Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

ktoś nieźle popłynął:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ktoś coś na ten temat

Tak, omiń je bardzo szerokim łukiem.

1) Grzebane, 105/3 nie mają żadnego dodatkowego tweetera jak te z ogłoszenia

2) Dziwnie wyretuszowane zdjęcia

3) O wiele zbyt drogo

Za trochę mniejsze 104/2 z wielkim trudem udało mi się dostać 1000zł...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

WZMACNIACZ MUZYKALNY LEPSZY OD ACCUPHASE

Nic tylko brac

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

To nie jest warte nawet połowę tej śmiesznej kwoty, kogoś chyba pojebało i to dobrze za tą smołę w brzmieniu ponad 2tyś... Lepszy o Accuphase hahha padłem :P jakiego Accuphase?? chyba sklonowanego :D

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Handlarz, ale skoro Ten Sansui lepszy od Accuphase to czemu tańszy? Ehhh

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

e-hifi.pl - katalog sprzętu audio hi-fi i hi-end vintage

Miałem porównanie Accuphase E-206 z tym AU-X701, co za porażka, ten Sansuj z tym swoim ciemnym brzmieniem bez przestrzeni zagrał tak fatalnie, że chciało mi się otworzyć okno i to wy***ać w pole :P Tylko szkoda mi było bo wydałem na to coś ponad tysiąc zł, ech...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

ciekawy opis: telefon - sam zrobił psikusa (wysiadając z auta :), sam wypadł z ręki, sam uszkodził sobie ekran...oj jaki niegrzeczny ten telefon...

Ukryta Zawartość

youtube.com/watch?v=azHdFUdMtqc

Miałem porównanie Accuphase E-206 z tym AU-X701, co za porażka, ten Sansuj z tym swoim ciemnym brzmieniem bez przestrzeni zagrał tak fatalnie, że chciało mi się otworzyć okno i to wy***ać w pole :P Tylko szkoda mi było bo wydałem na to coś ponad tysiąc zł, ech...

Ukryta Zawartość

Rozumiem że na potwierdzenie swoich słów bez problemu wkleisz tu fotkę obu wzmiankowanych sprzętów?

Tych co to je ekhem porównywałeś a nie z netu i fotoszopa :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Bardzo podoba mi się określenie "wy***ać w pole", bom też z Krakowa!:-)

Ukryta Zawartość

A co tu porównywać na Dali 450, przecież na nich nic nie słychać.

Czytać nie umiesz? 3 pary kolumn Usher Be-718Dmd, Dali 450 i Koda K-5500T

Rozumiem że na potwierdzenie swoich słów bez problemu wkleisz tu fotkę obu wzmiankowanych sprzętów?

Wkleję jak mi się będzie chciało, te wzmacniacze kupuje do testu za długo to u mnie nie gości z reguły góra miesiąc i next, już nie raz wrzucałem foty swojego sprzętu w "wasze ustroje" masz jakiś problem? co? boli bo ktoś napisał prawdę o szajsui?

A w tak zwanym międzyczasie może kogoś zainteresuje. Radzę się pospieszyć zanim ruszy licytacja.

Ukryta Zawartość

Cztery i pół klocka za paździerze realnie warte może ze 150 dolków, toż to żyć nie umierać na takiej prowizji, nawet jak na boku za pół ceny odda.

Ukryta Zawartość

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

A w tak zwanym międzyczasie może kogoś zainteresuje. Radzę się pospieszyć zanim ruszy licytacja.

Ukryta Zawartość

Cztery i pół klocka za paździerze realnie warte może ze 150 dolków, toż to żyć nie umierać na takiej prowizji, nawet jak na boku za pół ceny odda.

Nie znasz się i jątrzysz ;) A czytałeś co sprzedający napisał :)

Opisanie realizmu dźwięku jaki wydobywa się z tych głośników jest nie możliwe, trzeba samemu posłuchać

tak naprawdę każdy audiofil który dziś wybiera w salonie kolumny za 30-40 tys zł. powinien najpierw zapoznać się z taką właśnie kolumną aby mieć punkt odniesienia i wiedzieć jakiej klasy dźwięk można posiąść za 10 krotnie niższe pieniądze.

A to to już mnie wbiło w fotel co za bezczelny typek :O

Przypominam , że według obowiązującego prawa kupujący ma obowiązek zarejestrowania umowy kupna sprzedaży której wartość przekracza 1 tys zł i zapłacenia od jej wartości 2% podatku w swoim Urzędzie Skarbowym. Ponieważ nie prowadzę działalności gospodarczej i sprzedaję używany własny sprzęt nie mogę wystawić fv ani rachunku czy też paragonu , natomiast w chwili zakupu podpiszę umowę cywilno - prawną która będzie ważnym dokumentem dla US i jest podstawą do opłacenia ww. podatku.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez kawosz

Luxman PD 444 Nakamichi Dragon ,Lector CDP 707 , Linnart Prephono Dual Tube Power Supply   Technics 30A , Technics 40A EV FR 300 

Tylko że treść mówi o kupującym, a nie sprzedającym? Czyli to kupujący ma obowiązek oplacic podatek - pewnie taki sam jak w przypadku zakupu auta - od wzbogacenia się czy jak to się zwie?

?👈

A to w tym przypadku wola jest taka że kupujący :D

Swoją drogą ten podatek to zwykle złodziejstwo jak i mnostwo innych w tym dziwnym kraju. Ostatnio rejestrowałem auto z DE, wyszlo mnie chyba ze 2 tys. Podatek, podatek, podatek od podatku i na koncu opłata recyklingowa za to że jak będziesz chciał zezłomować auto to i tak musisz znow zapłacić. Od tego roku już chyba tego nie ma.

Edytowane przez rafal735r

?👈

No bezczelny typek bez dwóch zdań .

Luxman PD 444 Nakamichi Dragon ,Lector CDP 707 , Linnart Prephono Dual Tube Power Supply   Technics 30A , Technics 40A EV FR 300 

Swoją drogą ten podatek to zwykle złodziejstwo jak i mnostwo innych w tym dziwnym kraju. Ostatnio rejestrowałem auto z DE, wyszlo mnie chyba ze 2 tys. Podatek, podatek, podatek od podatku i na koncu opłata recyklingowa za to że jak będziesz chciał zezłomować auto to i tak musisz znow zapłacić. Od tego roku już chyba tego nie ma.

w wiekszosci przypadkow oplaca taki podatek kupujacy. tak sie po prostu przyjelo. ty tez sprzedajac samochod na 99% wpiszesz taka klauzule do umowy.

jesli chodzi o rejestracje aut, to trzeba bylo chwile poczekac, przynajmniej na recyklingu bys oszczedzil.

a co do podatkow, no to wiadomo, tez denerwuje mnie wiekszosc takich obciazen, tym bardziej jak widze na co czesc z tej kasy idzie.

Największym sukcesem szatana jest przekonanie ludzi, że nie istnieje

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.