Skocz do zawartości
IGNORED

Co się stało z 747?

wojciech iwaszczukiewicz

Rekomendowane odpowiedzi

Co się stało z forumowiczem 747?Był tak aktywny w okresie kampanii wyborczej a teraz zamilkł.Rodzi się podejrzenie,że został oddelegowany przez centralę PiS na front walki ideologicznej tylko na czas wyborów.Taki komisarz do spraw ideologii.

Współczesny Kliszko,Żdanow?Poziom merytoryczny jakby ten sam!Będzie go nam brakować!Ale nie traćmy nadziei,za trzy lata kolejne wybory!

https://www.audiostereo.pl/topic/87495-co-si%C4%99-sta%C5%82o-z-747/

Może to pierwsza ofiara nieudanej kampanii pisu? Obstawiam jednak załamanie i oddział zamknięty;)

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

A mnie 747 kojarzy się z barwnymi swą poezją wpisami dotyczącymi kabli...

Dobrze to się czytało.

Dopiero potem zatracił się na Bocznicy w wątkach politycznych.

Na pewno prowadził wymiany poglądów w sposób kulturalny.

Fakt, bardzo kulturalny forumowicz o orginalnym podejściu do świata. Będzie mi go brakowało

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

Nie chciałbym wkraczać w prywatne sprawy z butami ale jak dla mnie kolega 747 miał jakieś problemy natury zdrowotnej ale też emocjonalnej (być może jedno łączyło się z drugim). Co by o nim nie mówić jakieś swoje piętno na bocznicy odcisnął.

Jestem Europejczykiem.

Grzegorz7

Jeżeli epitety w rodzaju zdrajcy ojczyzny uważasz za kulturalną polemikę to...

Napisałem przecież, że...

Dopiero potem zatracił się na Bocznicy w wątkach politycznych.

Widzicie, Wy go kojarzycie z Bocznicą, ja z wątkami merytorycznymi. Choć nie zgadzałem się z nim.

Na Bocznicy, w wątkach politycznych niestety ludziom nerwy puszczają.

Rzeczywiście takie teksty jak podałeś Wojtku są dyskwalifikujące!

Wojciechu, niee, pamiętasz co pisał o Bogu? Sepuku to grzech, a guru wielce bogobojny był.

Widzicie, Wy go kojarzycie z Bocznicą, ja z wątkami merytorycznymi. Choć nie zgadzałem się z nim.

Na Bocznicy, w wątkach politycznych niestety ludziom nerwy puszczają.

Rzeczywiście takie teksty jak podałeś Wojtku są dyskwalifikujące!

?

stereo było dodatkiem do pracy na bocznicy....przecież ostatnie teksty to czysta agitka na poziomie zwolenników PiS -

Tak czy inaczej był to IMO ktoś z samego środka partii. Zbyt dobrze znał aktualne piarowskie wytyczne i polityczną frazeologię charakterystyczną dla przydupasów prezesa. Trąciło mi to nawet czasami samym błaszczakiem, zdecydowanie bardzo podobny styl.

Tak czy inaczej był to IMO ktoś z samego środka partii. Zbyt dobrze znał aktualne piarowskie wytyczne i polityczną frazeologię charakterystyczną dla przydupasów prezesa. Trąciło mi to nawet czasami samym błaszczakiem, zdecydowanie bardzo podobny styl.

Też myślę że to działacz. Ale jednocześnie po przegranej oczekiwałem od niego większej klasy - a tu nazwał nas debilami i zniknął na dobre. Przegrywać nie potrafi, więc z pewnością nie zasługiwał na wygraną.

Swoją drogą - zagląda na forum, nawet był tu niedawno - ale nic nie pisze.

Before you criticize someone, you should walk a mile in their shoes. That way, when you criticize them, you're a mile way and you have their shoes

niektóre wpisy świadczyły o zaburzeniach nie sądzę żeby mógł być działaczem.Zwolennikiem z zleceniem naganiania przed wyborami,a może społecznie i faktycznie wierzył w prezesa i rosyjski zamach....niemniej szkoda ,że nie pisze.

Też myślę że to działacz. Ale jednocześnie po przegranej oczekiwałem od niego większej klasy - a tu nazwał nas debilami i zniknął na dobre. Przegrywać nie potrafi, więc z pewnością nie zasługiwał na wygraną.

Swoją drogą - zagląda na forum, nawet był tu niedawno - ale nic nie pisze.

Zatchło go. Boi się Palikota. :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.