Skocz do zawartości
IGNORED

Czy wiecie co z hi-fi klubem?

MarcinJ

Rekomendowane odpowiedzi

Papamek -> ciekawe - nigdy tam Gryphona nie widzialem (zakladam, ze chodzi o Callisto). Wiem, ze HF Club ma w ofercie w zasadzie wszystko z listy Hi-Fi Sound Studio, ale jakos nie mialem szczescia trafic na Gryphona.

Gutten -> Ty z tym Gryphonem tak na serio? ;-) Za te kase pewnie znajdzie sie cos lepszego niz integra Gryphona...

Gutten -> ja bym go skonfrontowal z koncowka X-250 albo ML334 - nie sadze, zeby przegral. Koncowka jedna i druga tansza nic C 2200... z czasem mozna dokupic preamp.

Chociaz ja tez juz wybralem i mam klapki na oczach :-)

Hope that was enoguh ;-)

W konstrukcje dzielone nie będę się bawił, właśnie dlatego, żeby nie musieć "za jakiś czas dokupić preampu". Doskonałych końcówek faktycznie w bród, ale znajdź mi pre, który wydobędzie z nich maximum możliwości, a nie będzie przy tym kosztował fortuny (jak np. BAT). A jak się już nieraz przekonałem, w dzielonych systemach to właśnie preamp gra pierwsze skrzypce. Zły załatwi nawet najlepszą końcówkę. Docelowo mogłoby się okazać, że za całośc zapłaciłbym znacznie więcej niż za integrę Gryphona.

Pzdr.

Gutten -> jesli o integre chodzi to oprocz Callisto masz wybor Ma-6900 i ML 383. W tej sytuacji tez wybralbym Callisto.

Chociaz Callisto 2200 to kolo 36 kzl. Zestaw X-250 + X2.5 to pewnie kolo 40 kzl + jakies 3 kzl na Golden Reference... Mozna tez np. Mc-402 + C-42 za podobna kase (chociaz jesli myslisz o C2200 to zestawienie z Macami bedzie dla Ciebie pewnie zbyt 'miekkie'). Ja zachorowalem na Mc-402 - ozenil bym go np. z KCT ale 50 kzl za klocek, ktory w USA kosztuje 8 k$ (mowa o KCT) to troche przesada...

Pozdr.

Callisto 2200 był do kupienia w lubuskim kilka miesięcy temu, na gwarancji. Teraz jest jakiś w Krakowie (ogłoszenie z 20 kwietnia na stronie audio), na www.hifi.pl w małopolskim (chyba ten sam). Strona hifi i m niestety nie działa, pewnie tam też jest ten sam :) Ten pierwszy, w lubuskim, był chyba za 15000. Tyko brać...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.