Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

laser KSS210 A jest dostepny i własnie w takiej cenie gorzej z 151A :))

co do Revoxa mam okazje czasem go słuchac , wiek spory ale konstrukcja i dzwiek przyjemny, doś plastyczny i miekki

ale ma swój urok i kosci 2X 1540A

co do ceny widziałem juz gdzieś powzyej 1000 zl w ogłoszeniach, ceny na ebayu powyzej 200 euro wiec cena raczej normalna bez przegieć

Nie jest to mó CD zaznaczam ten na ALLegro

a to widzieli... :-D

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

123... test

A to już chyba przesada .....

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Tuner Sansui TU-S9, ma recenzję na stronce TIC:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Ten na Allegro jest trochę poobijany :-(

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) piekny deck vintage Pioneera PIONEER CT-F1250

Ukryta Zawartość

dyziowg, mlody:

"Proszę o poważne oferty. Z uwagi na ogłoszenia w innych mediach mogę zakończyć aukcje przed czasem." - te dwa fragmenty opisu micromegi każą przypuszczać, że aukcja może nie skończyć się w sposób "naturalny". Zakończenie z uprzednim odwołaniem ofert jest niewykluczone ;(

Wiekowy już Grundig V7000 tanio się nie sprzedał:

Ukryta Zawartość

Podbiłem nieco stawkę ale jak widać za mało, więc niestety wciąż szukam wzmacniacza ;)

Wydaje mi się że ceny tego typu sprzętu na Allegro są dużo wyższe niż te spotykane w lombardach/komisach czy wśród ludzi, którzy nie wiedzą co to Allegro

Ukryta Zawartość

Też zwróciłem na tę aukcję uwagę. Miałbym do kompletu do odtwarzacza CD 7500 ;-) Polecana kombinacja. Tyle, że ten był czarny, a odtwarzacz mam srebrny.

Problem polega na tym, że bywalcy Allegro też korzystają z wyszukiwarek. A o tym wzmacniaczu w necie jest sporo i dobrze o nim piszą. Nawet bardzo dobrze. Więc mimo niespecjalnego wyglądu i jeszcze gorszego zdjęcia nie został przeoczony. Akurat te niepozorne latwiej złowić na bazarach i w komisach, zwłaszcza tam, gdzie globalizacja - i z nią internet - jeszcze w pełni nie dotarły ;-)

My też podbijamy ceny :-(

Philips 614 z pilocikiem, zdaje sie ze tanio:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dostalem wkoncu tego CD -

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Po wpisach Barniego myslalem ze sie potne ze 50 zl w bloto wyrzucilem. Tymczasem zagladam sobie do srodka a tam, 2xBB PCM56P, Elna Cerafine, Nichicon VX, Rubycon itd. Sprzet jest wrecz napakowany markowymi kondkami. Nie potrafie tylko rozpoznac jaki to jest naped. W srodku budowa prosta przejrzysta. Napewno dajaje sie do tuningu jeszcze. Tylk jak na 50 zl to jest to naprawde wypasiony sprzet. Wida nie takie jednak gowno od mini wiezy. Pozdrawiam.

Wrazienia odsluchowe ciezko narazie opisac bo dopiero pare minut go slucham ale bardzo ladnie gra, tyle moge powiedziec na razie.

Ukryta Zawartość

Amplifikator

Ukryta Zawartość

Audiolabr Briliant

Ukryta Zawartość

Antyaukcja

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Grundig Space Fidelity - wielka kupa, dzwiek jak zza pieca, tuner o beznadziejnej czulosci, oryginalny lecz zupełnie niewygodny pilot. Sprzed designerski dla kogoś komu słoń na ucho nadepnął.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

mlody2 - oceniłem byc moze na wyrost. Po prostu CD nie wyglada na budzacy zaufanie, tym bardziej, ze w mini-wiezach z reguły nic chwalebnego nie wsadzaja do srodka. Niech Ci dlugo i dobrze słuzy !:-)

barni

Ten co mam to jest przedostatni model z seri M pozniej byl tylko 99 juz. Zaczynaly sie juz od cyfry 12 bodajrze, wiec troche i ch bylo. Nie znalazlem nic na jego temat w sieci i zastanawiam sie po co sony wypuszczal takie waskie CD bo cala seria M jest taka waska. Ciezko powiedziec czy to bylo do mini wierzy. Wazne jest ze gra i to znakomicie gra! Napewno jest wart wiecej niz 50zl. Starsze denony 14.. 15.. nie sa tak wypasione w srodku a kosztuja ok 200 zl:) A pozatym na zywo wyglada naprawde super:)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ale tego jeszcze chyba nie było ;-)

Ukryta Zawartość

no pięknie :))) w sam raz dla właścicieli starych bmw którzy naklejają M na klapę :)

a już w temacie to chyba w miarę dobra propozycja :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

TUNEROWY LAMPOWY HIGH END homemade in Poland ;) (AS – 952 + BUFOR LAMPOWY NA WYJŚCIU)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Do JOSEf-a i PAWCI-a

Doszedł do mnie dzisiaj pocztą.

Sprzedająca rzeczywiście opisując go nie przesadzała jest to cudo zasilanie 1,5 V AA wyłączony, charakterystyka dokólna, charakterystyka super kierunkowa przejściówki mono 3.5/6.5, mono 6.5/3.5 stereo uchwyt mikrofonowy

z redukcją fenomenalna owiewka w kolorze czarnym typowy shotgun wysokiej klasy przy którym Yukon to zabawka.

Nie działał bo nikt go nie rozkręcał aby założyć baterię

pozdrawiam

P. Sulima

A pisałem osobiście, że to świetny sprzęt tylko nie wpadaj w szał zrób jedynie przegląd i konserwację i tuninguj

bo spieprzysz on już sam w sobie jest świetny od urodzenia

Pozdrawiam

P. Sulima

PS

PS. Mój zakup też się udał shotgun dla Korwina AOI 1090 charakterystyka dookólna , przełączana na super kierunkową 48 złp z transportem do domu.

zna to ktoś? konkuręcja dla 608?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Są dwa takie u moich znajomych w Krakowie i naprawdę są bardzo dobre, wykonane są czysto i solidnie układ elektroniczny z uczciwych podzespołów a montaż w pełni profesionalny.

P.Sulima

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.