Skocz do zawartości
IGNORED

Kabel sieciowy - czy to ma sens?

soso

Rekomendowane odpowiedzi

>>jar1

a po co cokolwiek udowadniać?

jak już wyżej napisałem - sieciówka bez wątpienia ma wpływ! tyle, że podłoże nie jest techniczne tylko psychologiczne ;)))

ale jakie to ma znaczenie? żadnego ;)) bawmy się dalej ;))

peace brothers ;))

>jak już wyżej napisałem - sieciówka bez wątpienia ma wpływ! tyle, że podłoże nie jest techniczne

>tylko psychologiczne ;)))

Grunt to mieć ten dar pewności - rzeczywiście to psychologia;-)

Edward ->

cytuję z pamięci :

forsa to grunt

grunt to ziemia

ziemia to matka

matka to anioł

anioł to stróż

stróż to dozorca

Też w młodości czytałem Tytusa :-)

Arkadix

Eeee !!!

Coś tu za spokojnie, Kable sieciowe oczywiście mają sens.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Widzę że zapał dyskusyjny już całkiem opadł i nie udało się go podsycić nawet prowokacyjną fotką.

Ech szkoda - tak fajnie się czytało argumenty kablosceptyków :-) :-) :-)

No to ja dodam jeszcze od siebie pologon zasilający :)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Broda

Dobrze widzisz :-)

Kiedyś przyniosłem do domu jednego węża na próbę i tak się jakoś rozmnożył w różnych postaciach, opanowując wszystko co przewodzi prąd. :-)

>dzarro, 7 Lip 2006, 13:58

>>W wakacyjnym numerze HFiM ma być kolejny test 20 sieciówek, więc ten wątek przekroczy pewnie 1500

>>wpisów.

Z pewnością, bo żeby tu coś napisać nie trzeba się znać na niczym.

Wystarczą talenta organoleptyczno-metafizyczne i trochę kasy na wężę.

Jestem Europejczykiem.

Jaro_747

Nie bardzo rozumiem, na czym mam się znać? Na tym, czy coś słyszę, czy nie? Czy to oznacza, że jak ktoś naukowo udowodni wpływ sieciówek na dźwięk, to wtedy zaczniesz słyszeć różnicę?

dzarro, 7 Lip 2006, 16:03

>Nie bardzo rozumiem, na czym mam się znać? Na tym, czy coś słyszę, czy nie? Czy to oznacza, że jak

>ktoś naukowo udowodni wpływ sieciówek na dźwięk, to wtedy zaczniesz słyszeć różnicę?

Zaczelo sie :)

1)Jak ktos naukowo udowodni to dostanie niezla kase i nagrode Randiego czy jak mu tam

2)Alez sceptycy slysza roznice w sieciowkach tak samo jak roznice w zaleznosci od dnia tygodnia i usposobienia.

IvanM, 7 Lip 2006, 17:43

>">Nie bardzo rozumiem, na czym mam się znać? Na tym, czy coś słyszę, czy nie?"

>

>Nawet na sluchaniu trzeba sie znac, by odroznic co jest rzeczywistosc i co "wydajemisie".

Przecie cale to nasze stereo slurzy stworzniu jak najwiekszej iluzji zeby nam sie wydawalo ze to Wojski gra jeszcze a nie z plyty gralo!!!

Pod tym wzgledem audiofilskie kable sieciowe rzeczywiscie dzialaja - stwarzaja iluzje, ze zmieniaja dziek.

Ale jakos niewierze, ze Copperfield ucina na przedstawieniu kobiecie glowe i znow ja przykleja bez usczerbku na jej zdrowiu. A przecies TO WIDZE!!!! Coz tego wynika? Ze jednak nasze zmysly da sie oklamac i oklamuje ich nasz mozg, ktory poratrafi nam wiele wsugerowac.

A ja, jeśli pozwolicie, postaram sie wypowiedzieć jak najbardziej na temat, który brzmiał: kable sieciowe, czy to ma sens? A wiec jak najbradziej, mimo ivana, grafa i innych: TO MA SENS. A dlaczedo? Nie wiem! I mnie to zupełnie nie obchodzi! To ma sens, BO JA TO SŁYSZE! I już! Koniec k**wa dyskusji!!!!!!!

Pozdrawiam wszystkich, nawet grafa i atoposa i qubrika, bo w końcu jest mi chlodno!

Stempur

-> stempur

Tu nie ma "miętkiej gry" - to jest internet, a nie real. Fakt, że Ty słyszysz różnice w sieciówkach nikogo z przeciwników tego "słyszenia" nie przekona, mimo tego, że użyłeś mojego ulubionego słowa, które "akcentuje" wszystko co ważne, czyli "k**wa". No po prostu nie usłyszą i już, ale tak to juz z głuchymi... Zatem ten wątek uważam za martwy ;-D

No to krzchu pozsostaje mi pozostać z Tobą po stronie słyszących! I trzeba twardym być a nie miętkim jak deszczówka. Ide spać! Mam nadzieję, że jutro zobaczymy sie na koncercie, na którym siecówki bedą działały. I to w REALU!

Pozdrawiam i dobrej nocy

Stempur

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.