Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

>foxbat

co do NIP-u - chyba nie. Zgodnie z info wszedłem na zakładkę (tak tylko próbnie) w swoim koncie gdzie info wskazywało i tam nie było żadnych pól do wypełniania, które w jakikolwiek sugerowałyby konieczność prowadzenia działalności gosp.

Rzeczony doświadczeniem - należałoby naprawdę zapytać obsługę, bo potem - jak już z nimi miałem - może wyjść jakiś "problem"

... a opcję można niby uruchomić natychmiast (i potem równie łatwo z niej zrezygnować). Cała sprawa jest niejasna a ten regulamin potwierdza tylko niskie kompetencje osób pracujących na Allegro.

A propos nawiązując do możliwości unikania opłat Allegro, przecież można wystawić aukcję prywatną. Ona sobie wisi i wisi:) a zainteresowani kontaktują się ze sprzedającym celem ustalenia warunków. Potem aukcję można zdjąć po wyłonieniu chętnego. Nie wystawiałem jeszcze "prywatnej" ale chyba nie ma tam jakiś szczególnie drstycznych obciążeń (chyba, że się mylę).

discomaniac71, 1 Sty 2008, 20:41

>Nienormalny sposrod ponad 6000 moich wpisow o koncowce Sony TA-N 55 ES sa zaledwie 2 (DWIE)

>wzmianki. Na sile szukasz intrygi?

Nie, przeciez nie polemizuje nt tego czy to jakas podpucha, intryga, jak sie mają dwa wzmaki do siebie, który lepszy i w ogóle nie doszukuje się drugiego dna i ukrytej reklamy.

Po prostu, napisałeś, że nie wspominałeś o 55ES w tamtym wątku a ja udowodniłem, że minąłeś się z prawdą. Zakres poszukiwania dotyczył wątku o klockach ES a tam nie ma 6000 Twoich wpisów. Ot co;)

nie rozumiem tak do końca tej całej nagonki, chociaż dużo racji macie i nie uważam żeby było w porządku kończenie aukcji przed czasem... Disco - tak, czy siak, zrobiłeś błąd, bo jak już, to trzeba było napisać "UWAGA, POZOSTAWIAM SOBIE PRAWO DO ODWOŁANIA AUCKJI PRZED CZASEM" i po sprawie. sam czasem odwołuję aukcje w powodów własnych, ale tylko aukcje z adnotacją j.w. pozostałe moje aukcje mają adnotacje: "NIE ODWOŁUJĘ OFERT I NIE KOŃCZĘ AUKCJI PRZED CZASEM" i wtedy też wszystko jest jasne i i nie ma zmiłuj. ostatnio wystawialem tak wzmacniacz i kolesie mnie atakowali, zwłaszcza taki jeden, no i trudno. z góry się na to przygotowałem i nie usunąłem. jak widać, mimo gnoju na allegro, można zrobić tak, żeby wilk był cały i ....

nowa definicja hi-endu;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Niezbyt czesty widok na allegro .....

Ukryta Zawartość

Jestem tylko ciekaw stanu faktycznego urządzenia .... czy jest w 100 % oryginalne ;>:>

Ukryta Zawartość

clo2, 2 Sty 2008, 20:17

>nowa definicja hi-endu;)

>

>

Ukryta Zawartość

kolor -golg,

"...jezeli kabel zasilajacy jest na stale to z kablem jezeli dolanczany to bez kabla."

Ukryta Zawartość

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

depawelo, 2 Sty 2008, 20:32

>łoooo dzizas... ktoś tu ma fiu fiu tralalala...

Co chcesz, w końcu Sony, a to już prawie jak SE

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Ukryta Zawartość

ze szczególnym uwzględnieniem ...".Kolumny dostosowane do bi-writingu. " - może dla graficiarzy :=)

Ukryta Zawartość

Denon PMA 925R, Sony TA F690ES, ST-S590ES, NuBERT NuBox 360, AKG K550, Graham Slee Solo klon, BCL.

"Doświadczenie jest ostatecznym kryterium prawdy".

Moją uwagę te Castle też zwróciły. Jednak zastanawiałem się jak to gra. A same skrzynki nawet niebrzydkie, tylko ktoś niestety stawiał na jednej z nich szklankę z herbatą, albo też stał tam dłużej jakiś kwiatek z przeciekającą podstawką. Gdyby start był od 1 zł mogłaby być zabawa i kto wie czy bym się nie skusił na wzięcie udziału?

głosniki - kolumienki w drewnianej obudowie

doskonałe na taras w drewnie

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

>darekkk

Ukryta Zawartość

Jedne (jeszcze ciekawsze) już były:

Ukryta Zawartość

Radosne DIY się po prostu rozwija. Szkoda, że nie spotyka sięze zrozumieniem klientów;)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Tylko po co takie coś w dzisiejszych czasach robić.

Za poprzedniego ustroju mój ojciec majsterkowicz złożył kolumny (spore skrzynki ze sklejki). Środek to były jakieś dwudrożne 4 głośnikowe Tonsile (po dwa midbasy i dwie kopułki na kanał) zakupione od kogoś (gotowe ze zwrotnicami). Ale to było w czasach, gdy dostać jakiekolwiek kolumny (poza głośnikami radiowęzłowymi) z Wrześni to już było coś a po Altusy stały kolejki przy fabrycznym Tonsila gdzie "coś rzucano" aby ludzie nie stali nadaremno.

>skibus

spokojnie, trochę rozluźnienia też czasem potrzeba. Przecież nie można cały czas oglądać tylko różnych "Reference", tka jak nie można oglądać tylko filmów Bergmana, Herzoga bo człowiek by sfiksował.

Skibus ma racje, po co wklejac linki do gówna nazywanego hajendem, czy innych literówek. albo zamieszczamy tu naprawde fajne klocki, albo ostrzeżenie przed sciemą, nic wiecej tu nie potrzeba.

Jednak i ja pomyślałem, że osobny wątek byłby ok., bo takich zabawnych "rodzynków" na Allegro trochę się pojawia, wstawia się linki, żartobliwe komentarze i mamy całą stronę "spaloną" a jeszcze aktualne aukcje które na poważnie interesują forumowiczów umykają wówczas gdzieś na dalsze strony i trzeba to przekopywać. Faktem jest, że takie "kopanie" może niekiedy bardziej irytować niż wzbudzać radość.

Jeśli będzie osobny wątek z "perełkami" to żądni rozluźnienia także będą mogli czerpać bez "przekopywania" się przez wpisy dotyczące różnych "Referenzów".

>npl

Właśnie niedawno wątek do tego celu powstał na bocznicy o czym kilka postów wyżej pisałem, po co kolejny? Chociaż, niech będzie, który się "przyjmie" to zostanie, o ile przyjmie się którykolwiek;)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Denon PMA 925R, Sony TA F690ES, ST-S590ES, NuBERT NuBox 360, AKG K550, Graham Slee Solo klon, BCL.

"Doświadczenie jest ostatecznym kryterium prawdy".

Ukryta Zawartość

Nagrywarka DVD Philipsa - pisze, że nowa, tylko raz użyta kupiona w polskim sklepie i w opcji "kup teraz" w cenie 199 zł. Wierzycie w takie okazje?

Ukryta Zawartość

Co powiecie o tym klijencie?

Ukryta Zawartość

a pożniej:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.