Skocz do zawartości
IGNORED

Czy popełniłbym faux pas?

Gość Tubatoon

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Tubatoon

(Konto usunięte)

Gdybym próbował wprosić się do kogoś na odsłuch? Nie mam na forum żadnej reputacji ani długiego stażu, nie posiadam sprzętu, który ktoś chciałby odsłuchiwać. Ot, po prostu chciałbym gdzieś u kogoś posłuchać innego sprzętu, usłyszeć różne "szkoły" i typy brzmienia w warunkach domowych, zarzucić kilka swoich płyt na nieznany/niesłyszany wcześniej sprzęt. Nie planuję szybkiego zakupu, głupio byłoby mi umawiać się na odsłuchy do salonów albo korzystać z ofert dojazdu i prezentacji od rodzimych wytwórców kolumn.

Nie chodzi mi o egzotyczny sprzęt z hiper wysokiej półki, raczej o klasę średnią, cokolwiek to znaczy.

Czym mógłbym się odwdzięczyć? Butelką dobrego trunku, jeśli ktoś lubi mocniejsze albo większą ilością butelek dobrego, prawdziwego piwa.

Nie podaję narazie namiarów, chciałbym najpierw zobaczyć, jaki będzie Wasz odzew.

Dziękuję,

https://www.audiostereo.pl/topic/85182-czy-pope%C5%82ni%C5%82bym-faux-pas/

Jeżeli o mnie chodzi - zapraszam, wpadaj.

Mieszkam w okolicach Krakowa.

No to jak będziesz u Rocha to zapraszam również do mnie.

----------------------------------------------------

Czy popełniłbym faux pas?

Oczywiście, że nie. Najlepiej poszukaj wg zawartości "O mnie" ludzi mieszkających w miejscowościach położonych nie daleko Twojego miejsca zamieszkania i zapytaj ich o możliwość odwiedzenia via PW. Jak wybierzesz się na drugi kraniec polski w krainę żubra to zapraszam do siebie.

Pozdrawiam Mirosław Andrejuk

Jak do Stolycy to także i do siebie zapraszam!

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Bardzo fajny, wyważony wpis:)

Przybywaj na ZACHÓD!!!

(trasa Wrocław-Poznań)

ZAPRASZAM!

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.