Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

>Iceman, 2 Sty 2006, 18:44

>>to forum chyba naprawdę napędza rynek - :D

>>tak to postałyby jeszcze może kilka dni - a tak już po nich.

To fakt. Kupiłem na allegro tuner. O słabszym modelu pisano, o lepszym nie

(może mało popularny). Słabszy był dwa razy droższy :-).

Nic nie pisałem, kupiłem tanio lepszy, cały czas w strachu, że ktoś coś chlapnie ;-)!!!

Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Oczywiscie ze forum nakreca koniunkture i winduje ceny (vide nieszczesne wzmacniacze marantza....). Uwazam ze znacznie bardziej od prasy audio, po ktora siega bardzo waska grupa osob. A na forum wejsc moze kazdy i wiele osob szukajac sprzetu szybko do nas trafia, szczegolnie ze np w goglach linki do forum wyskakuja w czolowce wynikow wyszukiwania.

Inna sprawa jest to, ze wiele dziwnych sprzetow sprzedaje sie za mocno zawyzone kwoty. Oto swiezy przyklad, tuner Marantz JJ400 -- jedyny na allegro, fantastyczny ach-och klasyk. Cena leci w gore jak szalona. Jasne, tuner jest jedyny na allegro, nawet jedyny w swoim rodzaju - ale glownie za sprawa tego, ze sprzedajacy ma pewne problemy z czytaniem, a marantz naturalnie serii JJ nigdy nie robil. Dla niezorientowanych, chodzi oczywiscie o ST400, zdaje sie ze dzwiekowo nic specjalnego, na fmtunerinfo sie nawet nie pojawia. Wizualnie tez nic szczegolnego, choc to juz kwestia bardziej dyskusyjna. Nie podaje linka do aukcji, nie chce robic darmowej reklamy ;-) W kazdym razie to nie pierwszy raz w ostatnich tygodniach ze ktos tworzy fantastyczna, jedyna w swoim rodzaju serie "JJ" Marantza

Pozdrawiam

Paulinka

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) , niech ma darmową reklamę ;-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - a co mi tam - trzeba forumowiczkę wesprzeć :D

A tak na poważnie - bardzo dobry wzmacniacz ! :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) -Vicki schodzą jak świeże bułeczki - to My czy prasa ? :lol:

Ukryta Zawartość

>Stawiam 100:1, że te Tannoye poszły jednak przez wątek "znaleziska..." :D

hehe - no pewnie że tak - to zaden zbieg okoliczności ze były wystawione od 13:30 a w parę minut po ukazaniu sie w wątku znaleziska zostały zakupione.

Ale chyba i tak wieczoru by nie doczekały - za te pieniadze to przecież naprawdę świetne kolumny.

czy mozna w jakis sposob ukarac takiego sprzedawce?

Ukryta Zawartość

wycofuje aukcje pod pretekstem:

"BARDZO MI PRZYKRO ALE OKAZAŁO SIE ZE SPRZET NIE JEST W PEŁNI SPRAWNY W NAJBLIZSZYM TERMINIE WYSTAWIE GO JAKO USZKODZONY PRZEPRASZAM ZA FATYGE"

aby natychmiast wystawic ten sam przedmiot pod innym nickiem!

Ukryta Zawartość

dla mnie takie zachowanie jest conajmniej niepowazne. faktem jest jednak ze napracowal sie bardzo, bo zmienil miejsce naklejki z frontu na tyl :). po tych zmianach kosmetycznych nikt sie pewnie nie polapie...

Na czarna liste!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ciekawe, chyba studyjne, kolumny - Tannoye Monitor DMT 8 NFM ->

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Może ktoś napisze parę słów o nich, jesli słyszał ;-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) chyba kogos ponioslo z cena :D

Ukryta Zawartość

cyjanopan:

ja T-ampa kupuję spokojnie bez słuchania, tylko podpowiedzcie mi jak go bez wielkiego kombinowania a niedrogo kupić ! Bo w Polsce ich nigdzie nie widziałem w ofercie, na allegro też nie ma. Może ktoś ma namiar na kogoś kto kiedyś je oferował ?

ja kupiłem od niego

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) , ale to taki cwaniaczek więc nie polecam ;-) A jak sprowadzić nie mam pojęcia

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) tannoyki M2, cena średnia...

post-6487-100008506 1170282273_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

cyjanopan, no to ja mam tez z tego zrodla hie hie hie.... ale musze powiedziec ze nie mialem problemow z tym gostkiem :) a za swojego zaplacilem 140zl co nie uwazam za wygorowana cene w porownaniu z zakupem za oceanem :)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.