Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki płyn do płukania zębów? co inny,... to inny dźwięk

MMmaxym

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.Odkryłem świeżość dźwięku bez inwestowania w przewody i inne rzeczy,... wystarczy wyczyścić zęby,... lub je wypłukać, od razu wyczuje się świeżość przestrzeni i klarowności,... przez ostatnie tygodnie testowałem kilka producentów past., nie jestem zbyt zadowolony z wydzielanej mięty,... mi się wydaje ze są z chin, bo nie przesyłają po wydechu świeżości jak reklamują,... chociaż już dawno nie widziałem reklamy pasty do zębów, tyko jakieś korekta tabs, które polecają do słuchania, ale jeszcze nie testowałem. Z mojego doświadczenia wynika ze warto kupować pastę z miętą oryginalną, nie ma odbić,i nie pożądanych rezonansów, są zawirowania w basie,... ale to zależny od pasty, jaką użyjemy, bo raczej po miecie, są wyższe rejestry, a nie ma basu. Reasumując,... każda pasta jest inna, mi zależny na dźwięku i na paście, aby klarowność uzyskać.Czy forum mi pomoże? Bo zostało mi kilka zębów. A-cha przepraszam że zbyt późno zacząłem testować z pastami.

Źródło:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Copyright © Audiostereo.pl

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

moja babcia zawsze powtarza, że głupich nie sieją (sami się rodzą)

a Wam, szanowni forumowicze, jakie inne przysłowia przychodzą do głowy?

Kolega zalozyciel watku chyba przywedrowal tu prosto z forum wielbicieli Monty Pythona.

Niestety temat niechybnie skonczy na bocznicy.

Kolega zrobił te testy nieprofesjonalnie, bo brak informacji:

/ woda i jej ph

/ chlorowana czy nie

/ szczoteczka elektryczna, czy ręczna

A i jaki % uzębienia kolega ma naturalny ? Zdjęć jednak proszę nie zamieszczać, niektórzy tu wchodzą po posiłku, lub na kacu (np. ja)

Uszy sie myje oliwką albo solanką a nie pastą.

Uszy się wietrzy, wie to każdy prawdziwy guru Hi-Endu !!!!!!!!!! Mycie burzy pracowicie budowaną scenę.....

Gość GratefullDe

(Konto usunięte)

Zdecydowanie płyn... polecam płukać intensywnie a na końcu połykać... z tańszych polecić mogę o miodowym kolorze Sir Patterson a z droższych, wykwintny bursztynowy płyn, który lekko schłodzony i stosowany w odpowiednio mierzonych dawkach, daje satysfakcjonujące odsłuchy zawsze - Glenmorangie.... Tak że płukać płukać ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.