Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie ma jak skrzynie na zamówienie. Ogólnie piękna robota i jak ładnie pasują do salonu, w którym są prezentowane.

Ukryta Zawartość

To chyba system o podobnym zastosowaniu, audiofilskie bydło bądź trzoda chlewna? Podobno jak krówka kilka godzin dziennie słucha techno na full to steki są bardziej delikatne, ale Wagnera nie polecają - bo świnie się buntują i zaczynają faszyzować

22.jpg

Ukryta Zawartość

Zastanawia mnie czemu nie może się sprzedać. Mam takiego tylko czarnego i uwarzam go za najlepszego daca w okolicy 2 tysięcy.

R-dac to przy nim badziew i niema żadnego porównania

Ukryta Zawartość

Zastanawia mnie czemu nie może się sprzedać. Mam takiego tylko czarnego i uwarzam go za najlepszego daca w okolicy 2 tysięcy.

R-dac to przy nim badziew i niema żadnego porównania

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ludzie maja fantazję sprzedawać sprzęt w cenie prawie detalicznej sprzed 15 lat.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

To nie jest vintage skoro ma ledwo 15 lat.

Poza napędem nie ma w nim nic kultowego.

Odtwarzacz o dobrym brzmieniu ale nie wyrózniajacym sie z posród dziesiątek z tego okresu u schyłku zainteresowań Pioniera produkcja stereo.

Raczej jest to bezczelnosc sprzedawcy.

Edytowane przez xniwax

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Ludzie maja fantazję sprzedawać sprzęt w cenie prawie detalicznej sprzed 15 lat.

http://allegro.pl/odtwarzacz-cd-pioneer-pd-s06-i2458813114.html

Nie prawie a dokładnie detalicznej. Ten model kosztował 2.200 PLN. Brzmi tak jak odtwarzacz z tego pułapu cenowego i nijak ma się do modeli wcześniejszych.

http://www.hifi.pl/recenzje/cd/pioneerpds06.php tutaj jest cena

Edytowane przez discomaniac71
Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Trzeba mieć coś z deklem albo liczyć na naiwnych audiomaniaków.

Jak kto ma audiofilskie ciągoty w zakresie wyglądu sprzętu, to za taką kasę dostanie pięknego top-loadera.

06 wygląda świetnie tyle że nie gra. A na pudełko pod lampizację jest stanowczo za drogi.

Tu zacna pozycja szczególnie że Technics ma duże grono fanów.

Ukryta Zawartość

To nie jest vintage skoro ma ledwo 15 lat.

Poza napędem nie ma w nim nic kultowego.

Odtwarzacz o dobrym brzmieniu ale nie wyrózniajacym sie z posród dziesiątek z tego okresu u schyłku zainteresowań Pioniera produkcja stereo.

Raczej jest to bezczelnosc sprzedawcy.

Co do, pierwszej części wypowiedzi zgadzam się z kolegą,nie jest to żadna legenda a jedynie dobry Cd.Natomiast pozwolę się nie zgodzić z tym że ktoś wystawia za nawet mocno przesadzoną cenę.Nawet niech wystawi ,go za 20000zł jego sprawa.Na tym polega wolny rynek, swojego czasu,jeden z niemieckich handlarzy wystawił Marantza 2600 faktem jest że najwyższy model i to już jest legenda,którego można wyrwać od 1500$-3000Eru. Wystawił za 49000Eur.zer nie pomyliłem.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez lukag72

Następny sprytny inaczej, ciekawe co tutaj wymyśli...

Ukryta Zawartość

Nie udało się złapać frajera na podbitkę za pierwszym razem, to może się uda za drugim

Ukryta Zawartość

I tak do skutku, aż w końcu jakiś głupi to kupi.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.
Gość StaryM

(Konto usunięte)

Nie dziwię się, że ktoś sprzedaje. Miałem okazję słuchać tych kolumn z dość wysokim modelem Marantza i były to najbardziej fatalne kolumny, jakie słyszałem. Kompletnie nijakie.

Za to ja się dziwię, że Allegro toleruje takie prymitywne zagrywki,

dodatkowo ułatwiając tandeciarzom robotę poprzez idiotyczne pomysły z ukrywaniem nicków licytujących

czy nieograniczoną liczbą kont, których każdy handalrzyna ma przynajmniej osiem jak nie więcej i sam sobie "licytuje".

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Nie dziwię się, że ktoś sprzedaje. Miałem okazję słuchać tych kolumn z dość wysokim modelem Marantza i były to najbardziej fatalne kolumny, jakie słyszałem. Kompletnie nijakie.

Nie będę ich bronił, bo ich nie słyszałem ale wątpię aby były fatalne ani nawet nijakie. To nie są kolumny do normalnego wzmacniacza, zwłaszcza takiego wypierdka (pod względem mocy) jak Marantze. Wystarczy spojrzeć na te Infinity, podobnie jak starsze Kappy to są kolumny tylko i wyłącznie do porządnej końcówki mocy, o wysokiej mocy i radzącej sobie z niskimi spadkami impedancji.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Nie będę ich bronił, bo ich nie słyszałem ale wątpię aby były fatalne ani nawet nijakie. To nie są kolumny do normalnego wzmacniacza, zwłaszcza takiego wypierdka (pod względem mocy) jak Marantze. Wystarczy spojrzeć na te Infinity, podobnie jak starsze Kappy to są kolumny tylko i wyłącznie do porządnej końcówki mocy, o wysokiej mocy i radzącej sobie z niskimi spadkami impedancji.

Ten model z poprzednimi klasycznymi Infinity ma wspólną tylko nazwę.

Te są takie jak koledzy wyżej napisali.

Też słyszałem opinie że nowsze Infinity produkowane w Danii to już nie te stare Infinity. Ale bez przesady, wciąż siedzą tam podobne przetworniki np Emit-K.

Fakt że teraz cena dość spora, bo ktoś kupił je na handel, ale to i tak wydaje się dość sensowna jak za takie potężne kolumny. A kilka miesięcy temu były do sprzedania za 2,5k od pierwszego właściciela.

Gość StaryM

(Konto usunięte)

Fakt że teraz cena dość spora, bo ktoś kupił je na handel, ale to i tak wydaje się dość sensowna jak za takie potężne kolumny. A kilka miesięcy temu były do sprzedania za 2,5k od pierwszego właściciela.

Rzekłbym, że te 2,5 to bardziej sensowna. Są ładnie i starannie wykonane. Właściciel tych, które słyszałem był nimi zachwycony, a ja miałem problem, bo nie bardzo umiem kłamać po angielsku, a nie chciałem go urazić.

Ale być może jest to po prostu koncepcja dźwięku, która mi nie pasuje. Dla przykładu B&W też nie budzą moich zachwytów.

Głupi kupi :)))

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Siltech SQ38-G3 | Nordost Flatline | Tara Labs RSC Air 75 coax | Ecosse Nu Diva

"koleś" większość swoich gratów trzeci rok z rzędu sprzedaje, tyle że pod innym nickiem (wcześniej jako acouisted czy jakoś tak)

to i cena rośnie, bo przecież od dawna powszechnie wiadomo, że jak jakiś towar nie idzie, to trzeba jego cenę podnieść ...

Edytowane przez parantulla

Ukryta Zawartość

Świetna okazja, dlaczego tak tanio? ;) Chyba zero mu uciekło... Swoją drogą, trzeba być niezłym łosiem żeby wypakować tyle kasy za taki szrot... No chyba, że ktoś sprawi go sobie z czystej nostalgii, dla rozbudzenia wspomnień z młodości - a nie z uwagi na jego właściwości soniczne.

Ukryta Zawartość

Audio pasjonaci - łączmy się w siłę! :)

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Świetna okazja, dlaczego tak tanio? ;) Chyba zero mu uciekło... Swoją drogą, trzeba być niezłym łosiem żeby wypakować tyle kasy za taki szrot... No chyba, że ktoś sprawi go sobie z czystej nostalgii, dla rozbudzenia wspomnień z młodości - a nie z uwagi na jego właściwości soniczne.

Tuner T-5522B - lepszy można kupić poniżej 100 PLN

Magnetofon R-5532B - zupełnie podobnie jak powyżej

Equalizer E-5573 - po co komu i do czego?

Odtwarzacz CD D-5552 - Philips za 100 PLN z Allegro brzmi lepiej

Wzmacniacz A-5512B - za 200-300 PLN można kupić lepszy

Kolumny Altus 110 - śmiech na sali

Całość warta w porywach kilka stówek.

BELLA!!!!

Ukryta Zawartość

Pytanie tylko czy nie za drogo... ;-)

Gość sprzedaje te cudeńka tuzinami.....

Ukryta Zawartość

Ruski handlarz? Ani złowa o gwarancji w aukcji.

Yamaha NS1000 Monitor | Krell KSA-80 | Krell KRC-3mk2 | SBT + Tomanek ULPS | Metrum Octave DAC (14VA PSU) |

Siltech SQ38-G3 | Nordost Flatline | Tara Labs RSC Air 75 coax | Ecosse Nu Diva

Ma strone internetowa (z ilosci odwiedzin to albo jest bardzo swieza albo niepopularna).

Jest tam nip, regon i informacja, ze dokonuja prezentacji w domu klienta.

O ile po tranzakcji / pokazie nie wpadna do kogos panowie zza wschodniej granicy zeby "wypozyczyc" kupiony sprzet badz odebrac "naleznosc" za prezentacje to wszystko wyglada ok. ;)

server unreachable;--

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.