Skocz do zawartości
IGNORED

Zakładka Hi-Fi.

Gość partick

Zakładka Hi-Fi?  

10 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy popierasz utworzenie zakładki Hi-Fi?

• Tak
      8
    • Nie
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Gość romeksz

(Konto usunięte)

Brakuje mi zakładki Hi-Fi, na której osoby przykładające wagę do jakości, a które najprawdopodobniej nigdy nie wejdą w Hi-End,

też mogłyby sobie pogadać, tak jak miłośnicy Hi-End - bez grzęźnięcia w tłumie nowicjuszy prosto z ulicy na zakładce Stereo.

https://www.audiostereo.pl/topic/86215-zak%C5%82adka-hi-fi/
  • 6 miesięcy później...
Gość partick

(Konto usunięte)

odgrzewam, podbijam, czy jak to tam zwać...

generalnie uważam, że pomiędzy zakładką Stereo a Hi-End jest miejsce na tradycyjne Hi-Fi - ponieważ to jest gro sprzętu, który kupujemy i na którym słuchamy muzyki.

Gość partick

(Konto usunięte)

zmiana Stereo na Hi-Fi nic nie zmieni.

natomiast wydaje mi się, że jest tu dość duża grupa osób posiadających sprzęt klasy Hi-Fi, które raczej nigdy nie wejdą w Hi-End (który ma swoją zakładkę), a aktualnie giną w powodzi postów na Stereo.

ja nie wykluczam, że mogę się mylić - ale może by chociaż spróbować :)

• Użytkownicy+

W odpowiednim wątku do takich rozważań (Propozycje i uwagi dotyczące Forum), pisaliśmy o tym kilkukrotnie. Jedynym sensownym wyjściem, jest wydzielenie ze Stereo, zakładki "Dla początkujących". Jest to właściwie to samo co proponujecie, tyle że pozostanie tradycyjna nazwa zakładki "Stereo".

Wrócimy do tematu, jak admini uporają się z resztą drobnych błędów, po upgrade silnika.

Robert

problem czy zakładka o nazwie " dla poczatkujaych"

Oznaczało by to włożenie do jednego wora tych co zajmują się tematem Hifi od 20-30 lat ale pozostali przy "kambodży" za 1000zł. Kto rozstrzygnie, czy sa początkującymi, czy też nie?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

• Użytkownicy+

Oznaczało by to włożenie do jednego wora tych co zajmują się tematem Hifi od 20-30 lat ale pozostali przy "kambodży" za 1000zł. Kto rozstrzygnie, czy sa początkującymi, czy też nie?

Kwestia nazewnictwa nowej zakładki jest do rozstrzygnięcia. Chodzi o wątki z podstawowymi pytaniami o audio.

Jak zwykle są wskazywane problemy, tylko recepty już niet... Tak jest zazwyczaj, jak trudno znaleźć złoty środek.

Opublikowano · Ukryte przez palton, 13 Marca 2012 - Wpis nie na temat, oraz obraźliwy.
Ukryte przez palton, 13 Marca 2012 - Wpis nie na temat, oraz obraźliwy.

Kwestia nazewnictwa nowej zakładki jest do rozstrzygnięcia. Chodzi o wątki z podstawowymi pytaniami o audio.

Jak zwykle są wskazywane problemy, tylko recepty już niet... Tak jest zazwyczaj, jak trudno znaleźć złoty środek.

Złoty środek-to proste-Twoje kulki,audioqest midnight i hajend[czytaj HI-FI] gotowy.

Tam wreszcie możesz się wykazać do woli-taka jest prawda..........Palton za Pan brat z Hi-FI!!

To proszę państwa taka kwestia jest!!

I co znowu nie zatwierdzisz tego postu?

Jesteś tchórzem i nawet blokujesz mi moje pw do Ciebie.........a może tak mają cwaniaki kujawskie))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.