Skocz do zawartości
IGNORED

ACTA- zgoda na pełzającą cenzurę sieci 26 stycznia

stogdan

Jesteś za wprowadzeniem ACTA  

266 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś za podpisaniem ACTA przez Polskę?

Rekomendowane odpowiedzi

zejdź z olimpu na ziemię,w powszechnych wyborach zdeklasowali rywali.Nikt nie wybierał Bogów tylko Tuska z jego ekipą i chcesz czy nie otrzymali społeczny nie boski mandat do rządzenia.

Tak więc nie histeryzuj w nadziei powszechnego ruszenia i obalenia rządu.Nadal większość krzykaczy ma w pupie

zdeklasowali?he he dobre sobie

tworzysz jakas nowa rzeczywistosc,nikt juz ciebie i tobie podobnych NIE SLUCHA!!!!!

zostales SAM!!!

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Oto, jakie zdanie ma pan Niesiołowski o wczorajszych demonstrantach. To nie pierwsza jego wypowiedź w tym tonie, nieraz już pokazał, że nie ma żadnego szacunku dla nikogo i niczego, dlatego uważam, że powinno się go wywieźć z sejmu na wozie z gnojem jak Jagnę w chłopach...

Ukryta Zawartość

To jest tylko stwierdzenie faktu. Niemieckie media to dosyć skuteczna maszynka do urabiania opinii publicznej. Nie wiem co się dzieje teraz w telewizji polskiej ale wiem co pokazują w niemieckiej. A najgorsze jest to że wielu znajomych Niemców z którymi rozmawiałem łyka to bez zastanowienia.

Nas też media urabiają. Gdyby było inaczej, to Tuski nie wygrałyby zapewne ostatnich wyborów.

Ukryta Zawartość

Oto, jakie zdanie ma pan Niesiołowski o wczorajszych demonstrantach. To nie pierwsza jego wypowiedź w tym tonie, nieraz już pokazał, że nie ma żadnego szacunku dla nikogo i niczego, dlatego uważam, że powinno się go wywieźć z sejmu na wozie z gnojem jak Jagnę w chłopach...

"Ci młodzi ludzie nic nie rozumieją, demonstrują z symbolami polski podziemnej. Ludzie ginęli na gestapo, w Oświęcimiu ginęli pod tymi symbolami! Jeśli ktoś w takiej sprawie wynosi symbole polski podziemnej to jest idiotą i nie należy z nim w ogóle dyskutować." - Niesiołowski ostro

odnośnie wykorzystywania symboliki trudno się nie zgodzić.

Nas też media urabiają. Gdyby było inaczej, to Tuski nie wygrałyby zapewne ostatnich wyborów.

a kto by wygrał?

Ukryta Zawartość

Nadal większość krzykaczy ma w pupie

Dopóki im się w dupie nie zagotuje wladziu.

Nie podchodź tek euforycznie do swoich wybrańców, bo można by pomyśleć że dziękujesz im za to że w ogóle żyjesz.

tomuś nic nowego,nie mniej PO nadal deklasuje konkurencję

po twoich wypowiedziach od razu widac "reke" ktora cie "karmi"

nie wysilaj sie "chlopaku z podworka",ludzie juz sie nie daja nabierac na opowiesci twoich idoli.

wywioza poparpancow i takich jak ty na taczkach z gnojem,i jeszcze wypala ci na czole co trzeba.

Gość rydz

(Konto usunięte)

http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/niesiolowski-acta-jest-bardzo-dobre-popieram-i-bede-glosowal-za-acta_224068.html

Niesiołowski powinien wypowiadać się w kwestji badań nad glizdami,komarami,pszczółkami itp.

jak przewidziałem ,nastąpi natłok politycznych naganiaczy.Panowie gdzie byliście gdy europosłowie PiS,PO odrzucali rezolucję przeciwko ACTA w europarlamencie

z wami nie można na argumenty.Jesteście sterowaną masą wręcz bezmyślne ćmy lecące do lampy

jak przewidziałem ,nastąpi natłok politycznych naganiaczy.Panowie gdzie byliście gdy europosłowie PiS,PO odrzucali rezolucję przeciwko ACTA w europarlamencie

Jesteś na etacie służbowym ?

Może jeśli chodzi o używanie symboliki, to owszem, ale nie wolno nazywać swoich wyborców (a część protestujących zapewne nimi była) idiotami.

Kto by wygrał, to nie wiem, ale na pewno PO nie miałoby takiej przewagi.

A media urabiają, w końcu mamy być zieloną wyspą, na wizji wypowiadają się autorytety pokroju Wojewódzkiego czy Szczuki, więc jest jak jest. Jak dla mnie ktoś, kto tapla polską flagę w atrapie psiego gówna nie jest żadnym autorytetem.

nie mieszaj porzadnych ludzi do polityki,do tego waszego g,,,a,te wasze metody zostaly juz zdemaskowane.

Może jeśli chodzi o używanie symboliki, to owszem, ale nie wolno nazywać swoich wyborców (a część protestujących zapewne nimi była) idiotami.

A media urabiają, w końcu mamy być zieloną wyspą, na wizji wypowiadają się autorytety pokroju Wojewódzkiego czy Szczuki, więc jest jak jest.

wojewodzki to lokalny blazen,bardzo lokalny ,taki bialostocki kononowicz,,,,

wiec chyba nie warto nieszczesnikiem sobie glowy zawracac,,,

podobnie szczuka,,,,,,

A media urabiają, w końcu mamy być zieloną wyspą, na wizji wypowiadają się autorytety pokroju Wojewódzkiego czy Szczuki, więc jest jak jest.

Facet ma taki styl i jak widać wyborcom nie przeszkadza.Masz ileś kanałów ,wystarczy skorzystać z własnej woli.Nie ich wina ,że nie potrafisz.Nie lubię nie oglądam,nie czytam, proste.

Jesteś na etacie służbowym ?

tak,na usługach zdrowego rozsądku.

po twoich wypowiedziach od razu widac "reke" ktora cie "karmi"

nie wysilaj sie "chlopaku z podworka",ludzie juz sie nie daja nabierac na opowiesci twoich idoli.

wywioza poparpancow i takich jak ty na taczkach z gnojem,i jeszcze wypala ci na czole co trzeba.

Czym się różni chamstwo Niesiołowskiego od chamstwa w tym wpisie skierowanym do wladza?

nie mieszaj porzadnych ludzi do polityki,do tego waszego g,,,a,te wasze metody zostaly juz zdemaskowane.

przecież napisałeś ,że jestem sam

Nie oglądam za wiele telewizji, a tym bardziej Wojewódzkiego czy Szczuki. Matrwi mnie tylko to, że wielu zapatrzonych jest w takich ludzi jak w obrazek i tyle.

Czym się różni chamstwo Niesiołowskiego od chamstwa w tym wpisie skierowanym do wladza?

nawet nie przeczytałem co nabazgrał,ale nie od dziś wiem co pisze

Chodzi mi o to, żeby o czymś dyskutować, szczególnie w tv gdzie odbiorcami są miliony, to jakiś poziom trzeba trzymać, a nie być kontrowersyjnym na siłę, kiedy się nie posiada bardziej merytorycznych argumentów.

Ciekawy link o wykorzystaniu Facebook'a do niecnych celów i jak sobie z tym radzić:

Ukryta Zawartość

Internet to nie tylko informacje i muzyka, to także pułapka na frajerów.

Ukryta Zawartość

ktoś zmusza do oglądania ?

więc jakimi programami należałoby wolny czas zapełnić ?

Ja nikomu nie będę narzucał, kto ma co oglądać, chcę tylko powiedzieć, że poziom dzisiejszych audycji RTV pozostawia wiele do życzenia.

ktoś zmusza do oglądania ?

więc jakimi programami należałoby wolny czas zapełnić ?

Młodzi ludzie zamiast ściągać dane z internetu, będą teraz w inny sposób spędzać czas, może zacząć dochodzić do tragedii i zabójstw.

może więcej tolerancji

o ile się nie mylę protestujesz przeciwko ograniczeniu swobody

• Administratorzy

Ja nikomu nie będę narzucał, kto ma co oglądać, chcę tylko powiedzieć, że poziom dzisiejszych audycji RTV pozostawia wiele do życzenia.

zgadzam się ,niemniej nie ja odpowiadam za budżet.A jak wiesz wyrafinowane gusta dotoczą skromnej populacji.Prawdopodobnie nie narzekałbyś na TV z czasów PRL.

Ukryta Zawartość

dobre ,szkoda że brzmią jak Lord Vader

chyba zaczną ludzkim głosem w prokuraturze mówić

"Fir3 i ElusiveN - Hakerzy, którzy włamali się na stronę premiera wpadli. Ujawnieni przez innych hakerów"

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Co, nie podoba Ci się świński ryj?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.