Skocz do zawartości
IGNORED

Tani i maly wzmacniacz o malej mocy do PC?

antymalkontent

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukuje taniego malego i o malej mocy wzmacniacza do PC do ktorego moge podpiac 2 glosniki, moze miec nawet 2x5 czy 2x10 W a moze i wiecej czy mozna cos takiego kupic?

Linki mile widziane jak i inne rady.

chwilowy brak działalności w audio.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Myślę że powinno styknąć :)))

Pozdrawiam Arczi

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Myślę że powinno styknąć :)))

Pozdrawiam Arczi

calkiem niezly wzmacniacz wlasnie cos o takich wymiarach byloby idealne... ale wolalbym przez allegro lub polskie strony albo prywatne ogloszenia bo nie chce mi sie babrac z przesylkami z zagranicy, no i moze byc tez cos nizszej klasy gdyz nie bede na nim sluchal muzyki a jedynie uzywal do netu ewnetualnie film lub gry...

Ukryta Zawartość

Z Polski to taki znalazłem Trendsaudio TA-10.2

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

moze byc tez cos nizszej klasy gdyz nie bede na nim sluchal muzyki a jedynie uzywal do netu ewnetualnie film lub gry...

A już masz te głośniki czy jeszcze nie? Jeśli to drugie, to może pomyśl o typowych komputerowych aktywnych monitorkach... ;)

I zdefiniuj co to znaczy "tani" - te 750zł za wzmacniacz z linku to tanio czy drogo?

No tak ale z Anglii można mieć ten wzmacniacz co podałem, za mniej jak 300 zł z przesyłką. Więc jak dla mnie brak poszanowania dla własnej kasy, równie dobrze można 400 złoty różnicy dać gościowi na ulicy wyjdzie na to samo...

Pozdrawiam Arczi

No tak ale z Anglii można mieć ten wzmacniacz co podałem, za mniej jak 300 zł z przesyłką. Więc jak dla mnie brak poszanowania dla własnej kasy, równie dobrze można 400 złoty różnicy dać gościowi na ulicy wyjdzie na to samo...

Pozdrawiam Arczi

ok pomysle jak nie znajde u nas czegos podobnego to bede musial zamowic

cos takiego chetnie bym kupil, moze u nas sa takie urzadzonka?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

czasami pojawiają się takie wzmacniacze na allegro z drugiej ręki ale żadnego polskiego sklepu sprzedającego jeszcze nie znalazłem, więc raczej zostaje ci ebay

ostatnio w ogłoszeniach na forum wisiał jakiś tripath, ale czy jeszcze jest na sprzedaż to nie wiem

czasami pojawiają się takie wzmacniacze na allegro z drugiej ręki ale żadnego polskiego sklepu sprzedającego jeszcze nie znalazłem, więc raczej zostaje ci ebay

ostatnio w ogłoszeniach na forum wisiał jakiś tripath, ale czy jeszcze jest na sprzedaż to nie wiem

I nie znajdziesz bo te urządzenia nie mają ceryfikatu CE i trafiają do EU tylko prywatnym importem. Angole też się pewnie z czasem zorientują co i jak i ukręcą biznesik (a nawet jeśli nie ukręcą to VAT doliczą).

TA-10.2 można kupić w PL taniej, tylko trzeba poszukać. O proszę:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) za pińcetsześciesiont - z Polanda i z gwarancją.

Swego czasu miałem takie małe pudełko podpięte pod moje kolumny i bynajmniej nie miało kompleksów w stosunku do Audiolaba.

Ukryta Zawartość

Tyle ze ten z ebaya to niecale 170 zlociszy kosztuje w porownaniu do 580 u nas (w cenie "kup pan teraz" 780). Roznica rzeklbym znaczna. Zamiast gwarancji mozna sobie kupic od razu kilka na wymiane jak by sie zepsul.

server unreachable;--

Tyle ze ten z ebaya to niecale 170 zlociszy kosztuje w porownaniu do 580 u nas (w cenie "kup pan teraz" 780). Roznica rzeklbym znaczna. Zamiast gwarancji mozna sobie kupic od razu kilka na wymiane jak by sie zepsul.

chyba pozostaje zamowic z ebaya bo u nas zbyt malo tego typu urzadzen no i handlarzyny tylko czyhaja zeby komus wcisnac za 300% ceny...

chyba pozostaje zamowic z ebaya bo u nas zbyt malo tego typu urzadzen no i handlarzyny tylko czyhaja zeby komus wcisnac za 300% ceny...

Cena faktycznie atrakcyjna na tego SMSL. A co do ceny TA w Polsce, najwyraźniej Trendsaudio się ceni, dostali trochę pozytywnych opinii w recenzjach na świecie to im woda sodowa do głowy pewnie uderzyła... No i pamiętajmy, że w Polskiej cenie jest 23% haraczu dla Państwa.

Fajne urządzenie genialne wprost i w rozmiarze i w cenie. Szczególnie że na biurko i tak nie trzeba nigdy więcej niż 2x1W na wyjściu. Ktoś z forum ma to u siebie? I czy może potwierdzić że w kwestii muzykalności wzmacniacz także jest genialny?

♫ ♪ ♪ ♫ ♪ ♪ ♫ fiu fiu.... Bocznica: Rozmowy na luzie: strona 20: Mlb łże...

kup wzmak z 2 ręki z sygmentowej mini , bywają takie na allo-allo

I jest jeszcze jeden argument za kupowaniem audio-systemów: w przypadku ewentualnego rozwodu rzadko się go traci na rzecz partnera: jacht przepadnie, dom przepadnie, dzieło sztuki przepadnie, prawa rodzicielskie przepadną - ale sprzęt na pewno będzie ci towarzyszył na nowej drodze życia. Nawet lichwiarz powinien to docenić.

napędzi tymi wzmakami z ebaya Tannoy M2 ?

M2 mają 88dB więc może być problem z napędzieniem, najlepiej do tripatha coś koło 92dB dać. Aczkolwiek mówię z góry że są to informacje z neta wzięte bo sam nie mam nic na tripath ale chciałem kupić coś takiego i się interesowałem tym zagadnieniem.

tu jest dość dużo informacji na temat T

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Za ta cene to mozesz kupic chociazby na probe. Jak wzmacniaczyk nie da rady napedzic tannoyow to po kosztach raczej nie bedzie problemu sprzedac. A i wyswiadczysz kolegom z forum przysluge i sprawdzisz jak to gra. ;)

server unreachable;--

A cos uzywanego w cenie od 55 zl ? :,

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ten sam, ktory nie poszedl wczesniej za 75 (+19 wysylka)? ;)

Jakies parametry do tego cuda:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

server unreachable;--

Ja mam coś takiego

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) kupiłem na allegro za 250. Testowałem z magnat quantum 501, aa hyperion III i tannoyami M1. Najlepiej wypadł z M1. Za te pieniądze rewelacja.

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.