Skocz do zawartości
IGNORED

Proszę o pomoc-Kino domowe.

mckaczka97

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zamierzam kupić "kino domowe" do małego pokoju.Będzie ono używane głównie do muzyki,gier na ps3,filmów blu-ray,tv.

Mogę na ten zakup przeznaczyć ok.600zł.Miałem na oku model samsung th-c450 500W,jednak najtańszy sklep to mixelectronix a tam proponują mi sprowadzenie jakiegoś egzeplarza z wystawy;/Najtępny sklep jest o 100zł droższy.

Sam już nie wiem co mam kupić;/Proszę doradźcie mi coś rozsądnego abym nie żałował:)

Pozdrawiam i bardzo proszę o odpowiedź:)

https://www.audiostereo.pl/topic/86748-prosz%C4%99-o-pomoc-kino-domowe/

Witam

Zamierzam kupić "kino domowe" do małego pokoju.Będzie ono używane głównie do muzyki,gier na ps3,filmów blu-ray,tv.

Mogę na ten zakup przeznaczyć ok.600zł.Miałem na oku model samsung th-c450 500W,jednak najtańszy sklep to mixelectronix a tam proponują mi sprowadzenie jakiegoś egzeplarza z wystawy;/Najtępny sklep jest o 100zł droższy.

Sam już nie wiem co mam kupić;/Proszę doradźcie mi coś rozsądnego abym nie żałował:)

Pozdrawiam i bardzo proszę o odpowiedź:)

zaraz ci ten cały sitek napisze ze za 600 zł kupisz jedynie słuchawki z dzwiękiem przestrzennym bo on wie najlepiej ze to cie nie zadowoli i nie masz co tu pisać o sprzecie poniżej 5000zł. Moim zdaniem w tej cenie to bierz co ci sie podoba, dzwiękowo będzie to samo

Moim zdaniem w tej cenie to bierz co ci sie podoba, dzwiękowo będzie to samo

Moim zdaniem też niech bierze to co mu podoba się za 600 zł , ale niech pytający rozważy inne droższe propozycje dające wielki skok jakościowy tzn . amplituner niskobudżetowy + zestaw kolumn .

Nie wiadomo czy pytający może poszerzyć budżet i kupić lepszy sprzęt . Przecież sprzętu nie kupuje się na pół roku .

Moim zdaniem też niech bierze to co mu podoba się za 600 zł , ale niech pytający rozważy inne droższe propozycje dające wielki skok jakościowy tzn . amplituner niskobudżetowy + zestaw kolumn .

Nie wiadomo czy pytający może poszerzyć budżet i kupić lepszy sprzęt . Przecież sprzętu nie kupuje się na pół roku .

racja wystarczyło by podwoić sume a skok jakosciowy był by potężny, mozna by w tredy zastanawiać sie nad czymś podobnym

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

moim zdaniem jest to okazja...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Powtórzę to co już mówiłem szukam kina do małego pokoju na dodatek jest w nim sporo mebli co skreśla kolumny stojące.Po prostu nie będe miał ich gdzie postawić;/Nie jestem melomanem a dźwięk którego chcę słuchać nie jest dla mniej więcej warty niż te 600zł.Dlatego szukam małych "pierdziwek" i kompletnie nie wiem jakie do tej sumy będą najlepsze;)Prosze o porade,a nie przechwalanie się że słabe kino kosztuje 5000zł bo ja szukam czegoś lepszego od głośników komputerowych i nie stawiam aż tak wysoko wymagań.

Powtórzę to co już mówiłem szukam kina do małego pokoju na dodatek jest w nim sporo mebli co skreśla kolumny stojące.Po prostu nie będe miał ich gdzie postawić;/Nie jestem melomanem a dźwięk którego chcę słuchać nie jest dla mniej więcej warty niż te 600zł.Dlatego szukam małych "pierdziwek" i kompletnie nie wiem jakie do tej sumy będą najlepsze;)Prosze o porade,a nie przechwalanie się że słabe kino kosztuje 5000zł bo ja szukam czegoś lepszego od głośników komputerowych i nie stawiam aż tak wysoko wymagań.

Przecież masz już odpowiedź , bierz to co Ci odpowiada wizualnie .

zaraz ci ten cały sitek napisze ze za 600 zł kupisz jedynie słuchawki

racja wystarczyło by podwoić sume a skok jakosciowy był by potężny

@ cannabiscup i dlaczego chrzanisz skoro podobnie sugerujesz? szukasz zaczepki? piszesz po spożyciu alkoholu?

Do komputera najlepiej kupić zestaw głośników komputerowych Logitecha lub Creative. W cenie do 600 złotych będzie świetnie grało.

Rotel A14, RCD-971 & Dynaudio Focus 140.

@ cannabiscup i dlaczego chrzanisz skoro podobnie sugerujesz? szukasz zaczepki? piszesz po spożyciu alkoholu?

Do komputera najlepiej kupić zestaw głośników komputerowych Logitecha lub Creative. W cenie do 600 złotych będzie świetnie grało.

jakiś mam uraz do twojego nicka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.