Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Ja widać w "o mnie" mam takowy zestawik.

Porównywałem z kilkoma innymi zestawami w tej cenie (tyle ze ja kupiłem nówkę na gwarancji za 1200 komplet)

i powiem szczerze że mimo niewielkich rozmiarów grał lepiej niż bym się spodziewał i go kupiłem.

Wiele osób pewnie stwierdzi ze ten slim nie ma mocy, a ja powiem ze ma nawet pewien jej zapas.

Pozdrawiam

teac magnetofon ale cena jak z kosmosu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Wyatawia jeszcze parę innych rzeczy w cenach conajmniej dziwnych np . CD Meridian 506 od 4kzł.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Mam ciemne kolumny. Właściwie całe są czarne :))) Żartuję.

Mój Marantz świetnie napędza moje B&W. Podoba mi się, więc chętnie zamieniłbym na 75-kę lub 80-kę. Tyle tylko, że podobno cudem jest nabyć niegrzebane.

Dlatego pytam czyj to sprzęt. I czy warto ryzykować, jeżeli jest to sprzęt nieznany. Może zatem znacie sprzedawcę jako Allegrowicza? Ktoś już coś kupił od niego?

Ciekawa propozycja

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A tutaj 3 HeadBoxy SE po 750 zl sztuka

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Na www.audiomarkt.de pojawiła się bardzo rzadka oferta legendarnych kolumn Duntech Crown Prince za jedyne 1000 euro. Jestem szczęśliwym posiadaczem takich kolumn i gorąco polecam je wszystkim, którzy mają duże pomieszczenie odsłuchowe i mocny wzmacniacz (co najmniej 200W). Wszystko oprócz metalu i techno brzmi na nich fantastycznie (patrz wątek: Odsłuchy w Poznaniu).

U mnie w systemie pracują natomiast umiejscowione dwa piętra wyżej Haydny Vienna Acoustics. Dokładnie takie same. Zacne to i bardzo kulturalne głośniczki. Polecam je szczególnie tym niedowiarkom, którzy sądzą, że małe podstawkowce cierpią na niedobór basu. Myślę, że cena równie interesująca.

Pozdrawiam

Harry z Tybetu

panowie

ile za tego dziadka?

dodam ze to NAD S5000

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

panowie

ile za tego dziadka?

dodam ze to NAD 4100

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Harry dobrze gada :-)

za 1350 to okazja, za 1700 - biorąc pod uwagę dostępność na wtórnym rynku - dobry zakup. Jak ktoś szuka ciepłych monitorków do słuchania godzinami - polecam gorąco.

oj grabisz sobie, są najpiękniejsze na świecie ;-) na tych zdjęciach wyglądają kiepsko, ale zobacz choćby tu:

Ukryta Zawartość

co prawda to nowsza wersja grand, ale wizualnie się ten głośnik bardzo nie rózni. a druciki... na upartego można obciąć :]

Ukryta Zawartość

>annawroc

...hehehehe. Aż się bliżej przyjrzałem swoim Haydnom (a mam identyczne). Wszystko w nich jest ok, przynajmniej wizulanie. Membrany są przeźroczyste - to fakt. Jeśli dobrze pamiętam są to głośniki XPP Seasa. Widać te druciki, ale tylko wtedy gdy się im bardzo przyglądamy. Na tym zdjęciu druciki i wnętrze są szczególnie widoczne ponieważ potraktowano je światłem lampy błyskowej. Normalnie druty te nie rzucają się w oczy. Nie wiem też jak chcielibyście je uciąć ponieważ nie są one wyprowadzaone na zewnątrz. Z odległości 1,5-2 m nie widać też wnętrzności. Z bliska widać karkas i magnes. Oczywiście estetyka to kwestia gustu a te są różne i o nich się nie powinno dyskutować. Ale chyba VA produkuje bardzo estetyczne głośniki. Ja nie obraziłbym się gdybym miał oglądać tylną ściankę z akrylową (lub nawet szklaną) tabliczką znamionową, pięknymi złotymi opisami i takimi samymi pojedynczymi terminalami.

Pozdrawiam

Harry z Tybetu

tu można kupić Denona PMA 1500 za 2400zł

Ukryta Zawartość

z notatką "Ich niska cena wynika tylko i wyłącznie z tego, że sprzedawcą jest firma, która swoją siedzibę ma w Niemczech, a z dniem 1 maja 2004 roku możesz kupować elektronikę na terenie UE bez ograniczeń. Należny podatek został zapłacony w Niemczech, tym samym sprzęt jest w 100% legalny."

tu można kupić Denona PMA 1500 za 3400zł

Ukryta Zawartość

z notatką "Zakup sprzętu poza autoryzowaną siecią sprzedaży w Polsce oznacza: Brak 3 letniej gwarancji !!, Brak polskiej instrukcji obsługi, Konsekwencje karno – skarbowe w przypadku zakupu (nawet w dobrej wierze) sprzętu kradzionego, z ominięciem przepisów prawa, na podstawie fałszywych faktur VAT lub bez opłacenia wymaganych podatków (np. 2% podatku od czynności cywilno-prawnych obowiązującego przy wszystkich transakcjach kupna - sprzedaży powyżej 1000 zł pomiędzy osobami fizycznymi). "

kto ma rację i kto zwinie interes?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Brak 3 letniej gwarancji !!, - może i tak, może nie - warto by zapytać u źródeł czyli w serisach Denona oraz po drugiej stronie granicy

Brak polskiej instrukcji obsługi - po co komu ona do wzmacniacza????

Konsekwencje karno - skarbowe w przypadku zakupu (nawet w dobrej wierze) sprzętu kradzionego, z ominięciem przepisów prawa, na podstawie fałszywych faktur VAT lub bez opłacenia wymaganych podatków (np. 2% podatku od czynności cywilno-prawnych obowiązującego przy wszystkich transakcjach kupna - sprzedaży powyżej 1000 zł pomiędzy osobami fizycznymi). - dla mnie to jakiś bełkot - raz skąd skarbówka będzie wiedzieć, że coś kupiłeś, dwa jak ktoś pojedzie np. na wakacje i przywiezie sobie wzmacniacz to jest przestępcą?, trzy - fuck the system :>

widać, że ten drugi sprzedawca chce ekstra zarobić - ja bym brał u tańszego

zobaczymy :-)

zdradzę ci w sekrecie, że swoje też kupowałem (mocno okazyjnie) bez słuchania, na podstawie opinii z forum, po to żeby odsprzedać dalej i coś z tego mieć. ale jak je podpiąłem u siebie i zacząłem słuchać, to tak już stoją do tej pory ;-)

Co powiecie na to...

Tutaj aukcja BATa sprzed tygodnia:

Ukryta Zawartość

A tutaj aukcja tego samego BATa, ale juz inny sprzedejacy:

Ukryta Zawartość

Oj cos mi tu smierdzi.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Stare lampowce tej firmy sa doprawdy swietne.

Ale jak gra to cos, ciezko powiedziec.

Na pewno jest to prawdziwe znalezisko i rzadki okaz.

Co do brzmienia nie wypowiadam sie.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.