Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

>Czy tylko ja odnoszę dziwne wrażenie (graniczące z pewnością) że Twoje pojawienie się na tym forum

>miało tylko jeden cel, a mianowicie opchnięcie tej sterty niepotrzebnych gratów?

>Śledzę uważnie każdy Twój wpis i ten ostatni jak dla mnie rozwiał wszelkie wątpliwości, miłej

>niedzieli

w tym momencie trudno mi się nie zgodzić z Parrantulą.

McGyver, 9 Sie 2009, 15:58

>Jasne, pojawił się tu tylko po to żeby kupić drożej. Gratuluję logiki! Brawo!

ok, ok nie spojrzałem na statsy kolegi. Ale "nie narubcie mi problemów z allegro" mnie zmyliło :)

Gość discomaniac71

(Konto usunięte)

Typowa polska zenujaca mentalnosc: jak uzywane to za darmo i z gwarancja bo (rzekomo) nie jest nic warte. Potem oceniamy i wysmiewamy cos o czym nie mamy zielonego pojecia. Ale przeciez to szrot a szrotem jest wszystko co uzywane.

Panowie, prośba przenieście się z dyskusjami, wzajemnymi oskarżeniami i całym tym piekiełkiem, jakie co chwilka odgrzewacie na forumową bocznicę i nie róbcie z tego wątku kolejnego śmietnika.

Ma on ściśle zdefiniowany temat i trzymajmy się niego.

McGyver, 9 Sie 2009, 15:58

>Jasne, pojawił się tu tylko po to żeby kupić drożej. Gratuluję logiki! Brawo!

Ty jesteś na jakiejś prowizji od sprzedaży czy charytatywnie głupa rżniesz, że niby nie kumasz o co biega? Pojawił się tutaj głównie po to, żeby te klocki promować (polecam wyszukiwarkę) a teraz podbija tylko bębenek na forum i w aukcji - albo własnej, albo jakiegoś kumpla, albo...

laa83 26 Lip 2009, 13:12

Ja sie na niczym nie znam,ale jak sie zdecydujesz na przerobke cd to napisz

//pokaż cały temat Audiofile ze Szczecina łączcie się//

I pytanie za 100 punktów - z jakiego miasta jest sprzedający w tej aukcji?

Oraz pytanie dodatkowe za 0 punktów - jaki trzeba mieć iloraz inteligencji,

żeby uwierzyć w tyle zaskakujących zbiegów okoliczności, chyba ujemny albo nie wiem jaki.

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

barni, 9 Sie 2009, 16:39

>Panowie, prośba przenieście się z dyskusjami, wzajemnymi oskarżeniami i całym tym piekiełkiem,

>jakie co chwilka odgrzewacie na forumową bocznicę i nie róbcie z tego wątku kolejnego śmietnika.

Największy śmietnik to tutaj robią "sprytni inaczej" opychacze złomu, z którymi zakończyłem już rozmowę, bo mam dużo ciekawsze rzeczy do roboty w ciepły i słoneczny weekend. Narka chłopaki i nie zapomnijcie zalicytować, koniecznie w ostatniej minucie ;)

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

discomaniac71

Widzę,że nie rozumiesz o co w tym wszystkim chodzi.Mogą sobie na Alledrogo sprzedawać za ile chcą,tylko bez "przypadkowej"(całkiem)reklamy na tym forum.Niech nie robią dzięki temu forum z ludzi idiotów bo akurat tutaj ich nie ma za wiele.Tak myśle.Kto komu broni sprzedawać?Od tego są giełdy nie forum stereo.Tylko nie mówcie o zbiegu okoliczności i przypadku.Znam przypadki,że garbus garbusa położył na łopatki.W rowie melioracyjnym.

Zdzislav nie mnie słonko dogrzało tylko ciebie odurzył palony kurz w tych starych rupciach

zreszta obiecywałes ze nie bedziesz brał udziału w tym handelku

cytacik z waszego watku w DIY

"Musze przyznać, że końcówka A3 wygląda bosko!!! Można sie zakochać w samym jej wyglądzie. Widziałem jej foty przed restauracją. Rdza ostro w środku buszowała. A teraz po naprawie i odnowieniu wygląda prawie jak nówka. Prawie, bo prace nad nim jeszcze nie dobiegły końca. Ale już teraz efekt jest znakomity.

O dźwięku nic nie napiszę. Bo moja opinia może spowodować wzrost ceny tego Technicsa na rynku wtórnym. A mam zamiar go kupić :) Wspomnę tylko, że moc ma tak dużą, że trudno ją w pełni wykorzystać. Przynajmniej na moich kolumnach i woim pomieszczeniu."

o taaak Zdzislav po piaskowaniu wzmaka dzwiek jest jak kryształ

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Zostawcie temat w spokoju,ja podlozylem aukcje zeby zobaczyc jakie sa powizania furum z allegro,sprzet jest moj i nie mialem zamiaru go sprzedawac,cena minimalna nigdy nie zostanie osiagnieta,chcialem powkurwiac znienawidzonych handlarzy

laa83, 9 Sie 2009, 19:51

>Zostawcie temat w spokoju,ja podlozylem aukcje zeby zobaczyc jakie sa powizania furum z

>allegro,sprzet jest moj i nie mialem zamiaru go sprzedawac,cena minimalna nigdy nie zostanie

>osiagnieta,chcialem powkurwiac znienawidzonych handlarzy

:-)

I pewnie chciałeś powkurwiac jeszcze tych którzy posiadają jakieś śmieszne chińskie gazetowe wzmacniaczyki i myślą że nowe jest THE BEST a jak stare to musi być syf!!!

Discomaniac71.

Odnośnie Techniksa SE-A1,to wyobraź sobie,że mam do niego dostęp w każdej chwili,ale jakoś do tego się nie palę.Nie wiem czemu.Wystarczy mi to co teraźniejsze i aktualnie spięte.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

laa83, 8 Sie 2009, 23:09

>hmmm

>moze i sprzet technicsa nie jest naj;epszy,ale panowie nie ma mowy o lipie jesli chodzi o se a3 i se

>a5,mozna szukac uwczesnych koncowek nawet do 30kzl i nie zagraja jak se a3-gwarantuje

laa83, 9 Sie 2009, 13:49

>moj nic na allegro jest moja prywatna sprawa,nie posiadam wlasnego konta i posluguje sie czyims,ne

>bede ryzykowal zablokowaniem czyjegos konta podajc nic na forum,to moj ostatni wpis w tym

>watku,aukcje i tak wygram,milej niedzieli

laa83, 9 Sie 2009, 19:51

>Zostawcie temat w spokoju,ja podlozylem aukcje zeby zobaczyc jakie sa powizania furum z

>allegro,sprzet jest moj i nie mialem zamiaru go sprzedawac,cena minimalna nigdy nie zostanie

>osiagnieta,chcialem powkurwiac znienawidzonych handlarzy

-----------------------------------

laa83, 26 Cze 2009, 16:03

>WITAM

>TAK SOBIE SIEDZIELEM OSTATNIO I MYSLALEM O ZAKUPACH NA ALLEGRO,ROZMYSLALEM O TYM CZY UDALO MI SIE

>KIEDYS KUPIC COS SPRAWNEGO MA UKCJACH ALLEGRO I CHYBA POWIEM SZCZEZE ZE NIE:(

>ZACZELO SIE OD TECHNICSA SE A5 KTORY MIAL MIAL MIEC USZKODZONY STOPIEN MOCY,A OKAZALO SIE Z E NIE

>MIAL POLOWY BEBECHOW,POTEM KUPILEM KOLUMNY ISOPHON T430 ZA 2750ZL,KOLES DAWAL SOBIE GLOWE OBCIAC ZE

>SA ORYGINALNE(ZE ZDJEC NIE MOZNA BYLO ZA DUZO STWIERDZIC),A OKAZALO SIE ZE SKRZYNKI

>SAMOROBKI,WYCISZONE WATA MINERALNA,BASOWKI ZARNIETE I JESCZE DO TEGO PO MIECHU ZACZELY PEKAC,POTEM

>KUPILEM USZKODZONEGO SE A3.PKAZALO SIE ZE WZMAK JEST W NIENAJGORSZYM STANIE,JEDE KANAL

>USZKODZONY,PROBLEM BYL W BLACHACH,WEWNATRZ SZALALA TAKA RDZA ZE WSZYSTKO DO PIASKOWANIA

>POSZLO,WYGLADAL JAGBY KTOS UZYWAL GO JAKO KOTWICY,POTEM KUPILE SU A4-MIAL BYC SPRWNY,W SOMIE DZIALAL

>TYLKO ZE PO TYGODNIU PRAWY KANAL ZACZOL TRZASKAC I NAGLE POJAWILA SIE SKLADOWA STALA(30VDC)-ZJARALO

>MI KOLUMNY I KONCOWKE MOCY,I OSTATNIO KUPILE GLOSNIKI PSL 225/180ALU,JEDEN GLOSNIK OKAZAL SIE

>GRZEBANY,POKLEJONY KLEJEM NA GORACO I BRZECZY,CEWKA POKRZYWIONA-KUR....MAC CZY TYLKO JA MAM TAKIE

>PRZEJSCIA Z ALLEGRO????CZY POLACY MUSZA OSZUKIWAC,KOMBINOWAC????JEZELI MACIE JAKIES SWOJE PRZEJSCIA

>PISZCZIE,PO TO JEST TEN WATEK

----------------------------------------------

i źródło:

Ukryta Zawartość

a w treści aukcji czytamy:

Dodano 2009-08-08 12:21

Dziś sprzęt został sprawdzony przez fachowca. Stwierdził, że jest w 100% sprawny i oryginalny. Jedynie SE A3 i SU A4 mają drobne rysy. Dodatkowo w A3 nie palą sie wszystkie żarówki podświetlające wskaźniki.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

i znowu to samo: przedmiot uległ uszkodzeniu- widać 2250 zł to dla niego za mało.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

dla mnie bardzie prawdopodobna opcja to unikanie prowizji.zobaczymy czy wystawią go po raz kolejny za tydzień albo 2.

"Wolę błędy entuzjazty od obojętności mędrca" - Anatol France

pingwin

se a5 nie jest ta sama ktora kupilem na allegro,se a3 posiadam dwie,jedna grzebana,su a4 teraz jest w 100% sprawny-powtarzam ze nie chcialem nic sprzedac,aukcja i szum to tylko sprawdzenie mechanizmow na naszym rynku

Ta aukcja sie nie poturzy,a modele ze zdjec nie trafia nigdy na polski rynek

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.