Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

bitkon, 22 Gru 2009, 19:01

>

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) kumpel to kupil.

O w mordę ile to ma lat? ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Okazja (nie moje i nie mojego tzw. kolegi):

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

Panowie, na forum widziałem już akcje polegające na upieprzaniu aukcji reklamowanych w tym wątku przez wystawiających. Konto na Allegro, wysoka oferta na aukcji cwaniaczka, po czym zamiast wpłaty złośliwy negatywny komentarz. Są najwyraźniej osoby które takie zachowanie wkurza, zdolne poświęcić czas (i konto na allegro) dla udupienia tego czy innego forumowicza nierozumiejącego paru prostych zapisów regulaminu.

Nie twierdzę, że takie "karanie" jest ze wszech miar godne pochwały, zauważam jedynie, że się zdarzało. Ot, cwaniaczkom pod rozwagę.

Seba78, 22 Gru 2009, 19:08

>Regulamin jest chyba jasny. Jest dział ogłoszeń! Tytuł tematu jest też jasny, treść posta

>zakładającego też. Umiejętność czytania i rozumienia z pewnością pozwoliła by niektórym opanować

>kilka prostych zasad - np zamieszczanie ogłoszeń w miejscu do tego przeznaczonym. Już nawet język

>rynsztoka nie działa na analfabetów. Nie ma sensu się dalej produkować. Czy moderator może

>posprzątać ten bałagan poczynając od wpisu gościa nie umiejącego czytać?

ale w czym problem ? sprzęt jest warty uwagi a aukcja jest od 1zł bcm, więc niejako może wyjść z tego okazja do zakupu

mi i pewnie wielu innym użytkownikom taka forma reklamy nie przeszkadza nawet jeśli to własny sprzęt autora postu

gorzej jakby to była aukcja kup teraz w standardowej cenie albo jakiś pospolity sprzęt

Ukryta Zawartość

Alton z tabliczką Altus ???

Ukryta Zawartość

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Siltech SQ38-G3 | Nordost Flatline | Tara Labs RSC Air 75 coax | Ecosse Nu Diva

don111, 23 Gru 2009, 00:03

>ale w czym problem ? sprzęt jest warty uwagi a aukcja jest od 1zł bcm, więc niejako może wyjść z

>tego okazja do zakupu

>mi i pewnie wielu innym użytkownikom taka forma reklamy nie przeszkadza nawet jeśli to własny sprzęt

>autora postu

>gorzej jakby to była aukcja kup teraz w standardowej cenie albo jakiś pospolity sprzęt

W tym problem, że nie po to Parsec zakładał ten wątek:

"Prosze tez o nie umieszcznie tu linkow przez osoby sprzedajace cos na eBay czy Allegro."

Ukryta Zawartość

Ciekawy vintage z PRL. Ale cena chyba dla wybitnego zapaleńca. Miałem kiedyś taki produkt, psuł się niestety często tak samo zresztą jak słynna Elizabeth stereo. Trudno to było kupić normalnie w sklepie, a jeszcze trudniej trafić na bezawaryjny egzemplarz.

Ukryta Zawartość

śliczne na prezent (mnie nie stać):

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Słucham tylko muzyki.

Napisałem do wystawcy tego Cezara maila z pytaniem, czy z przecinkiem w podanej cenie wszystko w porządku. Okazuje się, że jednak cena jest 4900 zł.To się nie uda !!!!!! Jak mawiał smerf Maruda.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Dajcie spokoj ktos usiluje na sile zarobic pieniadze na sprzecie ktory nie jest wart 1/10 tej kwoty. Nie wiem czy to ten sam egzemplarz ale nie jest nawet w 100% sprawny. Robienie obiektu kultowego z gownianego radyjka pseudo kwadrofonicznego ze wzmacniaczykiem zrobionym najtanszym kosztem jest co najmniej niesmaczne. Postawienie owego Cezara kolo Marantza czy Pioneera z tamtych lat ktory sprzedaje sie za ulamek kwoty proponowanej przez sprzedajacego momentalnie leczy z sentymentu. Naczytal sie pewnie bredni wypisywanych w Klubie Unitry o kultowosci polskiej mysli technicznej z tatych lat i szuka jelenia. Moze znajdzie sie jakis frajer wlasnie stamtad. Pozostaje miec nadzieje ze jednak nie. 5.000 PLN mozna wydac inaczej. Zauwazcie ze za niewiele wiecej jest na Allegro koncowka mocy Accuphase P 300V. Czy ktos w ogole podjalby sie porownania brzmieniowego?:) No tak Accu nie jest kwadro:D Zenada i tyle.

PS Jakis czas temu ten sam Cezar byl wystawiony za 7.500 PLN (sic!)

Chłopaki, po co się tak gorączkować przy Świętach ... jeżeli ktoś daje cenę z sufitu na wystawione sprzęty to jego problem nieświadomości wartości ... lub ... cwaniacko robi ogłoszenie z ceną zaporową by się dogadać poza allegro ... jeżeli ktoś to kupuje za tą kosmiczną cenę to pewno jest on dla niego tyle warty i tyle w tym temacie ...

Wesołych Świat!

Nikx

Niekoniecznie lubię chłopaków ale Cezar bez Gucia to tylko połowa sukcesu :)

A tak wogóle to aukcja już się zakończyła. Swoją drogą ciekawy dopisek sprzedającego: "w związku z dużym zainteresowaniem aukcją i kilkoma konkretnymi ofertami". Wszystko jasne pewnie się z kimś dogadał i sprzedał w promocji za 4,5 kzł :)

Każda potwora ma swojego amatora...

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Siltech SQ38-G3 | Nordost Flatline | Tara Labs RSC Air 75 coax | Ecosse Nu Diva

Ja swoje sprzedałem do Gliwic jakiś miesiąc temu za 250 więc może to te moje byłe :P Byłem w szoku, że tyle dostałem za nie, czyli zwrócił mi się koszt zakupu, nowe w salonach Tonsila o ile uda się je wytropić, a dla chcącego nic trudnego (wystarczy trochę podzwonić) stoją teraz po 220-240pln, co do dźwięku to się nie wypowiadam, nie posiadam wzmacniacza słuchawkowego, natomiast bezpośrednio z dziurki CD dźwięk tragedia, ale jest do przewidzenia gdyż są to słuchawki 600ohm. Ja w/w Tonsile wymieniłem na senki hd595 i fakt że to nie jest żaden hiend, ale jak dla mnie grają przyzwoicie i co najważniejsze nie potrzebują wzmacniacza dedykowanego.

Pozdrawiam

discomaniac71

25 Gru 2009, 01:15

Kwestia gustu raczej. Jednym pasują, innym nie, ale jednak nabywcy są na takie produkty (w podobnej cenie), więc w czym problem? Bez dobrego wzmacniacza słuchawkowego, nie zagrają jak trzeba.

Pozdrawiam

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.