Skocz do zawartości
IGNORED

Co myslicie n/t postytutek?

KrzysztofŁukasiak

Rekomendowane odpowiedzi

Jest popyt, jest i podaż. Podstawowe prawo rynku.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

Mialem na mysli raczej ten konkretny filmik...

Jest popyt, jest i podaż. Podstawowe prawo rynku.

Mialem na mysli raczej ten konkretny filmik...

Że to temat ciekawszy od kabli.

Hahahaha

Dziwię się, że za takie przyjemności wielu płaci.

a będzie płaciło jeszcze więcej, i jeszcze więcej będzie kobiet świadczących takie usługi

paradoksem jest ,że walka o wyzwolenie kobiet prowadzi do ich uprzedmietownienia

Jeżeli coś wygląda absurdalnie to nie znaczy, że nie jest prawdziwe

Opublikowano · Ukryte przez palton, 20 Sierpnia 2011 - Wpis nie na temat, oraz obraźliwy.
Ukryte przez palton, 20 Sierpnia 2011 - Wpis nie na temat, oraz obraźliwy.

muls chce byc znowu w centrum uwagi

a wiec odwroc dupe w lewo.twarz bendziesz miał w prawo.

jak zycie uczy zajmowanie sie baronami narkotycZnymi jest kosztowne i nieskuteczne.Lepiej zajac sie narkomanami lub zalegalizowac narkotyki.

zycie uczy nas ze zawsze umiera ktos inny

Postytutki? to osoby które bez przerwy, bez opamiętania piszą posty? :)

hahaha dopiero teraz zauwazylem

Moim zdaniem w każdym kraju prostytutek jest mniej więcej tyle samo, obojętnie, jak ów kraj się rozwija... Polki też uchodzą na całym świecie za łatwe, głupiutkie, zdzirowate lalunie, co ja osobiście uważam za krzywdzące dla większości kobiet, które znam

A widział Ty taką Polkę za granicą??? chyba z 8 lat temu byłem w na wyspach i wstyd mi było, jak widziałem nasze krajanki.

Jak zerwane ze smyczy, zwłaszcza za czarnoskórego dały by się pokroić, myślę, że nic się nie zmieniło od tamtej pory.

Łoooo ciup !

zycie uczy nas ze zawsze umiera ktos inny.....A takze ze generalnie gowno nas to obchodzi.mimo znoszenia kwiatkow.

jakos tak przy okazji filmu umyka obraz .......A jak zwykle... glupie blondynki.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

omen łomen obchodze bocznymi... jak czarnego kota.

Nie zawsze tak trzeba. Kiedyś taka jedna zapraszała mnie na długie, wieczorne rozmowy o literaturze (m.in.) przy dobrym alkoholu. Było zawsze bardzo subtelnie. Małgorzata miała na imię.

no wlasnie.nie jest to zjawisko takie proste.TERAZ mozna za darmo umówic sie z całym pulkiem mezatek panien,nawiedzonych ,nieslubnych w internecie i spotkac sie na miescie.nie bardzo rozumiem tego ulicznego kopulowania w samochodzie.

potrzebuja czlowieka.Zdaje sie natomiast ze czlowieka...brak.

Nie zawsze tak trzeba. Kiedyś taka jedna zapraszała mnie na długie, wieczorne rozmowy o literaturze (m.in.) przy dobrym alkoholu. Było zawsze bardzo subtelnie. Małgorzata miała na imię.

Źródło:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Copyright © Audiostereo.pl

No tak, Mistrz i Małgorzata :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Żebyś wiedział, fox 733. Jak ona opowiadała o Japończyku, pawim piórku i kilkuset dolarach albo w odwrotnej kolejności - bo pamięć czasami zawodzi. Niech Lew-Starowicz albo inny poeta się schowa!

Panienki sa potrzebne !!! Bez nich swiat bylby bardzo nudny. W tym przypadku tez mamy lige i dla kazdego

cos sie znajdze, praktycznie w kazdym pulapie cenowym. Bardzo podobnie jak w audio. Najbardziej lubie

zestawy panienek z ligi hi-endowej. Te ze smietnika i okolic raczej mnie nie interesuja, chociaz wiem, ze sa

bardzo popularne. Wiadomo tez, ze zestawy budzetowe maja duze wziecie ze wzgledu na dostepnosc dla mas :)))

Pozdr, M

Parker's Mood

Może to nie do końca w tym temacie, ale oglądam filmik i śmiech mnie bierze (szczególnie pytania redaktora)

TA-E80ES | TA-N55ES MKIII | SS-G3 | CDP-X77ES | TC-K730ES | TC-K990ES | TC-765 | DTC-60ES | PCM-501ES | ST-S770ES | DENON DP-47F + AT AT33EV MC | JVC BR-7000ERA | PIONEER CT-9R

... na pewno bardziej godne zaufania niż prawnicy, coache i agenci nieruchomości :D

Oczywiście, ale jak się okazuje, każdy ocenia stopień zaufania, przez własny pryzmat.

Dodałbym polityków, mech. sam. banki ....

"Każdy człowiek to kłamca" - esencja z filmu polskiego.

Jak się tak bardziej zastanowić, to każdy wiek naznaczony był obłudą i kłamstwem, a wszystko to dla lepszego samopoczucia jednostki.

Sami siebie okłamujemy, że jesteśmy tacy wspaniali, my potrzebujemy tego kłamstwa.

Dziwię się, że za takie przyjemności wielu płaci.

Jak będziesz miał 60-70 lat i dopadnie cię ochota na 20 -latkę to już się nie będziesz tak dziwił ,chyba że będziesz seksował ze swoją żoną lub znajomą w podobnym do twojego wieku

Piotr

"Zycie jest kłamstwem tak jak kłamstwo to samo życie"

Gdyby nie prostytucja to o czym w tym wątku byście pisali?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.