Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - handlarz zwariował :D

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

zyzio, 30 Sty 2009, 11:28

>

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) -

>handlarz zwariował :D

Zwróćcie uwagę na pozycje pokręteł bass, treble :-D

Ukryta Zawartość

>

>Zwróćcie uwagę na pozycje pokręteł bass, treble :-D

on tak chyba ustawia na wszystkich swoich aukcjach ... wczoraj przeglądając allegro też mi się to rzuciło w oczy

audiokarma.org

sukces, 30 Sty 2009, 11:55

>zyzio, 30 Sty 2009, 11:28

>

>>

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) -

>>handlarz zwariował :D

nie zwariowal tylko jest zlodziejem

Ukryta Zawartość

Najlepszy w tej serii jest przester na 11-12-tej, ,a wcale głośno to nie gra :D Z gałkami treble i bass na maksa przester mamy na godz. 9.30 - 10-tej :D No, ale ponad 3 kzł trzeba żądać, bo to wygląda jak hi-end :D

Ukryta Zawartość

dla mnie przewałka, gość drugi raz wystawia ten sam przedmiot, po czym odwołuję aukcję informując, że przedmiot został sprzedany, nie zastrzegając sobie prawa do wcześniejszego zakończenia aukcji,przestrzegam przed takimi handlarzami

Ukryta Zawartość

Witam, mam pytanie , jak w tej chwili moge zablokować koperty, tzn jak zrobić żeby nie mogły licytować, kiedys byla taka opcja teraz nie moge znaleść bo cały czas ktoś robi sobie najprawdopodobniej jaja i licytuje , ostatnia aukcja a twie ostatnie osoby w tym wygrywający aucje to koperta, jak dzwonie pod nr telefonu to dodzwaniam sie do jakiś dziwnych miejsc, czy którys z kolegów może ma na to rade. Przepraszam za zejście z tematu wątku ale nie miałem gdzie napisac

A idź w pizdu kRZYCH, krytyk się znalazł, forum jest ogolno dostępne i jezeli mam problem moge pisać i tu i główno cI do tego. A może to tY taki mądry jesteś i licytujesz kopertami dla ubawu, podobnie do pisania tutaj

**do adminów: przepraszam ale nerwy puszczają przy takim zachowaniu, kolega jest nadzwyczaj upierdliwy

manioslawa,

prymitywny handlarzyno, jesteś w miejscu publicznym, więc bądź łaskaw nie przenosić na forum manier panujących u ciebie w domu ;-p i jeszcze jedno - nigdy nie licytuję i nie zalicytuję na twoich aukcjach, bo... ja nie kupuję złomu :-)

ja tam niemam nic przeciwko "handlarzom" - nich sobie czlowiek handluje - przeciez nikomu niekaze kupowac rzeczy ktore sprzedaje - kazdy z nas probuje jakos zarobic na zycie - takie zycie - a co do kont zerowych i takich tam to ja ostatnio postanowilem sprzedac pare rzeczy ktore mi zalegaly i sam sie przekonalem jak to wyglada - ludzie robiacy to tak samo jak niektorzy na tym forum maja chyba problemy psychiczne

nxn68 wiem o tym , ale tam jest adnotacja:

"Nie zgadzam się na kupowanie przez osoby bez pełnej aktywacji konta, chyba że jest to ich pierwsza transakcja w serwisie i jej kwota nie przekracza 500 zł." i mam to zaznaczone ale to i tak nic mi nie dało

piter z,

ja też nie mam nic przeciwko handlarzom, niech handlują, zarabiają, przecież w życiu też i o to chodzi. ale... manioslawa, to specyficzny przypadek, bo on nie rozumie podstawowych prawideł funkcjonowania między ludźmi, przebywania w przestrzenie publicznej. świadczy o tym m.in. fakt, że nie respektował on zasad obowiązujących na forum, np. notorycznie wklejał w różne wątki linki do swoich aukcji i w ten sposób się reklamował. kolega manioslawa często postępował na forum niezgodnie z zasadami, nieuczciwe i do tego zachowując się chamsko i prostacko wobec osób, które zwracały mu uwagę. nawet nie wiesz - piter z - ile postów manioslawy musieli wyciąć admini, tych z aukcjami i tych z chamskimi odzywkami... naprawdę, tu nie ma kogo bronić i za kim się wstawiać. eot.

piter z,

widzisz, a ja uważam, że trzeba reagować. dlaczego? bo zasady są jasne i trzeba ich przestrzegać. inaczej np. na forum szybko robi się burdel, a nie miejsce spotkań normalnych ludzi.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

ten sam sprzedawca ,ten sam opis ale czy droższa płytka gra lepiej?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.