Skocz do zawartości
IGNORED

Spotkanie forumowiczów 2011

Teo

Rekomendowane odpowiedzi

• Administratorzy

Tylko tylu Was tam było?

Było więcej osób, ale niestety siedzieliśmy przy innych stolikach w różnych częściach sali. Zawiodła nieco obsługa lokalu, która omyłkowo chciała przeznaczyć nam salę dla palących. Sprawę udało się wyjaśnić i spotkanie przeniosło się w miejsce dla niepalących, ale tak jak wspomniałem spowodowało to podzielenie na kilka różnych stolików w odległych miejscach.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

• Użytkownicy+

Dzięki za spotkanie wszystkim przybylym. Awaria compa spowodowała, że dopiero teraz mogę napisać kilka słów. Rzeczywiście stoliki były porozrzucane po lokalu, toteż biegaliśmy pp lokalu z browarkami, żeby trochę pogadać. Mimo to, było fajnie.

Dzięki za spotkanie wszystkim przybylym. Awaria compa spowodowała, że dopiero teraz mogę napisać kilka słów. Rzeczywiście stoliki były porozrzucane po lokalu, toteż biegaliśmy pp lokalu z browarkami, żeby trochę pogadać. Mimo to, było fajnie.

Z tymi porozrzucanymi stolikami proszę nie przesadzaj-to mordownia nie lokal.....też jesteś fajowy...jak masz zepsutego kompa-wtedy banów jakoś mniej))

Palton miał awarie kompa? To chyba robota hackera...

foxbat to Ty...

Człowiek może być dobry, uczciwy ale i tak ilość ludzi na jego pogrzebie zależy od pogody...

daliśmy radę :)

super było i nie nosiłem na plecach w tym roku starego audiofila :)

Dzięki wszystkim za spotkanie, piwa wlaliśmy w siebie całe beczki ;)

o kebebie nie wspomnę Matt :))))

Dzięki wszystkim za spotkanie, piwa wlaliśmy w siebie całe beczki ;)

o kebebie nie wspomnę Matt :))))

Ja "srednio" wysmazonych stekow za prawie 5 dych, wolę nie wspominać... Krew na talerzu. Na szczęście lubię tatara...

widziałem jak go męczyłeś :)

Palton miał awarie kompa? To chyba robota hackera...

foxbat to Ty...

ależ wodzu, co wódz?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• 3 tygodnie później...
  • Administratorzy

Jakiś czas od AS już upłynął, wrzucam i ja kilka fotek:

http://www.audiostereo.pl/gallery/album/58-harenda-2011/

Część jest rozmazana, część niewykadrowana, nie miałem jednak zbytnio czasu się tym zająć, więc wrzucam jak jest.

Sprawdź nasze recenzje sprzętu w Magazynie Audiostereo:
https://www.audiostereo.pl/magazyn/

Chcesz zostać partnerem audiostereo? Zajrzyj tutaj.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.