Skocz do zawartości
IGNORED

Topowe kable zasilające ?

Rekomendowane odpowiedzi

Wobec was ? Zawsze.

Po za tym, co to znaczy " O sceptyczny leming " ?

Wyj. Leming* - człowiek nierozumny, który nie potrafi samodzielnie myśleć, analizować i wyciągać wniosków. Cechuje go kompletny brak własnych poglądów i złamany kręgosłup moralny lub jego brak, podąża za każdą wskazówką swojego guru w tym przypadku za "Królem Europy". Każdą wypowiedź w publicznej TV, TVN oraz w prasie t.j. GW, Newsweek, przyjmuje za prawdę objawioną. Namiętnie słucha Lisa i audycje tw. Stokrotka, czyli Pani Monisi O. ... itd.

Jak wobec tego nazwać wyznawców pisowskiej sekty i ich guru: Kaczora, Pawłowicz, Macierewicza, etc. ?

Oszołomami ?

Edytowane przez jello

Jak wobec tego nazwać wyznawców pisowskiej sekty i ich guru: Kaczora, Pawłowicz, Macierewicza, etc. ?

Oszołomami ?

Prawdziwymi Polakami. Patriotami.

Co Matka z Ojcem ich dobrze wychowali, nie nauczyli kraść ... itd.

Oprawie sobie w ramkę ;)

----------------------------------------------------

Panowie zostawmy polityke.Kazdy z nas jest Polakiem,czasem jest pod gore,czasem musi byc do dupy zeby bylo lepiej.A kable to jak ,warto?Ja mysle, ze tak. Ktory z ENEERa byscie do odtwarzacza CD polecili?

Edytowane przez plustek

Enerr Transcenda Ultimate bez ekranowania.

Ale fajansiarski drut!!

Jak Pan Piotr Kwiatkowski te kable testuje i dobiera do cd?

Chcę powiedzieć że jestem zdrowy na umyśle.

Nawet bym go pod choinkę nie chciał.

Wesołych świąt.

ps.

nie kupujta Enerra bo to badziew jak cholera.

Edytowane przez stary audiofil

Jeszcze nigdy nie słyszałem w kościele, żeby namawiali ludzi do złego albo wpajali złe wartości.

Bo w kościele tego nie usłyszysz. Musisz wyjść na zewnątrz i z perspektywy zobaczysz więcej....afery finansowe, afery pedalskie, pedofilskie, niejasne powiązania polityczne, bezczelne teorie jak ta Michalika, że dzieci same pchają się ręce księży i same proszą się o dotykanie, przytulanie i biednym księżom trudno się powstrzymać. Warto też zainteresować się historią np II Wojny Światowej i udziału Watykanu w ukrywaniu zbrodniarzy hitlerowskich, w handlu zagrabionymi dziełami sztuki oraz nieruchomościami, w matactwach banku Watykanu czy słynnej akcji rozstrzeliwań pod murami Watykanu. Oficer który dostał rozkaz rozstrzelania interweniował u Papieża, żeby nie doszło do masakry, bo wiedział o szachrajstwach Watykanu z Hitlerowcami. Oczekując na jakiś znak by zatrzymać rzeż doczekał się pozamykania okien żeby księżom nie przeszkadzały krzyki mordowanych osób. O wcześniejszych wyczynach inkwizycji nawet nie wspominam.

Ale fajansiarski drut!!

Jak Pan Piotr Kwiatkowski te kable testuje i dobiera do cd?

Chcę powiedzieć że jestem zdrowy na umyśle.

Nawet bym go pod choinkę nie chciał.

Wesołych świąt.

ps.

nie kupujta Enerra bo to badziew jak cholera.

pier**lisz jak potłuczony. Nie masz pojęcia o czym piszesz.

Mam stresa bo zabiłem dziś dwa karpie.

Gdybym miał Enerra to bym je udusił tym kablem.

Wesołych Świąt.

ps.

poproszę cennik Enerra bo mnie interesuje jak cholera.

bardzo o to proszę bo już jestem ozuty w bambosze.

Gdybym miał kondycjoner Enerra bym te karpie w wannie prądem załatwił!!

Edytowane przez stary audiofil

ps.

poproszę cennik Enerra bo mnie interesuje jak cholera.

vardzo o to proszę bo już jestem ozuty w bambosze.

A pożycz sobie Ennerra, jak ciekawość Ciebie zżera.

Może wtedy z bamboszy zdołasz wyskoczyć

Bo brzmienie twej Referencji Cię tak zauroczy?

A może krzykniesz wtedy: "Eureka!

- Dźwięk mi w końcu w clipping nie ucieka".

;)

Edytowane przez Cytrus

" Ludzie bardziej dbają o swoją dumę niż o to, co jest prawdą." - T. Pratchett/S. Baxter

... nie lubi Enerra ta stara cholera.

Każdy Szpec to dobrze wie:

"Transparenty to najlepsze pręty".

Nie ma co dyskutować, pozostaje jeno dworować. :-)

" Ludzie bardziej dbają o swoją dumę niż o to, co jest prawdą." - T. Pratchett/S. Baxter

i inne elementy...

...Do krytyki zawsze zlecą się wszelkie męty*

Więc jedyna rada:

Trza posłuchać E i T

A potem stwierdzić, który

W systemie lepiej się nada.

* - no ad personam

Edytowane przez Cytrus

Czy osobiście go uzywasz?

Przewód bez ekranowania jest niedopuszczalny.

Generuje mnóstwo smieci z sieci.

Przy Twoich Amplifonach nawet nie zdajesz sobie sprawy jak pole magnetyczne zasilania wpływa na taki nieekranowany kabel.

Jak sie ma moje pierdzielenie głupot jak potłuczony do tego co powyzej napisałem,a tylko dlatego ,zebyś zrozumiał istotę audiofilizmu.

To tytułem wyjaśnienia.

Jeszcze raz Wesołych Świat.

A ze ze mnie jest cholera

to zakupie se Eneera

No bo kable na dźwięk mają wpływ

A nie, jak niektórzy twierdzą,

Że chodzi tylko o gotówki dryf.

;)

Edytowane przez Cytrus

Takescie sie rozpisali

ze po lbie mnie wiedza wali

A ze ze mnie jest cholera

to zakupie se Eneera

Nie filozofuj kolego.

Pozycz od Sly set Enerra a ja w tym samym czasie Tobie pozyczę tańszy niestety set transparenta z kondycjonerem HYDRA V-RAY i opiszesz wrażenia

W Korisie detal 8000 pln-to nie jest tani kabel.

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Pozycz od Sly set Enerra a ja w tym samym czasie Tobie pozyczę tańszy niestety set transparenta

Piotrek, zachowałbym ostrożność w typowaniu w ciemno. Te nowe ENERRy naprawdę grają bardzo dobrym dźwiękiem, Kwiatkowski poczynił spore postępy w dziedzinie umuzykalnienia przekazu. To już nie tylko dynamika i kontur jak w pierwszych seriach. Co do ceny to się nie wypowiadam, bo odnoszę wrażenie, że wszyscy kabel twórcy odlatują od pewnego czasu w kosmos...

Nie filozofuj kolego.

Pozycz od Sly set Enerra a ja w tym samym czasie Tobie pozyczę tańszy niestety set transparenta z kondycjonerem HYDRA V-RAY i opiszesz wrażenia

A ja tylko rymowanke ulozylem....

A ja tylko rymowanke ulozylem....

Czy to jest Twoja rymowanka

Na temat pięknego granka?

Piotrek, zachowałbym ostrożność w typowaniu w ciemno. Te nowe ENERRy naprawdę grają bardzo dobrym dźwiękiem, Kwiatkowski poczynił spore postępy w dziedzinie umuzykalnienia przekazu. To już nie tylko dynamika i kontur jak w pierwszych seriach. Co do ceny to się nie wypowiadam, bo odnoszę wrażenie, że wszyscy kabel twórcy odlatują od pewnego czasu w kosmos...

Kosmos kosmosem,ale dla mnie tylko druty strojone akceptowalne są.

Niestrojone psuja granie-moze to sie nikomu nie podobać,ale przeżyję

Gość NEWNEW

(Konto usunięte)

Niestrojone psuja granie

Ja jednak wolę, żeby sieciówki były wolne od strojenia;-) Zwłaszcza te do źródeł cyfrowych. Wydaje mi się, że wszelkie filtry wprowadzają manipulacje w brzmienie, coś tam upiększają, ale kosztem neutralności i przezroczystości.

Kable sieciowe nie muszą być ekranowane dzięki odpowiedniej geometrii i ułożeniu wiązek, np. konstrukcja typu starquad.

Dla mnie muszą............róbta co chceta)

• Pokaż nowe odpowiedzi