Skocz do zawartości
IGNORED

III wojna światowa?

silver_moon

Rekomendowane odpowiedzi

Możliwe widzisz mamel racjonalny umysł działa jak ręka komputera w fabryce samochodów- racjonalny umysł układa i szufladkuje sobie informacje, pytanie brzmi co się stanie jak zobaczysz że to raczej zasłona? Całe życie zbieramy informacje, które później wpływają na nasze postrzeganie, a obecnie jak już wam wyprali mózgi że interpretujecie fakty w określony sposób... Wiem że ciężko mnie zrozumieć, znajomość psychologii na pewno by pomogła.

Jak można dostrzec piękno niedoskonałym spojrzeniem?

... a obecnie jak już wam wyprali mózgi że interpretujecie fakty w określony sposób... Wiem że ciężko mnie zrozumieć, znajomość psychologii na pewno by pomogła.

niepotrzebna jest psychologia, wystarczy auto-korekta i nie mierzenie wszystkich jedną miarką

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Niestety jak zobaczysz rzeczy takimi jakimi są to słowa Przewodnika "jam jest miliony" nabierają zupełnie innego znaczenia. Martwi mnie kierunek w którym zmierza świat, kolejny sukces Tuska-bilet do krainy totalitaryzmu, podejrzliwości i faszyzmu gdzie na lotnisku macają 6 letnie dzieci podejrzane o terroryzm...

skoro martwi Cie kierunek w którym zmierza świat, zacznij go naprawiać od siebie

skoro już trochę wiesz, to pewnie wiesz też co to jest mikrokosmos

Uświadamiam na tyle ile mogę no i sam zmieniłem tryb życia, nie wiem co masz na myśli o tym mikrokosmosie ale jak wyjdziesz z racjonalnej studni to wejdziesz w zupełnie nowy świat nieznanego i niepowiedzianego i nie masz potrzeby przyklejania etykietki "to jest takie czy siakie", "nawracania" innych na twoje poglądy czy debatowanie o swoim świecie myśli i wyobrażeń- o studni. Ale będziesz sam- cena prawdy.

cena prawdy? uświadomionej, i tak z założenia jesteś sam - odpowiedzialność!

życie jednostki w społeczeństwie to z założenia służba

ale cwany człowieczek relacje sobie pozmieniał i prawdy nie zobaczy

W środę duński minister finansów Claus Hjort Frederiksen oświadczył, że kraj ten - by walczyć z przestępczością - przywróci kontrole celne na swych granicach z Niemcami i Szwecją.

BOJĄ SIĘ FASZYSTÓW LUDOBÓJCÓW Z USA/UE ????

Uświadamiam na tyle ile mogę no i sam zmieniłem tryb życia, nie wiem co masz na myśli o tym mikrokosmosie ale jak wyjdziesz z racjonalnej studni to wejdziesz w zupełnie nowy świat nieznanego i niepowiedzianego i nie masz potrzeby przyklejania etykietki "to jest takie czy siakie", "nawracania" innych na twoje poglądy czy debatowanie o swoim świecie myśli i wyobrażeń- o studni. Ale będziesz sam- cena prawdy.

Jakub102, Ty sie naprawdę uważasz za proroka, demaskatora, mesjasza?

Powrót po dłuższej przerwie...

Jaro Jakuba zniechęcił i watek gnije

a tu same afery w koło - podłożyli staruchowi kobitkę i prezydentem żabojadztwa nie zostanie

i dobrze, dać się złapać na taki stary numer :((

Jaro Jakuba zniechęcił i watek gnije

a tu same afery w koło - podłożyli staruchowi kobitkę i prezydentem żabojadztwa nie zostanie

i dobrze, dać się złapać na taki stary numer :((

No tak, to rzeczywiście materiał na porządną teorię spiskową.

"- Jestem przekonana, że to międzynarodowy spisek. Chcieli zdekapitować MFW, a nie kandydata socjalistów. To nowa forma zabójstwa politycznego - powiedziała Michelle Sabban, radna z regionu paryskiego.

- To nie jest do niego podobne. Wszyscy wiedzą że jego słabością są kobiety i uwodzenie. W ten sposób go dorwali. Jak można tak po prostu wejść do pokoju szefa MFW? A po wszystkim po prostu spokojnie wsiadł do samolotu? - pytała retorycznie Sabban."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Widzę że wątek zmierza standardowo w stronę kłótni... Tak nauczyła was myśleć TV żeby nie patrzeć na to co robią politycy tylko na szczegóły i pierdołki...

Kolejnym punktem wojny która trwa jest wojna o strefy wpływów- Prezydencja Polski w uni jaweropejskiej i totalna zlewka W dniach 27-28 maja 2011 r. w Warszawie odbędzie się XVII Spotkanie Prezydentów Państw Europy Środkowej, którego gospodarzem będzie Prezydent Rzeczypospolitej Polskiej Bronisław Komorowski. Informacje o akredytacjach można znaleźć na stronie:

Ukryta Zawartość

Obama przyjeżdża w te same dni żeby odwrócić uwagą- manipulacja doskonała...

Ukryta Zawartość

CO SIĘ DZIEJE W USA? Może i my powinniśmy bać się naszej władzy... :O

Dzisiaj rozpoczynają się ćwiczenia NLE11 w strefie New Madrid.

Ćwiczenia obejmą dużą część Stanów

Ćwiczenia mają na celu przygotowanie do katastroficznego trzęsienia ziemi, które może odbyć się w tej strefie sejsmicznej. Obejmują one 4 tzw „strefy FEMA” i 8 stanów: Alabama, Arkansas, Kentucky, Illinois, Indiana, Mississippi, Missouri i Tennessee. Ćwiczenia mają trwać 4 dni – do 20 maja. Plany i dokładny sposób przeprowadzenia ćwiczeń są przedstawione w poniższej oficjalnej publikacji. Natomiast mieszkańcy tych terenów

czy dojdzie do walki zbrojnej?

obawiają się, że ćwiczenia mogą się zbiegnąć z faktycznym wielkim trzęsieniem ziemi, które może nastąpić w każdej chwili. Cały teren jest namoknięty wodą na skutek wcześniejszych katastrofalnych opadów, które jak się podejrzewa zostały wywołane sztucznie. Obserwowane są też dziwne kolorowe chmury oraz pulsujące niebieskie światła – podobnie jak przed wielkimi trzęsieniami w Chinach, Chile czy Japonii. W ocalonym przez wysadzenie wałów mieście Cairo pojawiły się też dziury, tzw. sinkholes w ulicach. Jak wynika z niezależnych relacji, obecnie w regionie zgromadzone są oddziały wojska, w tym kanadyjskiego, obywatele amerykańscy są więc przygotowani na potyczki zbrojne.

Obawy w związku z ćwiczeniami są związane z tym, że zainwestowano w nie wielkie fundusze, ok 1 mld dolarów, zakupiono 140 mln sztuk niepsujących się posiłków, ok 7 mln podwodnych worków na zwłoki itd. Wiadomo też, że wszystkie zamachy „terrorystyczne” odbywały się w podobnych warunkach – np. 11 września 2001 roku w USA prowadzono wielkie ćwiczenia antyterrorystyczne, które miały m.in. na celu obronę Nowego Jorku przed … atakiem porwanych samolotów. Ćwiczenia były m.in. powodem tego, że nie reagowała obrona przeciwlotnicza – było to świetne wytłumaczenie dla osób, które nie dopuściły do zestrzelenia samolotów.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Naukowcy potwierdzili że atmosfera podgrzała się przed trzęsieniem w Japoni, czyli do wojny ekonomicznej, walki o strefy wpływów.... dochodzi szantaż tektoniczny i nuklearny( stuxnet), już mają nowego wirusa blokującego przemysł. Fulfford napisał że doszło w Japoni do wybuchu brudnej bomby- szantaż USraela i wychodzi na to że nasza rzeczywistość medialna to wymyślona wersja terrorystów-szantażystów z USraela.

No więc budujemy sobie opinie na podstawie fałszywych przesłanek, jak kto ktoś kiedyś opowiedział "czasami 1000 aspołecznych typów nazywamy opinią publiczną"

No nic napisałem kiedyś jako "nawiedzony" rewolucja albo śmierć- osoby uduchowione, ćwiczące jogę, medytację itd... mają wyższe wibracje- ich mózgi pracują inaczej. HAARP potrafi sterować myślami ogłupiałych ludzi i zacznie się niedługo wojna albo/i śmierć ogłupiałych ludzi.

czy mozna łaskawie dowiedziec sie jaka ta rzeczywistośc jest w istocie...Czy generalnie jest jakas rzeczywistosc, czy rzeczywistosc juz bedzie zawsze nierzeczywista.I czy dotyczy to wszystkich ludzi, czy tylko..pierdolnietych.

To było nawet zabawne muls- nie muszę brać narkotyków bo mam swój świat na trzeźwo :) I gratuluje!

next- wojna o wolność słowa...

O godzinie 6.00 rano funkcjonariusze Agencji Bezpieczeństwa Wewnętrznego przeszukali mieszkanie autora strony internetowej, krytycznej wobec prezydenta Bronisława Komorowskiego. Politycy PiS są oburzeni. Na specjalnie zwołanej konferencji prasowej zażądali konsekwencji wobec osób odpowiedzialnych za akcję.

2 godziny po szmoleńsku zabierali laptopy pod pretekstem pobierania dna teraz przeszukują piwnice gościowi który obraził ludobójce...

strony z nwo znikają trzeba normalnie kopiować informacje... Wojna pany trwa...

Ludzie którzy szczycili się walką o wolność, palili trawkę, teraz walczą z takimi jak oni- kto nie dorwie się do koryta ten zamienia się w ŚWINIE.

A poza tym bush też chwalił się paleniem trawki po to żeby podlizać się części elektoratowi- tania manipulacja... Abemus satan!

Naukowcy potwierdzili że atmosfera podgrzała się przed trzęsieniem w Japoni, czyli do wojny ekonomicznej, walki o strefy wpływów.... dochodzi szantaż tektoniczny i nuklearny( stuxnet), już mają nowego wirusa blokującego przemysł. Fulfford napisał że doszło w Japoni do wybuchu brudnej bomby- szantaż USraela i wychodzi na to że nasza rzeczywistość medialna to wymyślona wersja terrorystów-szantażystów z USraela.

Dobre, dobre jest... czyta się jak książkę Ibisza "Jak dobrze wyglądać po 40-tce"... ten sam klimat :)

A to wszystko pikuś, w telewizji nikt nie mówi o nowej biologi czy badaniach dosłownie rozwalających racjonalny światopogląd, bo ONI dobrze o tym wiedzą że świat nie jest racjonalny i np. nauczanie akademickie jest tylko zaplanowanym wąskim racjonalnym wycinkiem rzeczywistości. Weźmy np. medycynę która nie leczy choroby tylko uzależnia od farmakoterapii, ostatnio Donald kochajmy się z judaszami Tusk podpisał umowę o współpracy w medycynie- ONI mają w ręku telewizje,polityków, patenty medyczne, firmy farmaceutyczne, wpływają na program nauczania i utrzymują nas w racjonalnym wąskim gardle po to by mieć nad nami władzę...

A idioci debatują o sukience Dody :o

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.