Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

duzo za podniesienie z ulicy i przywiezeienie do polski

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

I ponoć całkiem porządne.

Bratku jak będziesz miał okazję polecam posłuchać LS 50 Kef`a... :-)

Muzyka była, jest i będzie ważną częścią mojego życia a wspomnienia chwil minionych odżywają wzbogacane emocjami utworów towarzyszących owym momentom...

Bratku jak będziesz miał okazję polecam posłuchać LS 50 Kef`a... :-)

Słuchałem :-)

Bas mi nie przypadł do gustu ale tu raczej wina była po stronie pomieszczenia w którym grały więc moja opinia pod tym względem nie będzie obiektywna ale cała reszta na duży plus, aż dziw że to takie małe popierdółki ;-)

Ukryta Zawartość

Miesiąc temu wylicytował sobie 1095zł licząc że ktoś go przebije na 1100zł

Ukryta Zawartość

Dziś z jednego konta zalicytował 998,88, a z drugiego 999.Teraz myślał że ktoś mu da 1000zł za truchło, a poprzednią aukcję wytłumaczy że klient nie zapłacił.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Kilka lat temu na takie coś się nabrałem. Miał conajmniej 5 kont. Każde na inne nazwisko. Allegro pewnie nic nie zrobi, sprzedający wytłumaczy że klient sprzed miesiąca nie zapłacił. Wczorajsza aukcja powie że tyle mu wylicytowali i to nie jego wina.

Gustowne wnętrze

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

?👈

Po komentarzach choćby z tego miesiąca wynika, że allegrowicza HI-FI_LEG trzeba unikać.

Nawiasem mówiąc Allegro powinno z urzędu zawiesić mu konto, za 4 negatywne komentarze w ciągu tygodnia.

No ale jak widać biznes jest najważniejszy.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

Pewnie jakiś handlarz który ma sporo uszkodzonego szrotu.

Zakup może być niezłą miną, bo cena to nie wszystko. Komentarze mówią same za siebie.

To handlarz z Legnicy. Ale z tego co zauważyłem chyba mocno w kulki nie leci. Cena za 1650AR bardzo dobra. Sam go licytowalem. Coś mi się poczta pochrzanila na tym onecie i nie dostałem nic o przebiciu oferty.

?👈

Czemu mina?

HARMAN KARDON AVR-360 AMPLITUNER 7,1 / HDMI / RDS/(6902003702)

"UWAGA - WYSYŁA SPRZĘT Z POWAŻNYMI WADAMI!!! NIE RADZE KUPOWAĆ U NIEGO!!! WIDZĘ ŻE JUŻ NIE TYLKO JA SIĘ NACIĄŁEM!!! Wysłał mi sprzęt wadliwy, nie zgodny z opisem aukcji i zdjęciami, z zatajonymi poważnymi wadami. Odmówił przyjęcia zwrotu towaru i zwrotu pieniędzy! Zareagował negatywnie na wysłane odstąpienie od umowy. Sprawę zgłosiłem do administracji Allegro, czekam. Mam nadzieję, że odzyskam pieniądze z Programu Ochrony Kupujących. Niech ten komentarz będzie przestrogą dla wszystkich !!!"

DENON AVR-4310 SIECIOWY AMPLITUNER 7,1 / HDMI USB(6898245659)

"K R E T A C Z . Zadzwoniłem do niego w sprawie kupionego wzmacniacza. Na zdjęciach podejrzane wydały się zużyte gniazda. Sprzęt demo? Nie i wszystko sprawne. Po temu wiadomość, że nie sprawne HDMI ale że sprawdza jeszcze go, na e-mail.I koniec kontaktu. Za to o zwrot prowizji miał czas się zgłosić. Słowo przepraszam nie padło. Sprzęt należy sprawdzać przed wystawieniem. Prowadzi działalność gospodarczą. Przy czym nie podaje danych firmy, nie podpisuje e-mail'i. Sprawa dla Urzędu Skarbowego."

DENON PMA-710AE AUDIOFILSKI WZMACNIACZ STEREO .(6890488567)

"Otrzymałem zepsuty wzmacniacz Tragedia sprzedający dobrze wiedział co wysyła i zaoferował naprawę odpłatna K R E T A C Z. Odsprzedaje graty z zagranicy z wystawki"

DENON PMA-1500AE AUDIOFILSKI WZMACNIACZ STEREO .(6900676156)

"Wzmacniacz otrzymałem niesprawny. Nie otrzymałem do niego pilota ani nawet przewodu zasilającego, no ale sprzedawca przecież nic nie wspominał że są w komplecie. Po zgłoszeniu o niesprawnym sprzęcie sprzedający polecił mi walnąć w niego pięścią żeby zaskoczył. Po długich i trudnych negocjacjach sprzedający jednak zwrócił pieniądze. Odrazam zakupu u tego Pana."

LUXMAN SQ-708 WZMACNIACZ STEREO PRAWDZIWE VINTAGE(6890487240)

"Niestety ale sprzęt sprzedawany na pułapie 900 zł powinien być dokładnie sprawdzony. Wzmacniacz który kupiłem ma wyraźnie słabszy prawy kanał,szczególnie słyszalne na wyjściu "tuner". Tutaj prawy kanał prawie nie istnieje i jest totalnie zniekształcony.Normalizuje się na przełączeniu na mono. No ale nie kupiłem aby słuchać w mono. Czeka mnie naprawa, więc duże rozczarowanie zakupem."

SONY ST-SB920 QS WYSOKIEJ KLASY TUNER STEREO RDS(6888808875)

"Towar otrzymałem uszkodzony (uszkodzenie nie powstało w wyniku transportu, tylko towar świadomie wysłano uszkodzony), całkowicie niezgodny z opisem. Początkowo sprzedająca zgodziła się na pokrycie mojej straty, ale następnego dnia wycofała się z umowy. ZDECYDOWANIE ODRADZAM !"

Ukryta Zawartość

Dorobek z ostatniego miesiąca, a tak naprawdę z 2 tygodni.

Ukryta Zawartość

Generalnie gdy szukam jakiegoś sprzętu i widzę, że jest to handlarz, zawsze staram się poczytać co ludzie piszą.

Teraz jest fajnie, bo nie ma odwetowych komentarzy i ludzie piszą prawdę.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.