Skocz do zawartości
IGNORED

Kolumny firmy TAGA? Slyszal ktos?

Astygmatyk

Rekomendowane odpowiedzi

Taga to żadna nowość, może jakiś nowy model widziałeś. Jest to ta sama fabryka co Koda lecz produkt wyższej klasy niż Koda a co lepsze tańszy.

Znam dwa modele TAV-606 i PLATINUM. W swojej klasie cenowej nie ma konkurencji. Grają bardzo równo, TAV-606 moim zdaniem najlepiej gra z Denonem. W tym zestawieniu fajnie chodzi dół, podobno z Onkyo czy Yamahą mają pusty bas. Platinum to już kilka klas wyżej fajny zestaw do kina ( bardzo dobry central i dipol na tył ) choć w stereo też spisują się rewelacyjnie. W Platinum jest bardzo fajna góra, bardzo szczegółowa i nie męcząca. Warto posłuchać jeżeli ktoś szuka czegoś w tym budżecie.

Pieniądze nie grają !

Gość rochu

(Konto usunięte)

Sa nowoscia w ofercie najwiekszego w Polsce dystrybutora sprzetu hi-end - firmy POLPAK.

Łączenie w jednym zdaniu określenia "hi-end" z chińskim sub-budżetowym wytworem jakim jest TAGA to nadużycie.

To przykład tzw. marketingu szemranego.

Zastanawia mnie czy firmy POLPAK nie stać już na reklamę albo na wątek sponsorowany?

Niektorzy sa strasznie uczuleni na takie cos, a niektorym to wisi np mi. Przed oczami by mi sie pojawily wielkie napisy reklamowe, a i tak bym nie zauwazyl. Bop co mnie to obchodzi. I tak kupuje to co ja chce, a nie co mi podsuwaja reklamy.

Co do Tagi to tez kojarzy mi sie z dosc tanimi konstrukcjami sredniej jakosci. Zreszta taki sam wizerunek wypracowala sobie np STX. Pomimo ze wchodza na rynek z dobrymi produktami za wieksza kase i tak nadal kojarzona jest z kartonowymi kolumnami za 300zł, ktorych pelno w sieci.

?👈

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.