Skocz do zawartości
IGNORED

Nie wierzcie opiniom o sprzęcie stereo.

modrzew47

Rekomendowane odpowiedzi

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Nie duża - Czarny (czy jakiś, cholera zapomniałem, inny Staw) w okolicach Mińska.Wiciejów za Barczącą.

Ostatnio wstawiałem drzwi, okna, no i te wylewki.

Teraz kładę kafle. Najśmieszniejsze, że to nie moja działka, tylko kobiety.

Te kobiety są straszne! Potrafią zmusić faceta do łażenia na kolanach :)

Zastanawiam się, czy nie zostać homoseksualistą. Ale chyba na to za późno.

Taki Raczek, zapewne nie używa partnera do kładzenia kafli na tarasie?

Zastanawiam się, czy nie zostać homoseksualistą. Ale chyba na to za późno.

Taki Raczek, zapewne nie używa partnera do kładzenia kafli na tarasie?

Ten temat juz przerabialem dawno. Spojrz ile korzysci z tego plynie. Idziesz se na piwo zawsze kiedy chcesz z ... partnerem, zawsze sie rozumiecie i wogole. Zero problemow takich jak z babą. Hehe.

?👈

• 2 tygodnie później...
Gość rochu

(Konto usunięte)
Gość rochu

(Konto usunięte)

Ale przecież nie pismaki w obu przypadkach coś reklamują tylko ludzie poszli/pójdą i posłuchają.

W jednym i drugim wypadku chodzi o to samo - o nagonienie klienta.

Dla mnie nie ma znaczenia czy sponsorowany jest artykuł w prasie czy odsłuch u jakiegoś Jasia czy Stasia.

Oczywiście,że to samo.Jaka różnica jest kto próbuje naciągnąć?Napisz coś odwrotnie a dostaniesz bana jak ja.To chyba o czymś świadczy...dobitnie.Moderacja jest za,czy może przeciw temu naciąganiu?Na razie nie wiadomo i cicho...pewnie jest.

• 2 tygodnie później...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - cholerka, no i mamy handelek sprzęcichem otrzymanym w zamian za banery reklamowe !

Nie wierzcie opiniom !!!! :-) Przecież nie można pisać źle, no przecież jakby to wyglądało ? :-)))))

LOL

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

zyzio,przecież nie jesteś dzisiejszy forumowicz i audiofil a nie wiesz,że opinie dostaje się za reklamke?Czym większa i lepiej zapłacona,to i lepsza opinia o kolumnach czy wzmakach.

Widzieliście jak pięknie administracja przeorganizowała działy Ogłoszenia oraz Opinie? I to bez ankiet!

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - cholerka, no i mamy handelek sprzęcichem otrzymanym w zamian za banery reklamowe !

Nie wierzcie opiniom !!!! :-) Przecież nie można pisać źle, no przecież jakby to wyglądało ? :-)))))

LOL

zyzio przeciez sprzetu ktory poszedł na testy i tak nie sprzedasz w detalu po cenie sklepowej

Ukryta Zawartość

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Ukryta Zawartość

LOL

Też się załamałem jak to zobaczyłem. Bo takie to bezwstydne, ewidentne. Taka smutna naga prawda.

Trochę tak, jakby jakiś lekarz wystawił flaszki od pacjentów, kawy, czekolady...

Ukryta Zawartość

Też się załamałem jak to zobaczyłem. Bo takie to bezwstydne, ewidentne. Taka smutna naga prawda.

Trochę tak, jakby jakiś lekarz wystawił flaszki od pacjentów, kawy, czekolady...

:-))))

Przynajmniej nie owija w bawełnę :D Wprost pokazał co i jak, niczego nie trzeba się domyślać :-)

zyzio,przecież nie jesteś dzisiejszy forumowicz i audiofil a nie wiesz,że opinie dostaje się za reklamke?Czym większa i lepiej zapłacona,to i lepsza opinia o kolumnach czy wzmakach.

No pewnie, że wiedziałem, ale tutaj mamy to wprost wyartykułowane by nie było niedomówień i cichego szeptania :-))))

W najnowszym magazynie HI-FI jest informacja, że dystrybutorzy coraz częściej bardzo mocno naciskają na redaktorów aby to ich klocek wypadł w testach najlepiej. A według mnie, to dystrybutorzy powinni czytać na forach jakie są pretensje i uwagi co do dystrybuowanych przez nich produktów i powinni oni potem wywierać naciski na producentów aby ich produkty były bardziej zgodne z oczekiwaniami klientów.

Kto jeszcze dzisiaj czyta te gówniane pisemka audiosyfiliskie?A w szcególności bredzące poematy w nich zawarte.

Od ponad pięciu,prawie sześciu lat,nie kupuje tego badziewia.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Kto jeszcze dzisiaj czyta te gówniane pisemka audiosyfiliskie?A w szcególności bredzące poematy w nich zawarte.

Od ponad pięciu,prawie sześciu lat,nie kupuje tego badziewia.

Ja tez kiedyś czytalem, ale przestałem. To były czasy kiedy jeszcze można bylo przeczytać negatywna opinię na temat jakiegoś sprzetu, co najczęściej kończyło się tym, że dystrybutor nigdy już pisemku nie dał swoich produktów do testu.

Teraz gdy czytam opinie w netowych wydaniach klocki są conajmniej "dobre", "nie odstają" od stawki i blebleble.

Wszystko jest dobre.

Ja tez kiedyś czytalem, ale przestałem. To były czasy kiedy jeszcze można bylo przeczytać negatywna opinię na temat jakiegoś sprzetu, co najczęściej kończyło się tym, że dystrybutor nigdy już pisemku nie dał swoich produktów do testu.

Teraz gdy czytam opinie w netowych wydaniach klocki są conajmniej "dobre", "nie odstają" od stawki i blebleble.

Wszystko jest dobre.

Albo produkują takie doskonałe rzeczy albo doskonale...kłamią.

Ci kłamią oczywiście co opisują...wiadomo.

Wszystko jest dobre.

kapitalizm jest taki ciekawy (to tak w zartach z ta ciekawoscia kapitalizmu) ze wszystko co istnieje i jest pozapanstwowe to biznes i wszystkie chwyty dozwolone byle wiecej i wiecej zarobic... wiec negatywna opinia = mniej zarobisz wiec w kapitalizmie nie wystawia sie negatywnych ocen powaznym graczom nawet jesli coraz wieksze buble produkuja zeby coraz wiecej i wiecej zarobic

chwilowy brak działalności w audio.

• 2 tygodnie później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.