Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Moze Panowie pomogą w wyborze wzmaka z allegro do 500zl, do kolumn tannoy mx2 , kabli qed Silver Anniversary i malego pokoju, okolo 9m2. cd stary sony jakis. tyle jest tych wzmakow ze nie wiem na co patrzec...

Gość masterofdeath6

(Konto usunięte)

Wydaje mi się że jak za 3 segmenty to cena jest okazyjna:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Serwisówki, katalogi i manuale poszczególnych elementów:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

nakamichi zszedł za 1500

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jak można dostrzec piękno niedoskonałym spojrzeniem?

Najdziwniejsza jest ta wysoka cena tego nakamichi.

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

w Niemczech drogo, euro rośnie...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jak można dostrzec piękno niedoskonałym spojrzeniem?

Brak jest po prostu uzasadnienia technicznego dla takiej ceny. Może walory dźwiękowe ... ale o tym to nic nie wiem. Może ktoś na forum przysłuchał się temu zabytkowi techniki ?

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

2_D, 19 Sty 2009, 17:41

Jaki Pan taki kram!

Niestety poziom prowadzonej dyskusji i argumenty w niej wykorzystane nie są mocną stroną niektórych userów.

„Pomnij, że sąd laika, gdy mówi o dziele

O dziele mówi mało; o laiku – wiele!”

— Henryk Elzenberg

Ukryta Zawartość

Bezczelny oszust, wstawił do tych kolumn tanie woofery Tesla, i śmie w żywe oczy kłamać że nie były nigdy rozkręcane... ludzie to mają tupet.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

dobra cena jak na nieoryginalne glosniki..zwazywszy ze oryginaly chodzily do 800zl na allegro kiedys.

Ukryta Zawartość

A ja znowu coś od siebie:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

H.Himler, 21 Sty 2009, 15:50

>

Ukryta Zawartość

>dobra cena jak na nieoryginalne glosniki..zwazywszy ze oryginały chodzily do 800zl na allegro

>kiedys.

w tych konstrukcja głośniki audaxa miały wadę mianowicie odklejał sie magnes od kosza.kiedyś je miałem raz odpadł mi jeszcze na gwarancji ,w późniejszym czasie zona :) przypadkiem przewróciła kolumnę i znów odleciał. niestety nie można było już dostać tego modelu ,wiec sprzedałem za 600zl komuś na części.

Ukryta Zawartość

maniosława zmiłuj się.. grypa ze mną walczy i nie chce mi się od nowa Ci tłumaczyć gdzie jest zakładka "Ogłoszenia" - może ktoś z kolegów ma więcej werwy?!

Ludzie, ze mnie taki handlarzyna jak za przeproszeniem(admin) z koziej dupy trąba, cały czas coś kupuje i sprzedaje , tyle ze wszystko co kupuje gra u mnie nieraz tydzien nieraz miesiąc a nieraz pół roku, niestać mnie na sprzęt na sprzęt za kilka tysięcy wiec próbuje z czyms tańszym i słucham probuje kombinuje, taka ze mnie handlarzyna a ledwo 20 lat na karku zastanowcie sie a pisanie w tym wątku to najnormalniej w świecie kierowanie ludzi na moje ciekawsze aukcje, ostatnio jak wrzuciłem link do preampa DENON PRA 1500 nikt nie protestował a uważam ze ten tuner to dużo większe znalezisko wiec jest link nie wrzucam tu wszystkim moich auckcji tylko te ciekawsze a niestety sprzętu za kilka k PLN nie posiadam wiec takiego tu nie ujrzycie... pozdrawiam

panie, panowie, ale w czym problem? po co debatować z chamem? na dole postów manioslawa, po prawej jest link "zgłoś do moderacji", jak kliknie kilkanaście osób - admini chyba coś zrobią... a jak nie zrobią - to też wrzucajmy ogłoszenia! widać wolno... ;-)

k.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.