Skocz do zawartości
IGNORED

Wspominki

toptwenty

Rekomendowane odpowiedzi

No to dlaczego ich nie niszczyłeś? Kto Ci przeszkadzał? Trzeba było skrzyknąc chłopaków i ruszyć na Komitet!

Niszczyłem jak mogłem. :)

Może i jeszcze byłem gówniarz z liceum ale niejeden zomol pamięta moje kamienie na swoim łbie. :)

A ja pamiętam ich pały na moim grzbiecie. :)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

https://www.audiostereo.pl/topic/90908-wspominki/page/2/#findComment-2377737
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)
Opublikowano · Ukryte przez misiomor, 21 Stycznia 2012 - początek dowalanek
Ukryte przez misiomor, 21 Stycznia 2012 - początek dowalanek

Może i jeszcze byłem gówniarz z liceum ale niejeden zomol pamięta moje kamienie na swoim łbie. :)

Swoje bajeczki to możesz wciskać w irlandzkim pubie!O ile wcześniej nie dostaniesz po łbie za to, żeś gębę otworzył po polsku! Tam, gdzie nas nie znajom, to wszyscy som bohaterskie! A jeden to nawet był na wyspach nawet arystokratom i też był wówczas gówniarzem z liceum.

Przecież wiadomo,że Radek! ;-)

Radek walczył na wojnie w Afganistanie i strzelał do Rosjan. Pojechał tam na ochotnika.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/90908-wspominki/page/2/#findComment-2377744

>>>dotorku nie smiesz mnie...... bo juz nie mogie.Bohatyrow to my mamy juz w nadmiarze.teraz potrzebujemy ...madrych.

a ty zaliczasz sie do bahatyrow typu slomka.Cienka slomka.Pokrzyczec, pokrzyczec, pomachac ronczkom i zniknac.

https://www.audiostereo.pl/topic/90908-wspominki/page/2/#findComment-2377766
Opublikowano · Ukryte przez misiomor, 21 Stycznia 2012 - odpowiedź + dalsze prowokacje
Ukryte przez misiomor, 21 Stycznia 2012 - odpowiedź + dalsze prowokacje

Swoje bajeczki to możesz wciskać w irlandzkim pubie!

W irlandzkim pubie (gdyby cię było kiedyś stać na piwo w cenie 4,50€ za pintę) UNIKAJ za wszelką cenę dwóch tematów: nie wolno rozmawiać o pracy i o polityce.

Kiedyś irlandzkie puby były bardzo rozpolitykowane, ale od wielu lat polityka już tam nie ma wstępu. I słusznie. Głównym tematem rozmów w pubie pozostaje tylna część ciała Maryny i w ten sposób unika się wszelkich zadrażnień. Dlatego NIGDY nie widziałem tam nawet najmniejszego mordobicia, co w polskich pubach jest na porządku dziennym. A bywam w każdy weekend, bo jak tu w weekend nie pójść do pubu, jak biały człowiek? :)

Poza tym: nikomu w Irlandii nie zamierzam o tym opowiadać, bo nie czuję żadnej dumy z tego powodu. Czym tu się chwalić? Że byłem zmanipulowanym idiotą?

Zresztą cały ruch solidarnościowy to było 10 milionów zmanipulowanych idiotów. Nie mieli(śmy) pojęcia o co naprawdę idzie gra. O tym wiedziało tylko kilku cwaniaków z solidarnościowej wierchuszki, że chodzi o to, kto będzie nowym właścicielem Polski. Oni wiedzieli na której półce stoją konfitury i nowymi właścicielami Polski zostali. Choć do spółki z SB-cją ale zawsze... było co kraść. I nadal jest.

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

Opublikowano · Ukryte przez misiomor, 21 Stycznia 2012 - obrażanie uczuć narodowych
Ukryte przez misiomor, 21 Stycznia 2012 - obrażanie uczuć narodowych

Do Sowietów jeżeli o ścisłość chodzi.

Jednakowe G.

Opublikowano · Ukryte przez misiomor, 21 Stycznia 2012 - dowalanka zupełnie OT
Ukryte przez misiomor, 21 Stycznia 2012 - dowalanka zupełnie OT

dottore znowu bredzisz.W irlandii rozmawia sie o polityce i to calkiem niezle.wychodzi na to ze podobnie jak tu szybko orientuja sie z kim maja do czynienia i daja noge.reszta co do historii bredzenie nie wymagajace komentarza.Zaczynam podejrzewac ze to nie bieszcady ale madagaskar.zanim zaczniesz cos pisac sprawdz gdzie lezy ta Polska i Irlandia i czy w slowniku wietnamskiego jezd slowo bezrobotny.tym bardziej ze te kamienie rzucane przez ciebie to tez ..manipulacja.Juz wtedy zrobili z ciebie i..te.

Opublikowano · Ukryte przez misiomor, 21 Stycznia 2012 - j.w.
Ukryte przez misiomor, 21 Stycznia 2012 - j.w.

Skąd możesz wiedzieć o czym w pubie się rozmawia a o czym nie? Masz 20 zeta na jedno piwo, że tak często tam bywasz? :)

Skąd możesz wiedzieć o czym w pubie się rozmawia a o czym nie? Masz 20 zeta na jedno piwo, że tak często tam bywasz? :)

Kiedy wpadniesz do Starego Kraju powiesić kilku komuchów? Latarnie czekają.

Opublikowano · Ukryte przez misiomor, 21 Stycznia 2012 - personalnych dowalanek ciąg dalszy
Ukryte przez misiomor, 21 Stycznia 2012 - personalnych dowalanek ciąg dalszy

Poza tym: nikomu w Irlandii nie zamierzam o tym opowiadać, bo nie czuję żadnej dumy z tego powodu. Czym tu się chwalić? Że byłem zmanipulowanym idiotą?

Niestety, dalej jesteś. Coraz bardziej. Sytuacja jest już na tyle powazna, że warto udać się do specjalisty...

oj chłopaki... czytajcie wolną prasę, zamiast GWno Wartej i absolutnie skończcie z oglądaniem reżimowej telewizji. Bo to stąd ta woda z mózgu...

Kiedy wpadniesz do Starego Kraju powiesić kilku komuchów? Latarnie czekają.

Nie warto. Dla kogo? Ja już się ewakuowałem wraz z rodziną i do PL wpadam tylko w celach rozrywkowych. Ty natomiast masz wciąż szansę coś zmienić. Ale wiedz, że jeśli nie ozdobisz kilku latarni to nie zmienisz nic.

Nie warto. Dla kogo? Ja już się ewakuowałem wraz z rodziną i do PL wpadam tylko w celach rozrywkowych

I postanowiłeś wtrącać się do nie swoich spraw na forum w AudioStereo i pouczać tych co zostali? Oszczędź nam tych wynurzeń.

Jak to - nie swoich spraw? Wciąż mam na razie polski paszport i wciąż głosuję w polskich wyborach parlamentarnych jak tysiące innych Polaków nie mieszkających w Polsce. To są jak najbardziej moje sprawy.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

W irlandzkim pubie (gdyby cię było kiedyś stać na piwo w cenie 4,50€ za pintę) UNIKAJ za wszelką cenę dwóch tematów: nie wolno rozmawiać o pracy i o polityce.

Kiedyś irlandzkie puby były bardzo rozpolitykowane, ale od wielu lat polityka już tam nie ma wstępu. I słusznie. Głównym tematem rozmów w pubie pozostaje tylna część ciała Maryny i w ten sposób unika się wszelkich zadrażnień. Dlatego NIGDY nie widziałem tam nawet najmniejszego mordobicia, co w polskich pubach jest na porządku dziennym. A bywam w każdy weekend, bo jak tu w weekend nie pójść do pubu, jak biały człowiek? :)

Zresztą cały ruch solidarnościowy to było 10 milionów zmanipulowanych idiotów. Nie mieli(śmy) pojęcia o co naprawdę idzie gra. O tym wiedziało tylko kilku cwaniaków z solidarnościowej wierchuszki, że chodzi o to, kto będzie nowym właścicielem Polski. Oni wiedzieli na której półce stoją konfitury i nowymi właścicielami Polski zostali. Choć do spółki z SB-cją ale zawsze... było co kraść. I nadal jest.

Nie dość, że jesteś zmanipulowanym idiotą, to jeszcze jesteś rasistą! Gówno wiesz o kraju, z którego ruszyłeś w świat. Tam nie masz nic do powiedzenia, dlatego próbujesz tu!

A ty jesteś pederastą i nekrofilem skoro ja jestem rasistą. Taka sama prawda.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)
Opublikowano · Ukryte przez misiomor, 21 Stycznia 2012 - ciąg dalszy przepychanek
Ukryte przez misiomor, 21 Stycznia 2012 - ciąg dalszy przepychanek

Do Sowietów jeżeli o ścisłość chodzi.

~

I zabitym sowietom zrywał buty z nóg - o czym sam mówił w jednym swoich wywiadów! Korespondent wojenny, który strzela z karabinu; grabi zwłoki żołnierzy! Przyjaciel Talibów, którzy oleli go ciepłym mo***m! Tu masz fragment swojej ścisłości!

A ty jesteś pederastą i nekrofilem skoro ja jestem rasistą. Taka sama prawda.

"(...)bywam w każdy weekend, bo jak tu w weekend nie pójść do pubu, jak biały człowiek? :)" Inteligent, który nie jest rasistą tak by nie napisał do tego jesteś chami i prostak! No i co doktorku!

oj chłopaki... (...) Ja już się ewakuowałem (...) i do PL wpadam tylko w celach rozrywkowych. Ty natomiast masz wciąż szansę coś zmienić. Ale wiedz, że jeśli nie ozdobisz kilku latarni to nie zmienisz nic.

Do tego jesteś ...! Napisz kiedy i gdzie przylatujesz, konkretnie! Jestem przekonany,ze paru z tego forum chciało by przyozdobić tobą latarnie kub miejsce pod nią - za to tp co wypisujesz!

Jak to - nie swoich spraw? Wciąż mam na razie polski paszport i wciąż głosuję w polskich wyborach parlamentarnych jak tysiące innych Polaków nie mieszkających w Polsce. To są jak najbardziej moje sprawy.

I uważam,ze to powinno być zmienione - bo to już nie "są jak najbardziej" twoje "sprawy"! Ty jesteś odszczepieniec!

I uważam,ze to powinno być zmienione - bo to już nie "są jak najbardziej" twoje "sprawy"! Ty jesteś odszczepieniec!

A ty jestś wsiowy głupek. :)

Tak samo nazwiesz Miłosza czy Skłodowską? Bo ci Polacy też sobie pracowali za granicą.

bo jak tu w weekend nie pójść do pubu, jak biały człowiek? :)" Inteligent, który nie jest rasistą tak by nie napisał do tego jesteś chami i prostak!

Uwierz mi: jakkolwiek rasistowsko to nie zabrzmi, napiszę teraz świętą prawdę. Przez tyle lat włóczenia się po pubach nigdy nie widziałem tam bawiących się Murzynów. Nigdy. JEDYNY Murzyn, jakiego widuję w moim pubie regularnie, stoi w kiblu przy umywalkach i podaje mi ręczniki. Brzmi to jak rasizm czystej wody ale to jest ŚWIĘTA PRAWDA. Żona mówi, że w damskim stoi Murzynka.

Teraz możesz nazywać mnie rasistą. :)

Tak samo nazwiesz Miłosza czy Skłodowską? Bo ci Polacy też sobie pracowali za granicą.

Uwierz mi: jakkolwiek rasistowsko to nie zabrzmi, napiszę teraz świętą prawdę. Przez tyle lat włóczenia się po pubach nigdy nie widziałem tam bawiących się Murzynów. Nigdy. JEDYNY Murzyn, jakiego widuję w moim pubie regularnie, stoi w kiblu przy umywalkach i podaje mi ręczniki. Brzmi to jak rasizm czystej wody ale to jest ŚWIĘTA PRAWDA. Żona mówi, że w damskim stoi Murzynka.

Niniejszym proponuję - olać trolla, nie komentować jego wpisów na jakikolwiek temat, nawet jak napisze że 2+2=5. Pierwszy dam przykład.

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Nie byłem do końca przekonany, ale teraz już wiem - il Dottore, to nowy Miłosz lub Skłodowska! Biedaku czym ty myjesz na zmywaku - toć widać,że działa to halucynogennie. Poza tym teraz wiem, że rasizm to "ŚWIĘTA PRAWDA"!, a ty jesteś przykładem rasisty.

wrecz przeciwnie zostawic emigranta.tylko niech przynajmniej przeczyta co pisała Sklodowska lub Milosz o ..Ojczyznie.Tez sie porownuje, milosnik eklas i czystego recznika z rak murzyna.Ide o zaklad ze ten murzyn ma bardziej poukladane od tego NASZEGO emigranta.

wlasciwie to wstyd ze TAKIE reperezentuje kogolwiek, ale to jest przeciez watek o TAKICH..Mialem nadzieje ze to prosty malorolny chlop z Poznania.... ale jest jeszce gorzej.

to jest po prostu... PROSTAK.

mamy jak na tacy faceta o ktorym bezosobowo dyskutujemy i to w pierwszej odsłonie ktory odłonił sie zupełnie nie przymuszany.Mozemy sie jeszce czegos dowiedziec.

Radek walczył na wojnie w Afganistanie i strzelał do Rosjan. Pojechał tam na ochotnika.

Ukryta Zawartość

Strzelał to on chyba po grochówce do nich. Ale po tym jak sie tam zaaklimatyzował, bo wczesniej raczej miał sraczkę. Tekscik o nim z wikipedii jest bardzo ładną laurką.

Ciekawostką jest, że ten walczący licealista wyjechał sobie w 1981 roku do szkoły języka angielskiego - w tamtych czasach przywilej i koszt zarezerwowane dla dzieci czerwonej burżuazji i badylarzy z grubymi portfelami.

A najbardziej podoba mi się to, że nalezał do stowarzyszenia "mężczyzn z rodzin angielskiej prawicy" oraz "pózniej uczelnia dała mu tytuł Master of Arts (magister) zgodnie z tradycją bez pobierania dalszej nauki".

BUHHAHAHA, a Zyrinowski na podobnej zasadzie ma doktorat przynajmniej nie to co nasz podrabiany magister sikorski-dyplomata ! Jak widac parlamentarzyści z rosyjskiej Dumy o głowy przerastają naszych klasą i nie muszą podszywać swoich licencjatów pod magistrów :lol:

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/90908-wspominki/page/2/#findComment-2378193
Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

Będąc korespondentem wojennym w Afganistanie nie powinien strzelać nawet do sowietów! Gdyż:

"Status korespondenta wojennego można wyrozumować z art. 79 Protokołu Dodatkowego I do Konwencji Genewskich. Wynika z niego, że dziennikarze, którzy w strefie konfliktów zbrojnych spełniają niebezpieczne misje zawodowe, traktowani będą jak osoby cywilne. Będą korzystali z ochrony przysługującej ludności cywilnej pod warunkiem niepodejmowania żadnego działania sprzecznego z ich statusem osób cywilnych*.

* Na podstawie: „Międzynarodowe ograniczenia w prowadzeniu konfliktów zbrojnych”, Teofil Leśko, PWN 1990, s. 209."

Cytaty pochodzą z: http://www.nie.com.pl/art4431.htm.

https://www.audiostereo.pl/topic/90908-wspominki/page/2/#findComment-2378275

Będąc korespondentem wojennym w Afganistanie nie powinien strzelać nawet do sowietów! Gdyż:

"Status korespondenta wojennego można wyrozumować z art. 79 Protokołu Dodatkowego I do Konwencji Genewskich. Wynika z niego, że dziennikarze, którzy w strefie konfliktów zbrojnych spełniają niebezpieczne misje zawodowe, traktowani będą jak osoby cywilne. Będą korzystali z ochrony przysługującej ludności cywilnej pod warunkiem niepodejmowania żadnego działania sprzecznego z ich statusem osób cywilnych*.

* Na podstawie: „Międzynarodowe ograniczenia w prowadzeniu konfliktów zbrojnych”, Teofil Leśko, PWN 1990, s. 209."

Cytaty pochodzą z:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) .

Daj znać właściwym władzom.

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/90908-wspominki/page/2/#findComment-2378282
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.