Skocz do zawartości
IGNORED

A. Lepper nie żyje

gelson

Rekomendowane odpowiedzi

Się zaczyna :

...- Nie jestem pewny, czy to było samobójstwo. - mówi Janusz Maksymiuk. ...

...- Nie mogę się pogodzić, że to było samobójstwo, mówił (Andrzej Lepper), że jest smutny, że jest zmęczony i ma dość. Tego człowieka po prostu zaszczuto - mówił na antenie TVN24 specjalista ds. marketingu politycznego Piotr Tymochowicz. ...

Denon PMA 925R, Sony TA F690ES, ST-S590ES, NuBERT NuBox 360, AKG K550, Graham Slee Solo klon, BCL.

"Doświadczenie jest ostatecznym kryterium prawdy".

Polska w swej większości to katolicki kraj.

Ale są też ludzie którzy zmarnowali swoje życie i próbują odreagować frustrację, poprzez aktywność wszelkiego rodzaju, to zupełnie normalne zjawiska natury psychologicznej.

Piszą bzdury, bo mogą, nic tajemniczego w tym nie ma.

Gdyby nie mogli, nie robiliby tego.

Proste.

Bóg jest w nas, wszystko jest Bogiem, więc rozmawiając z sobą rozmawiasz z Bogiem.

Drogi wladz.

to co tu głosisz to nie nie katolicyzm, to pandeizm

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

gazeta wybiórcza jak zwykle pełna taktu i jej tytuł:

Andrzej Lepper nie żyje: "Pokazał, że kariera od pucybuta do milionera, to mit"

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

• Użytkownicy+

Pewnie zawsze pozostanie jakiś znak zapytania. Przyczyn może być wiele ...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Kiedyś mieliśmy tandem Lepper-Gasiński i Talibów w Klewkach a teraz mamy tandem Kaczyński-Macierewicz i zamach w Smoleńsku. Przy czym z tymi Talibami to kto wie jak naprawdę było?

polecam lekturę:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

Było, było w Klewkach sporo na rzeczy. Może z talibami niekoniecznie, ale na pewno ze znaczącymi Afgańczykami. Jak się okazało że nie ma się z czego śmiać, prasa szybciutko o tym zamilkła.

W ogóle Lepper dużo wiedział, sporo na zasadzie : "wiem ale powiem wtedy gdy zechcę". I nie będę ani trochę zdziwiony jeśli dlatego "się zabił". Jeśli zrobili to fachowcy, prawdy raczej się nie dowiemy.

Co mi się w nim podobało, do dystans do samego siebie. Nie wiem czy ktoś pamięta taki rewelacyjny film o właściwie niczym "Gulczas a jak myślisz". Grał w nim samego siebie, parodiując własne frazezy. Na wieść że jakiś facet otworzył japońską knajpę i sushi sprzedaje, wykrzyknął : No właśnie, a gdzie polski alkohol !

Albo już na poważnie w jakimś programie publicystycznym, oburzony jakimiś słowami swojego rozmówcy, zganił go : "Panie, co pan tu za okrągłe bajki opowiada. Nawet ja takiej demagogii nie stosuję". Normalnie rozwalił mnie.

Sporo stracił na tej żałosnej wpadce o gwałceniu prostytutek. Zrobiono z niego megaburaka całą gębą. Ja jednak myślę że po prostu źle to ujął. Chciał raczej zaznaczyć że gwałcenie prostytutku nie ma żadnego sensu, zwłaszcza dla nadzianego faceta.

mamy jak zwykle to samo.jak umarł to juz niezły był..ustalił standarty jak bicie komornika po dupie czy wysypanie zboza i teraz reszta ma standarty.I tyle.Zaden orzeł.Tymochowicza uczen, prostak ale sprytny jak to chlop polski.Ciezar spraw to było jakies kilkadziesiąta spraw sadowych,pare wyrokow a ostatni do wykonania.jak pamietam miał problemy finansowe, w tym kredyty. .Polityka- to juz raczej skonczony jako karany.problemy rodzinne- co trudno sie dziwic po znanych ekscesach.wystarczy dodac do niego garnitur wspołpracowników jakimi sie obstawiał.Raczej załosny totumfacki ktory zrobił kariere na chucpie i zbiegu okolicznosci bo kurduplowi potrzebny był.na chwile.Jesli takich strzelaja to znaczy ze nie ma jus kogo strzelac.Dlatego powiesił sie.

spot lepper prezydent zwyklych ludzi jezd prawdziwy.tacy jak on sa własnie zwykli ludzie, czyli mniej wiecej ...70 %.Hrabia miał zwykle mówic o takich...holota.

Gość skynyrd

(Konto usunięte)

Gdy otrzymałem telefon w sprawie śmierci śp.Andrzeja Leppera, pomyślałem, że nerwy tego człowieka zawiodły. Choć nie robił wrażenia sensata – jak np. śp.Barbara Blidowa. Ale cóż: zdarza się.

A po dziesiątym telefonie włączyłem telewizor – i zacząłem wsłuchiwać się w wypowiedzi różnych ludzi. Po czym przestałem wierzyć, że to było samobójstwo.

W szczególności przekonał mnie o tym p.Piotr Tymochowicz. Nb.: człowiek, który zniszczył Leppera. Przerobił wziętego trybuna ludowego na mówiącego sztucznym językiem układnego polityka w garniturze. I Lepper stracił swoich zwolenników.

Na miejscu policji hipotezę samobójstwa odstawiłbym do rezerwy.

A potem dowiedziałem się, ze miał ciężko chorego syna. Tu już całkiem przestałem wierzyć w samobójstwo. Mężczyźni mający chore dzieci tego nie robią.

Pytanie: o czym niebezpiecznym dla "Bandy Czworga" wiedział Andrzej Lepper – i co pragnął wysondować p.Tymochowicz?

http://korwin-mikke.blog.onet.pl/Smierc-Leppera,2,ID432807802,n

Wolne żarty, prawdziwy Polak i katolik wie co w życiu jest ważne i nie zajmuje się bezsensowną paplaniną.

Pooswieca czas na sluchanie madrosci Ojca Tadeusza, Prezesa Jarka, klepanie rozanca i wiare w cuda.

<iframe src='http://gunclub.ea.com/pl/profile/12192e93-377a-4251-95e2-3177f9f381d4/embed' height='410' width='468' scrolling='no' ></iframe>

a idzie nowe.czy stare wydanie sensacji.jak sie okazuje czlowiek na smierci zyskuje co jest nieporozumieniem, gdyz czlowiek w tej formie juz nie ma zadnej wartosci.natomiast taka chwila potrafi zarobic dla wszelkiej masci manipulatorów czy spiskomanow duze pieniadze i sadze ze pojedziemy dalej.Bedziemy sie epatowac komu to sie przysluzy w w wyborach to temu przypiszemy łatke.generalnie trybun hołoty bedzie przez holote rozkrawany na kawałki.i ma czego chciał.Powstałes z sensacji, rozsypiesz sie w proch w sensacji.tak na marginesie afery gruntowej zrobionej przez kurdupla nie dlatego nie było, ze nie było. tylko dlatego ze ktos sypnał i pieniadze nie zostały podjete.to tak na marginesie.Prosty chlop polski potrafi czekac lata na TE jedyna chwile a przy okazji poszalec.

A potem dowiedziałem się, ze miał ciężko chorego syna. Tu już całkiem przestałem wierzyć w samobójstwo. Mężczyźni mający chore dzieci tego nie robią.

no wlasnie czy lepper był prawdziwym menzszczyznom.zachodzi pytanie czy JKM jezd prawdziwym menzsczyznom.Otóz mam wontpliwosci.

Aaaa to wietrzysz jakąś teorie spiskową?Zabił go pewnie Ziebro albo Strateg w akcie zemnsty.Próbowałeś kiedyś się zabić?Mnie wydaje się,że nie ma różnicy wieś czy miasto,dla takiego celu a ty wiesz?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.