Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Jednak te małe ,, uszczelki `` dośc dużo dają , ogólnie efekt jest podobny jaki zapewnia np. stolik antywibracyjny .To odnosi sie głównie do lamp sterujących , mam za mało danych na temat wpływu na lampy mocy .Wszystko to zależy też od rodzaju używanych lamp np. poprawa była znacznie większa w przypadku 6SN7 Ken-Rad niz w przypadku Sylvanii, ale Ken-rad mają opinię wraqżliwych na efekt mikrofonowania . Na pewno jest to sposób na proste polepszenie jaości dzwieku obok np wymiany podstawek pod lampy ,wszyskie inne sposoby czyli np poprawa zasilania wymagają znacznie większego zachodu.

Linn Ikeami za ok. 7tys z przesyłką...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ja sam posiadam Ikemi , świetne żródło .W swoim czasie ktos z wybrzeża długi czas ogłaszał sie za te sama sumę .Ja swojego ściągnołem z Niemiec cena było w przeliczeniu 6 kzł z roczna gwarancją .Troche obawiałbym sie transportu .,nie tylko uszkodzen ale i kosztu przesyłki , jeżeli z ubezpieczeniem to około 150-200 $ moge sie mylic .

Kiedyś będzie mój

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Niezełe oszołomy!!! Nowy tuner można było kupić w TopHiFi za 1399zł. Jak do nich zadzwoniłem z propozycją negocjacji ceny to odmówili, jak zaproponowałem w rozliczeniu Sonego ST-SE520s z pilotem 2 letniego w idealnym stanie, to zaproponowali mi 150zł :D :D :D

Ukryta Zawartość

Lubię słuchać muzyki! :)

Jakiś czas temu udałem się tam zakupić kolumny.

Do wyboru Jamo i tonsil, ale oczywiste że chciałem posłuchać.

Podpiął mi najpierw jedną kolumne jamo, potem jedną tonsil-a.

Poprosiłem żeby podłączył mi dwie, komplet czyli, on powiedział ze podłączy mi jednocześnie jamo i tonsil, wtedy najlepsze porównanie będzie...

A pozatym że odsłuch jednej czy 2 kolumn to żadna różnica, bo przecież każda gra tak samo.

bez komentarza.

Pozdrawiam

bardzo ciekawa propozycja i warta tej ceny - jak na początek

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Prosze o pomoc

Bardzo pilnie potrzebuje pomocy w zwiazku z potencjalnym zakupem na ebay !!! . Sprzedajacy bierze pod uwage tylko kupujacych z minimum 5 pozytywnymi opiniami. Dopiero co sie zarejestrowalem na ebay i nie mam jeszcze zadnych feedbackow... Jesli ktos moglby uzyczyc mi chwilowo swojego konta, ewentualnie zalicytowac w moim imieniu bede cholernie wdzieczny. kontakt na priv

To nie są ciołki tylko CIOŁY, mam z nimi najgorsze doświadczenia. Miałem swojego czasu pewną fanaberię bo chciałem sobie zmienić kolor głośnika centralnego Tannoy, który kupiłem praktycznie tydzień czasu przed tym jak do nich zadzwoniłem więc mowa jest właściwie o nowym sprzęcie. Mieli akurat na stanie identyczny głośnik centralny Tannoy tylko taki jak chciałem czyli grafitowo czarny, mój pomysł był taki, że zaoferuję im głośnik nowy ( ten czarny mieli 4 letni z widocznymi śladami używania---- a mój z gwarancją prawie na cały rok) i zaproponuję dopłatę 50zł bo w końcu to komis a i tak by byli do przodu bo dostaliby prawie nóweczkę z kartonami, papierami itd. a ja starego trupa, więc pomyślałem, że i tak wychodzę na frajera, tylko okazało się, że frajera to oni chcieli ze mnie zrobić bo Pan znawca'latawca:) zaproponował mi wymianę na warunkach: ja daję im mój nowy głośnik a oni mi swój stary i dopłacam 200zł i po sprawie-normalnie nic prostszego, okazja jakich mało, zwłaszcza, że cała wartość tego czarnego głośnika to było około 300zł:))))))))))))) Porąbani chyba albo nie wiem co? Jak inaczej to można określić? Zdażyło mi się kiedyś tam podjechać żeby zobaczyć co mają na stanie, to do tej pory mam w głowie widok, jak siedzi sobie dwóch nieprzyjemnych i wręcz chamowatych panów, którzy po 15min mojego łażenia po tym malutkim sklepiku spojrzeli wrogo w moją stronę ( ale przynajmniej spojrzeli) i już miałem wrażenie, że zaraz padnie klasyczne pytanie: w czym możemy pomóc, a tu niestety całkowita klapa....:) Pan jeden z drugim się zainteresowali nagle komputerem który mieli przed nosem ( zapewne jakąś aukcją którą ustrzelili, żeby tanio kupić drogo sprzedać:) więc nie mieli sposobności zainteresować się dłużej intruzem w ich komisie-sklepie...ZGROZA , TRAGEDIA w XXI wieku takie coś??? Że ci ludzie na chleb zarabiają to dziwne?? NIE POLECAM TEGO CZEGOŚ

>>>>>>>>

małe pytanko - co było tak szczególnego w tym denonie ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ..... bo wylicytowana cena wydaje mi się trochę przesadzona ...

Ukryta Zawartość

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Metal + drewno i niezła cena:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

NAD S-300, zdaje się że cena rozsądna jak za to pudełko.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Bardzo rzadkie znalezisko Sanyo DAD 8 prawdopodobnie z 1983r.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

A to już absolutna rzadkość... Pierwszy w świecie bilet na ekspres Gosiewski do Włoszczowy Płn. ->

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ;-D

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Chciałbym sobie kupić ten wzmacniacz, ale posiadam jedną pare kolumn podłogowych,a ten wzmacniacz ma wyjscie na dwie czy byłaby mozliwośc wykorzystania tych dwóch wyjsc do jednej pary kolumn. Chodzi mi o to czy jezeli podłaczyl bym + z kolumny do + z jednego kanału wzmacniacza a - z kolumny do drugiego kanału. I tak samo dla drugiej kolumny. Czy wtedy byłby wykorzystywane wszystkie 4 kanały przy jednej parze kolumn?

Czy uważacie ze jest wart tej ceny?

P.S.: Przepraszam za laikowe pytanie, ale to moje pierwsze kroki w swiecie audio...

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.