzji..nie słucha pukania..... czas się obudzić.... )

"Ja jestem już z tobą, Umiłowana Lady Nada?" - .Anne DeHart odpowiedziała...

A TY?

TAK DO CIEBIE MÓWIĘ.......

nie rozglądaj się...

co Ci Serce podpowiada?

Kocham Cię.

Ukryta Zawartość

widać dziś jest dzień "Świra"

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

Podstawowe informacje i działania, aby przygotować się na Wydarzenie.( EVENT)

16 Kwietnia 2015.

by krystal28 in Wydarzenie

Zapisz i wydrukuj ważne dokumenty,

aby je mieć dostępne i podzielić się nimi w czasie Wydarzenia.

Przygotuj listę lokalnych kontaktów do: straży pożarnej, burmistrza, przedstawicieli lokalnej władzy, osoby zarządzającej dostawami wody, prądu, gazu lokalnie, szpitale i przychodnie – osoby zrządzające tymi jednostkami, kierownicy dużych sklepów z żywnością – lokalnie, dyrektorzy szkół, przedszkoli, lokalni przedsiębiorcy zatrudniający wiele osób, kontakt do lokalnej osoby odpowiedzialnej za wywóz śmieci.

Link – te dokumenty są jeszcze w tłumaczeniu i opracowaniu w języku polskim

Ukryta Zawartość

Dołącz do grupy w swojej okolicy lub utwórz taką grupę,

aby razem się wspierała, działała i medytowała. Na całym świecie Tworzymy Grupy Wsparcia Wydarzenia [Event Support Groups (ESG)], które mają męski aspekt energetyczny oraz Grupy Sióstr Róży, który ma kobiecy aspekt energetyczny. Wiele osób będzie najprawdopodobniej brać udział w pracach obu grup.

Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się jaka jest lista grup na całym świecie i utworzyć własną, jeśli to potrzebne.

Ukryta Zawartość

Zaplanuj podstawowe jedzenie i inne artykuły potrzebne na kilka dni.

Wybierz oczywiście to, na co masz ochotę, ale oto kilka pomocnych wskazówek: kiełki lucerny i inne rodzaje kapusty rosną w ciągu 3 dni, kasze, soczewica i fasola są tanie dobrze się przechowują i są dobrym pożywieniem. Możesz hodować własne warzywa w domu, np w uprawie pionowej.

(Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się o tym).http://www.lowtechmagazine.com/2010/03/make-your-own-lowtech-vertical-farm.html

Będziemy też pewnie przerabiać ziemię na lokalne ogródki i potrzeby lokalnych upraw. Zgromadź narzędzia. Można zrobić wcześniejsze rozpoznanie, które miejsca byłyby odpowiednie do tego celu w waszej okolicy, przed i po Wydarzeniu. Istnieje już kilka grup, które tak działają. Takie działania najprawdopodobniej będą najważniejszymi elementami transformacji społecznej po Wydarzeniu, ponieważ musimy przekształcić cały obecny system produkcji żywności. Do tej pory większość naszej produkcji i dystrybucji żywności jest zarządzana przez kabała i jest zatruwana substancjami chemicznymi ( konserwującymi, smakowymi, itp )

Można również rozważyć kupienie butelek/pojemników na wodę z wbudowanym filtrem, zapasowe paliwo do samochodu, butlę z gazem i małą kuchenkę, inną energię do gotowania i ogrzewania jeśli twoja sytuacja tego wymaga. Zastanów się co jeszcze może być ci potrzebne w przypadku, gdy dostawy nie będą działać prawidłowo przez krótki czas.

Zgromadź trochę srebra i / lub złota

Małe sztabki lub monety w zupełności wystarczą jako środki wymiany, aby zapewnić twoim bliskim podstawowe potrzeby w pierwszych kilku dniach lub tygodniach po Wydarzeniu. Nie potrzeba na to dużych środków, wystarczy nawet tylko jedna srebrna moneta, która będzie wystarczająca w pierwszych kilku dniach po Wydarzeniu, a nie kosztuje wiele.

Jeśli masz więcej pieniędzy, zadbaj o to i kup więcej małych srebrnych/złotych monet, aby pomoc w czasie Wydarzenia tym, których masz wokół siebie.

Naucz się jak medytować

Dowiedz się jak pewne medytacje i ceremonie mogą pomóc uspokoić energię w twojej okolicy. Liczne badania wykazały siłę pozytywnego oddziaływania medytacji na otoczenie, w szczególności, gdy medytacje robione są w grupach. W pierwszych dniach i tygodniach po Wydarzeniu będzie dużo różnych unoszących się energii, wiele energii traum, urazów, emocji i nieharmonijnych myśli wyjdzie na jaw. Potrzebne będzie grupowe medytowanie w celu uspokajania i harmonizowania energii w najbliższej okolicy.

Medytacje grupowe wykonywane w ważnych punktach lokalnej części sieci energetycznej Ziemi, (takie jak linie mocy, miejsca mocy). Mogą być robione z użyciem kryształów, świętej geometrii .świec, dźwięków i innych narzędzi. Te grupowe medytacje mogą znacznie się przyczynić do uniknięcia konfliktów i zharmonizować energie w Twojej okolicy.

Odnajdź i zlokalizuj główne Miejsca Mocy w twojej okolicy. (energetyczne miejsca mocy)

Udaj się tam i wizualizuj słup – filar kryształowego, białego światła wychodzący z Centralnego Słońca i przechodzący przez ten obszar, aż do jądra Ziemi. Wizualizuj fioletowy płomień. Zaproś do pomocy istoty Światła (Anioły, Wróżki, delfiny i wieloryby, Gwiezdne Rodziny, itp). Zrób taką medytację do jakiej zostaniesz poprowadzony.

Kliknij tutaj, aby dowiedzieć się więcej o medytacjach, lub gdy chcesz sprawdzić gdzie są Miejsca Mocy.

Ukryta Zawartość

Bądź stale poinformowany na temat tego co się dzieje aktualnie na świecie i wokół ciebie. Co się już wydarzyło i co się stanie.

Najważniejsze artykuły Kobry:

Ukryta Zawartość

Wiele informacji i wywiadów z Kobra, po polsku, znajdziesz na blogu Krystal –Złoty Wiek Gai

Ukryta Zawartość

O Wydarzeniu:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Więcej danych i informacji :

Ukryta Zawartość

Poznaj swoich sąsiadów

Poznaj swoich sąsiadów i osoby żyjące w pobliżu, rozeznaj się kto potencjalnie może pomóc. Przed Wydarzeniem, niektórzy ludzie mogą nie być ani otwarci ani gotowi, aby wysłuchać informacji o Wydarzeniu, mogą też nie chcieć pomóc, aby ono się odbyło. Ale czas po Wydarzeniu, to będzie zupełnie inna historia.

Proponujemy abyście poznali swoje sąsiedztwo, miasto lub wieś, różne grupy i osobowości lokalnej społeczności. Abyście poznali lokalne, społeczne aktywności. Możecie wziąć w nich udział lub po prostu pozostać obserwatorami. Będziemy musieli pracować razem, aby stworzyć płynne przejście. Istnieje już wiele grup, które robią dobre rzeczy, a które mogą potencjalnie odegrać ważną rolę: np. centra jogi i medytacji, lokalne ruchy ekologiczne, itp. Wszelkie solidarne, wspólnotowe, lokalne inicjatywy będą bardzo potrzebne i będą miały duże znaczenie, dla naszej całej produkcji żywności i energii, systemów edukacyjnych, systemów finansowych, itp. Wszystkie te systemy muszą być zrestrukturyzowane na nowo, aby stały się zdrowe.

Wspólnotowa Solidarność i organizacje będą pomagały ludziom odpocząć, zrelaksować się, zwłaszcza tym, którzy mogą mieć obawy i lęki co do procesu przejścia. Celem jest to, aby każdy był w pełni pod opieką, fizycznie, psychicznie i emocjonalnie. Zaproś osoby z różnych kręgów działalności, aby razem współpracować, pomimo pozornych różnic. Na początku mogą nie być chętni, ale po Wydarzeniu będą. Im więcej zaczniemy robić przed Wydarzeniem, tyle ile zdołamy, tym łatwiejsze i łagodniejsze będzie przejście po Wydarzeniu.

Weź odpowiedzialność i twórz inicjatywy

Gdy nastąpi Wydarzenie, statki kosmiczne raczej nie będą zrzucać worków z żywnością, a my nie będziemy mogli natychmiast spędzać wakacji bujając się w hamakach na Bahamach.

Będzie to proces stopniowy.

Fundusze Obfitości nadal będą musiały być przetransferowane, zamienione na żywność, mieszkania, domy itp, i ktoś będzie musiał to zrobić. Musimy być jako Ziemianie na tyle uzdrowieni, aby naprawdę zostać dopuszczonymi, przyjętymi do galaktycznej społeczności. Być wyzwolonym znaczy być suwerennym bytem. Wszyscy jesteśmy twórcami i dlatego musimy być w stanie stworzyć sami siebie na nowo. Przeszkody zostaną usunięte przez naszą Gwiezdną Rodzinę i otrzymamy wiele pomocy, ale wciąż musimy stać się sprawni, gdyż inaczej nie będziemy naprawdę wolni.

Przywódcy społeczeństwa

Mogą się dziać dziwne rzeczy, (na przykład główni dostawcy żywności i energii) mogą się wkurzyć, a z kolei pracownicy tych firm mogą odmówić wykonywania pracy, gdy zdadzą sobie sprawę, że byli niewolnikami przez te wszystkie lata, itp.

Wojsko ma plany w nagłych przypadkach, aby pomóc społeczeństwu i wyposażyć je oraz zaspokoić ich podstawowe potrzeby. Więc Pozytywne Wojsko prawdopodobnie się tym zajmie.

Ruch Oporu wie kim są pracownicy Światła (Lightworkers), i oni mogą skontaktować się z tymi osobami, które będą gotowe i zechcą pomagać w organizacji naszej społeczności.

Aby na przykład otworzyć drzwi do domów kultury i organizować spotkania lecznicze i dające wsparcie ludziom, priorytetem nie będzie przeciążenie innych skomplikowanymi opowieściami o wojnach galaktyk, ale skupienie i upewnienie się, że wszyscy są pod opieką w tym okresie przejściowym. Ważne jest, aby nie utknąć w różnicach systemów przekonań.

To jest bardzo ważne, że to wyzwolenie odbędzie się także w wyniku działań populacji, a nie tylko wojskowych i pozaziemskich grup.

Pracuj nad sobą, aby mieć większą równowagę i stabilność

Życie w kwarantannie na Ziemi było trudne i wszyscy mieliśmy problemy. Pracuj nad swoimi głębokimi urazami i wyzwalaczami emocji. Pracuj nad swoimi cieniami aż do integracji i harmonizacji wszystkich aspektów twojej psychiki ze Światłem twojego prawdziwego Ja.

Bądź w pełni uczciwym wobec siebie samego i innych. Kwestionuj głęboko wszystkie systemy wierzeń (wszystkie z nich zostały zaprogramowane). Nauczyć się powiedzieć NIE wszystkim toksycznym wzorcom. Pozwól odejść, odpuść, gdy coś jest już zakończone. Możesz kwestionować działania, zachowania, ale nie ludzi, bo wszyscy pochodzimy z boskiej iskry. Naucz się mówić ‚nie’ oraz rozróżniać raniące zachowania i ocenianie w oparciu o system przekonań. Naucz się wybaczać, itp

Energiczna ochrona i harmonizacja

Istnieje wiele narzędzi do ochrony i harmonizacji. Znajdź kryształy, które współbrzmią z tobą i twoją wibracją. Użyj świętej geometrii, w domu, na swoim ciele, itp. Słuchaj świętych, uzdrawiających dźwięków (częstotliwości Solfeggio) Można też znaleźć zaawansowane narzędzia energetyczne dostępne na Ziemi.

Tachiony: Są to subatomowe cząsteczki zawierające pełne spektrum duchowego Światła. Zasłona rozpostarta wokół Ziemi blokuje je. Kobra odbył fizyczne spotkanie z Plejadianami, którzy wyjaśnili mu, jak udostępniać i korzystać z nich na Ziemi. Są one doskonałą pomocą w ochronie, wspomagają połączenie z Wyższym Ja oraz harmonizują we wszystkich aspektach (fizycznym, emocjonalnym, psychicznym, itp). Możesz dowiedzieć się więcej tutaj:http://tachyonis.org/Technologies.html

Tektyty: Są to specjalne rodzaje kamieni, które są efektem uderzenia meteorytów w Ziemię. Różne ich rodzaje pochodzą z różnych systemów gwiezdnych, niektóre pochodzą z Plejad, inne z Syriusza, itp. Posiadają moc przemieniania dwoistości w jedności. Pomagają nam połączyć się z naszą Gwiezdną Rodziną. Ochraniają, przetwarzają i harmonizują. Żadna dwoistość nie ma do nich dostępu, działają same z siebie, dlatego nie mogą być zaprogramowane oraz nie muszą być oczyszczane.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Fioletowy płomień (Violet Ray): To urządzenie jest oparte na cewce Tesli i może bardzo skutecznie oczyścić negatywną plazmę z twojej aury, pomaga usunąć byty i inne rodzaje negatywnych energii.

Możesz dowiedzieć się więcej tutaj:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) 510/

Święte Dźwięki

Dźwięk jest wibracją, a więc bardzo skutecznym narzędziem energii. Każdy może go używać, ale jednakże było sporo dezinformacji i wiele szkodliwych częstotliwości rozprzestrzeniło się.

Więc zanim zaczniesz używać dźwięków, rozeznaj dobrze ten temat.

Możesz dowiedzieć się więcej tutaj:

Ukryta Zawartość

Odłącz się od świata matrycowego

Odłącz się od świata systemu matrycowego i pielęgnuj, rozwijaj swoje talenty poza nim. Cała struktura i organizacja pracy zostanie całkowicie zmieniona. Wiele aspektów pracy, które przynależą do niewolnictwa ulegnie załamaniu. Ale wciąż musimy transformować pieniądze na mieszkania, domy, żywność i wszystkie inne dobre rzeczy. Wszyscy mamy talenty, którymi możemy podzielić się z innymi. Wszyscy mamy jeden cel, a każdy z nas ma jeden element tej układanki. Możesz teraz zacząć stopniowo odłączać się od systemu matrycowego i rozwijać swoje prawdziwe talenty w alternatywny sposób. Internet umożliwia łatwe dzielenie się i proste generowanie wymiany energii. Możesz zacząć od przełączenia się z pracy w pełnym wymiarze godzin (etatu) na pracę w niepełnym wymiarze godzin, rozwijając się i dzieląc się swymi talentami w wolnym czasie. Stopniowo zacznij generować dochody i sukcesywnie całkowicie odłączaj się od Matriksa.

Dużo strachu zostało wszczepione u ludzi na ten temat, ale naprawdę istnieje wiele możliwości oraz okazji. Im więcej ludzi się odłączy, tym więcej alternatywnych możliwości będzie tworzonych.

Im wcześniej zaczniesz, tym łatwiejsze będzie twoje przejście.

Przetłumaczyła Aldabra

Ukryta Zawartość

repost z strony :https://krystal28.wordpress.com/

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Z Netu:

""Która z poniżej wyszczególnionych teorii wysuniętych przez ekspertów katolskiego prawactwa dalej obowiązuje w Prawie i Sprawiedliwości oraz Episkopacie?

1. Sztuczna mgła

2. Dobijanie rannych

3. Magnes ściągający samolot lub elektromagnes

4. Rozpylony hel

5. Bezszelestna bomba hiperbaryczna

6. Telefon „ocalałego” oficera BOR do żony

7. Odsłuchanie telefonu ś.p Prezydenta 4 minuty po katastrofie

8. Odejście pilota na wysokości decyzji 100 metrów nad pasem

9. Istnienie systemu ILS w czasie wizyty Tuska

10. Fałszowanie zapisu czarnych skrzynek

11. Zapis 38 minut na 30 minutowej taśmie z rejestratora

12. Cud z przybywającym paliwem

13. Rozdzielenie wizyt

14. Sprowadzanie na śmierć

15. Jednoczesny wybuch w skrzydle i w kadłubie

16. Zniknięcie „pancernej” brzozy

17. Jednoczesne złamanie brzozy i urwanie skrzydła

18. Lądowanie z zachodu na wschód

19. Przesunięcie godziny katastrofy z 8.56 na 8.41

20. Tajemniczy samolot który „przycinał” drzewa przed katastrofą

21. Rosyjski zakaz otwierania trumien

22. Trotyl zmieszany z nitrogliceryną we wraku

Pytanie powyższe kieruje do patrona kółek różańcowych wiary w święty zamach pod Smoleńskiem oraz kandydata na prezydenta RP Andrzeja Dudy, czyli awatara Jarosława Kaczyńskiego.""

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.