Skocz do zawartości
IGNORED

Topowe kable zasilające ?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Diogenes

(Konto usunięte)

Manipulujesz-pokaz całość bo tu wygląda tak jakbyś trumnę otworzył tzn. nic z tej foty nie wywnioskujesz.

Skąd wiesz,ze to reference?

Reference XL SS głośnikowy ..

Wystarczy?

Widzisz piszesz , że ja muszę długo się uczyć ...to dobrze , będę miał jeszcze sporo zabawy z audio.

post-59766-0-25192300-1440702902_thumb.jpg

Edytowane przez Diogenes

Juz rozumiem prawy/lewy... ;)

Jutro zaplote córeczce warkocz od lewa a pojutrze od prawa i sprawdzę kiedy ładniej zaśpiewa ;)

Pozdrawiam

----------------------------------------------------

>>Diogenes

Ty nawet nie wiesz jak puchy wyglądają, a się zabierasz za ocenę? Trza najpierw dobre puszki zakupić, jest promocja w Realu :) No i co z tego rozbierania wynika? Transparent i Mit mają spore zaplecze, a Tobie tylko zdjęcia pozostały :)

Edytowane przez neomammut

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Nie gadaj?

Aż tak źle?

U mnie się nie sprawdziły.

Ale ja mam jakiś trefny dac bo chyba żadne inne też nie pasują.

Edytowane przez Axolotl
Gość masza1968

(Konto usunięte)

U mnie się nie sprawdziły.

Ale ja mam jakiś trafny dac bo chyba żadne inne też nie pasują.

Długo grały? Musisz wytrzymać z 30-50 godzin.

Gość Diogenes

(Konto usunięte)

>>Diogenes

Ty nawet nie wiesz jak puchy wyglądają, a się zabierasz za ocenę? Trza najpierw dobre puszki zakupić, jest promocja w Realu :) No i co z tego rozbierania wynika? Transparent i Mit mają spore zaplecze, a Tobie tylko zdjęcia pozostały :)

No i znowu pudło ...;)

Nawet Reference , ale z Mita się u mnie znajdzie ...;)

>>Diogenes

No to całe szczęście :)

Edytowane przez neomammut

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

Masz streszczenie recenzji Piotra, bardzo go szanuję ale jak by miał od wierszówki to już byłby obrzydliwie bogaty ;)

A wiesz Sąsiad, że jest taka ogólna niepisana zasada, że jak się jest z Branży, to się nie krytykuje Kolegów i lepiej się na tym wychodzi?

Ps

Zupełnie przypadkiem miałem okazję posłuchać wpływu na dźwięk systemu dominatora i tego drugiego, prototypu...;)

serdecznie pozdrawiam

" Ludzie bardziej dbają o swoją dumę niż o to, co jest prawdą." - T. Pratchett/S. Baxter

Gość Diogenes

(Konto usunięte)

>>Diogenes

No to całe szczęście :)

A drugi z puszką też fajny kupiłem od Twojego kolegi;)

Tego co potwierdza;)

Edytowane przez Diogenes

A szwedzki granit to , że taki inny niż polski ...znaczy lepszy?

Granit tzw. "czarny Szwed" wydobywany jest w Szwecji z bardzo dużych głębokości. Jest jedną z najtwardszych i najcięższych skał magmowych i jednocześnie najciemniejszych skał granitowych.To szlachetny kamień, trudny do cięcia i nie matowieje. Idealny do dociążania kolumn jeśli ktoś lubi. Niektóre firmy pakują ten kamień również do fortepianów. Można zastosować pod sprzęt jeśli ktoś lubi. Jeżeli jesteś takim patriotą i nie pasuje ci Szwed użyj nasz rodzimy granit, jest on zdecydowanie lżejszy, a jeśli i to ci nie przypasuje pozostaje lastryko które raczej jest mało audiofilskie ale za to bardzo tanie:)

Piotrek- to do SA,

Jak chodzi o moj demagnetyzer, to dostalem w Belgii za bardzo dobra cene i sluzy nie tylko do winyli, ale rowniez okresowo do lamp i konektow. Kosztowal sporo, ale jest wielofunkcyjny.

Moja wkladka jak Ci juz pisalem zostala w swoim czasie uznana w Japonii za topowa bez wzgledu na cene , no i liczy sie umiejetnosc dobrania toru, phono jest przednie, a ramie na wypasie.

Slucham winyli tylko od czasu do czasu wiec mnie drozsze wkladki nie ciagna.

Odpowiadam Ci grzecznie, chociaz Twoj post byl znowu proba dyskredytowania mojej osoby i udowadniania, ze tylko Ty znasz sie na prawdziwym hiendzie.

Mam nadzieje ze moje dobre wychowanie nie pojdzie na prozno i zrobisz wysilek , aby sie nie wymadrzac w przyszlosci.

Dlaczego nt.od mojego wpisu dostajesz zaraz wysypki albo masz krosty a to,ze Cie swędzi dajesz temu dowód,powyższym wpisem.

To jest moja wizja nt. dobrego grania z winylu-tzn. jak to widzę osobiście,a Twoje oceny są tu naprawdę zbędne.

Jaki jest Twój koń to kazdy sobie może poczytać.W kazdym bądż razie nie zamierzam Ciebie absolutnie dyskredytować,bo w audio

opinie powinny być często podzielone a u Ciebie i nie tylko u Ciebie jak widzę taka opinię to mi się robi słabo........i smutno.

Wielu ma takie przekonanie,ze jestem tu aby absolutnie każdemu dowalić ,bądż dołożyć............takie mam wrażenie.

Szanuje innych zdanie jednak nie sposób sie nie odnieść i przedstawić swoje-czy Panie Marslo bez pytania moge to zrobić,czy muszę sie pytać?

A myślisz,ze moje wychowanie jest złe?

Te moje pisanie to w stosunku do Ciebie jest mi obojetne,a robisz z tego wielkie aj-waj.

Wybacz Pan Panie Marslo niestety na audio z plików jestem noga i się nie znam..............

pozdrawiam

Granit tzw. "czarny Szwed" wydobywany jest w Szwecji z bardzo dużych głębokości. Jest jedną z najtwardszych i najcięższych skał magmowych i jednocześnie najciemniejszych skał granitowych.To szlachetny kamień, trudny do cięcia i nie matowieje. Idealny do dociążania kolumn jeśli ktoś lubi. Niektóre firmy pakują ten kamień również do fortepianów. Można zastosować pod sprzęt jeśli ktoś lubi. Jeżeli jesteś takim patriotą i nie pasuje ci Szwed użyj nasz rodzimy granit, jest on zdecydowanie lżejszy, a jeśli i to ci nie przypasuje pozostaje lastryko które raczej jest mało audiofilskie ale za to bardzo tanie:)

A wystarczy nasze rodzime odlewane u nas żeliwo tylko trzeba wiedzieć które. TAD robi np. z żeliwa obudowy do swojej topowej elektroniki.

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Jarek, dla ciebie widzę tylko 2 lampy....sam używam od lat....rewelka!...Flos....Superarchimoon i Itre....Katana.

Edytowane przez sly30

Reference XL SS głośnikowy ..

Wystarczy?

Widzisz piszesz , że ja muszę długo się uczyć ...to dobrze , będę miał jeszcze sporo zabawy z audio.

Przedstawiłeś nie puszkę,tylko końcowe połączenie blisko widłów.

Czego to zdjęcie ma dowodzić-czy jestes to wstanie wytłumaczyć zreszta nie tylko mi.

Jarek, dla ciebie widzę tylko 2 lampy....sam używam od lat....rewelka!

Nocna i pod wyciągiem w kuchni.............potwierdzam rewelka)

A czy ja mówię, że mam najlepszy?????? Lepszy mają Sly, Jarek, Mariusz i pewnie kilkudziesięciu jeszcze innych userów;-) Dalej nie za bardzo wiem co wywołuje u Ciebie taką frustrację??? Skromny ARC oraz metalowe przetworniki w Harpii? Przecież jak to taki słaby system to co najwyżej uśmiech politowania powinien się pojawić na Twojej twarzy a tu taka eksplozja emocji;-)

Zapomniałeś o mojej referencji!!

Poczytaj tu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Możesz Waść nie naganiać?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

A wystarczy nasze rodzime odlewane u nas żeliwo tylko trzeba wiedzieć które. TAD robi np. z żeliwa obudowy do swojej topowej elektroniki.

Jeżeli wiesz które to zdradź koniecznie. Mam garnki i patenie żeliwne.Potwornie drogie to niestety ale potrawy rewelacja. To żeliwo to może dać nirwanę tym dociążającym:) Pod sprzęt też może być nirwana:)

Jarek, dla ciebie widzę tylko 2 lampy....sam używam od lat....rewelka!...Flos....Superarchimoon i Itre....Katana.

Flosy miałem na poprzednim mieszkaniu ale zostawiłem miłej pani.

Teraz u mnie same ledy ale kilka lampek od Artemide by się znalazło.

Do daca jednak jeszcze nie próbowałem :)

Możesz Waść nie naganiać?

Możesz Waść odpowiedzieć na moje pytania co do sieciówek Sulek? Jeśli nie czujesz się na siłach to odpuść. Wystawiłeś im cenzurkę na forum - ktoś przeczyta i Tobie uwierzy. Hejt?

Możesz Waść odpowiedzieć na moje pytania co do sieciówek Sulek? Jeśli nie czujesz się na siłach to odpuść. Wystawiłeś im cenzurkę na forum - ktoś przeczyta i Tobie uwierzy. Hejt?

Czy Pan Jafi po polsku rozmawiać już nie potrafi?

Co to ma znaczyć nie czujesz się na silach to odpuść?

To jest jakiś szyfr czy co mam odpuścić?

Słuchałeś ich Pan w jakim systemie?

Proszę szybko zejść na ziemię.

Mnie już w audio mocno chyba nic nie wzruszy

Szczególnie nawijanie makaronu na uszy

U mnie się nie sprawdziły spawalniały,wycinały i jeszcze ciut muliły.

Nie rozmawiam o ich cenie,a opinii o nich i tak nie zmienię.

Niech Pan będzie dla mnie miły i napisze w jakim systemie się sprawdziły.

pozdrowienia i do widzenia

Jeżeli wiesz które to zdradź koniecznie. Mam garnki i patenie żeliwne.Potwornie drogie to niestety ale potrawy rewelacja. To żeliwo to może dać nirwanę tym dociążającym:) Pod sprzęt też może być nirwana:)

A chochle i warząchwie jakie Pan używa?

Proszę szybko zejść na ziemię.

Mnie już w audio mocno chyba nic nie wzruszy

Szczególnie nawijanie makaronu na uszy

Drogi Panie -

nie pasuje pańskie sformułowanie o makaronie do formy pańskiego posta. Jeśli przejawiamy szacunek do siebie, to nie używamy kolokwializmów.

Co to ma znaczyć nie czujesz się na silach to odpuść?

Nie pierwszy raz prowokujesz Pan mnie do oddania riposty. Pozwoliłem sobie i Pana sprowokować. Merytorycznie nie masz Pan niestety nic do dodania. A taki tuz wiedzy o audio zdawałoby się.

,a opinii o nich i tak nie zmienię.

Duży błąd, który świadczy o pańskich cechach charakteru. A ten jest taki, jak każdy widzi.
  • Pokaż nowe odpowiedzi