Skocz do zawartości
IGNORED

A. Lepper nie żyje

gelson

Rekomendowane odpowiedzi

Dio

Monotonni są Ci co tragedią Blidy zasłaniają rzeczywiste przyczyny tragedii.

W kółko pieprzenie tego samego. W dupie mam co o mnie myślisz.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Jasnowidz Jackowski też ma wątpliwości :

Czy to ten sam jasnowidz który po ostatnich wyborach prezydenckich wróżył rychły i gwałtowny spadek popularności Komorowskiego?

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Spytajcie może bronka, on też umaczany w służby...

Ale Polacy, nic się nie stało, płemieł jak już zwalczy kibiców i zamknie wszystkie stadiony, zajmie się gospodarkom razem z gajowym....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Mędzisz jak Błaszczak-Płaszczak. Nie na temat ale po co, skoro wszystkiemu winny Tusk. Tak trzymać a będzie szóste kolejne "zwycięstwo" w wyborach :-).

Jestem Europejczykiem.

No i zrobiło się gorąco .....

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Mędzisz jak Błaszczak-Płaszczak. Nie na temat ale po co, skoro wszystkiemu winny Tusk. Tak trzymać a będzie szóste kolejne "zwycięstwo" w wyborach :-).

Nie ma to jak POpaprana wizja rzeczywistości....Pewnego dnia jarciu obudzisz się z ręką w nocniku, bo tylko tyle zostanie z gospodarzenia cudaków z ruskiej budy i płemieła z kaszebe....Razem z sikorzakiem będzie można pisać tylko na (twitterowy) berdyczów...

Czy to ten sam jasnowidz który po ostatnich wyborach prezydenckich wróżył rychły i gwałtowny spadek popularności Komorowskiego?

Tak, ale muszisz wiedziec że o ile przepowiadanie przyszłości wychodzi mu tak średnio, to juz odnajdywanie nieżywych wychodzi mu conajmniej dobrze, można tutaj wspomnieć pobyt Jackowskiego w Japonii gdzie potrafił on określić szczegóły otoczenia (choć był pierwszy raz w Japonii) i miejsce popełnienia zbrodni. Niestety ten film jest już niedostępny na youtube ze względów praw autorskich.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Już jakiś czas temu spodziewałem się przedwyborczego ożywienia PiSSmanów. No i proszę! Zawiedziony jestem jedynie żałosnym poziomem i brakiem nowych wątków.

Jestem Europejczykiem.

Jeśli Sakiewicz ujawni to co wie to możemy mieć ciekawe wyniki wyborow parlamentarnych-trzeba czekać cierpliwie.Dla mnie słuzby państwowe i ich agenci nawet ci uspieni działają i robią swoje.Przekonacie sie sami

Należy jarciu szybko wrócić na wiecznie aktywny wątek oblewania nasieniem pedofilskim w szeregach KK...

Widzę, że raptownie ci się pogorszyło. Reakcja na kiepskie sondaże? Desperacki atak samobójczy?

Jestem Europejczykiem.

Jeśli Sakiewicz ujawni to co wie to możemy mieć ciekawe wyniki wyborow parlamentarnych-trzeba czekać cierpliwie.Dla mnie słuzby państwowe i ich agenci nawet ci uspieni działają i robią swoje.Przekonacie sie sami

Są jednakże osobnicy pokroju jarcia, którzy to na pozór myślący - kompletnie bezmyślni są. Przykre to, ale prawdziwe, debili pokroju mulsa nie zaliczam do gatunku ludzkiego (ameby ew. pantofelki już tak)

Jak by nie zadzierał z PIS-em ,to być może by żył.Albo gdyby i tak umarł ,to przynajmniej by go pochowali na Wawelu lub postawili mu pomnik na Krakowskim Przedmieściu.Oczywiście to są tylko moje domysły i mogę się mylić w mojej ułomności intelektualnej .

Piotr

To ciekawa uwaga. Ale dotychczas okazywało się, że ma żołądek ze stali nierdzewnej i przetrawi wszystko. Nawet byłych sędziów stanu wojennego typu Kryże trawił bez mrugnięcia okiem.

Jestem Europejczykiem.

Ten film może rzucić trochę światła na śmierć Leppera. Polecam!

To tylko pierwsza część ale na YT są wszystkie.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

w kółko gada "wiem, ale nie powiem". Bo tak jak Prezes nie ma nic do powiedzenia.

Jaro_747 gada "nie wiem ale powiem" mimimo, że nie ma nic do powiedzenia tak jak i jego wzorce jesli takie są.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Przykre to, ale prawdziwe, debili pokroju mulsa nie zaliczam do gatunku ludzkiego (ameby ew. pantofelki już tak).>>>>>widac brojek ze szczytujesz intelektualnie.Czy aby do..spodni.

Ten film może rzucić trochę światła na śmierć Leppera.

Wiernikowskiej "Zwariowałem" - znając kontakty i nazwiska jakie padają w 4 części, dożyć starości to byłby przypadek

czniać to . . . jak mawia prawdziwy noblista - jadem na ryby

Teorie o śmierci Leppera śmierdzą politycznym chciejstwem

Nie podobają mi się te wszystkie dywagacje na temat możliwych przyczyn śmierci Andrzeja Leppera. Po pierwsze, nie wiemy jeszcze jak było, wypadałoby więc poczekać na pierwsze ustalenia. Choćby parę dni. Po drugie, te wszystkie teorie na kilometr śmierdzą politycznym chciejstwem. Nerwową ochotą, by krzyknąć "łapaj złodzieja!"

Robert Walenciak

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.