Skocz do zawartości
IGNORED

SAPR cd.

sapr

Rekomendowane odpowiedzi

przepraszam coś kliknąłem w nieodpowiednim momencie.

a więc: przebiega ulica, po której jeżdżą tramwaje i o zgrozo samochody, nie mówiąc o tupiących ludziach. Pomyślałem, że trzeba coś z tym będie zrobić. Odpowiedni urząd miasta odpowiedział mi jednak, że wyłączenie ulicy z ruchu na piątkowy wieczór i całą sobotę nie wchodzi w grę. W tej sytuacji nie wiem, co robić dalej. Portier w urzędie sugerował, żeby czekać do wyborów, może w nowej ekipie znajdę zrozumienie (choć nie jestem pewien czy prawidłowo zrozumiał, że jestem audiofilem, a nie pedofilem). Forumowicze pomóżcie.

Sapr

https://www.audiostereo.pl/topic/9077-sapr-cd/

Dziękuję Inżynierowi,

za pomoc w poszukiwaniu producentów (sprzętów) do prezentacji na spotkaniach w moim salonie. przeczytałem stosowną pocztę i osabiło mnie trochę. Prawdziwy audiofil nie zraża sie jednak bele czem. Po wizytach u lokatorów wynajmujących sąsiednie pomieszczenia ustaliłem, że nie zgadzają się na kucie ścian i montowanie w nich kotwic. Wystąpiłem więc do administracji budynku o podpalowanie podłogi w salonie (znajujemy się na szczęście bezpośrednio nad piwnicą). Z rozmowy wynikło, że za betonowe pale o metrowej średnicy na każde 5 mkw podłogi trzeba będzie wybulić 86 kPLN, ale to mały pikuś. W pobliżu budynku przebiega wszak ulica i tu dopiero zaczęły się schody (i to w cale nie te do nieba)

przepraszam coś kliknąłem w nieodpowiednim momencie.

a więc: przebiega ulica, po której jeżdżą tramwaje i o zgrozo samochody, nie mówiąc o tupiących ludziach. Pomyślałem, że trzeba coś z tym będie zrobić. Odpowiedni urząd miasta odpowiedział mi jednak, że wyłączenie ulicy z ruchu na piątkowy wieczór i całą sobotę nie wchodzi w grę. W tej sytuacji nie wiem, co robić dalej. Portier w urzędie sugerował, żeby czekać do wyborów, może w nowej ekipie znajdę zrozumienie (choć nie jestem pewien czy prawidłowo zrozumiał, że jestem audiofilem, a nie pedofilem). Forumowicze pomóżcie.

Sapr

https://www.audiostereo.pl/topic/9077-sapr-cd/#findComment-135663

->sapr

Proponuję nie rozwijać tematu, dopóki sprawy prezentacji nie zostaną dograne do końca. Firma postawiła warunki. Albo możemy je spełnić, albo nie. Nie ma potrzeby roztrząsać ich publicznie, moim zdaniem. Poza tym nie jest elegancko równocześnie rozmawiać z firmą i publicznie komentować te rozmowy.

Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/9077-sapr-cd/#findComment-135702

Niech zgadnę: pomyłka, magiel dwa wejścia dalej? (MSPANC:))

Bardziej serio: ploteczki mogą być ciekawe, ale nie we fragmentach. Albo konsekwencja, i opowieść w pełnej krasie, albo "cicho-sza" - czytelne wyłacznie dla stron sporu aluzje i niedopowiedzenia są siakieś takie niemęskie, moim skromnym...

https://www.audiostereo.pl/topic/9077-sapr-cd/#findComment-135911

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.