Skocz do zawartości
IGNORED

Powstanie Styczniowe.

wojciech iwaszczukiewicz

Rekomendowane odpowiedzi

Gość dziadekwłodek

(Konto usunięte)

...bo jest takie powiedzenie, dupa nie kalesony.Tu kalesony stoja nizej..

Wolę jednak sprawdzoną praktykę od najlepszych powiedzeń. Podobno "Mądry Polak po szkodzie!". Czy, aby na pewno?!

Gość nudel1306

(Konto usunięte)

nudel generealnie wiadomo o co chodzi.czytasz codzienną,sluchasz maryjiki, chodzisz na pielgrzymki.sztampa.Jezdes przewidujacy do bólu.Jak bilbord.

Widac, ze nie uwazales na lekcjach psychologii...;] zadna z wymienionych rzeczy sie nie zgadza. Spojrz w lustro.

Gość nudel1306

(Konto usunięte)

Niestety nie znam słowa cós.>>>>ja tez .teraz wymysliłem.

Brawo... W nagrodę dostaniesz ode mnie ciasteczko;]

to moze ja chodze.Jak czytam ciebie to zaczynam watpic czy jest jakis normalny swiat z normalnymi ludzmi.I mam takie zakrety.

Byc moze chodzisz... Nie wiem nie sledze ludzi nie jestem UBekiem

Czy Oświęćim byłby takim symbolem, gdyby zamorodwano tam setki ludzi?

Mam watpliwości, czy byłby symbolem gdyby nie mordowano tam przede wszystkim żydów.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

to moze byc przełom w postrzeganiu...innosci.

Mam watpliwości, czy byłby symbolem gdyby nie mordowano tam przede wszystkim żydów.

a masz jakons koncepcje komu by sie jeszce nalezało?
Gość nudel1306

(Konto usunięte)

ciesze sie z ciateczka a jeszce bradziej z faktu ze poznałes słowo...cóś.

No problem... Sluze pomoca

muls nie kombinuj bo cię własna myśl przerośnie i przygniecie.

hehe dobre...

Gość nudel1306

(Konto usunięte)

to moze ja chodze.Jak czytam ciebie to zaczynam watpic czy jest jakis normalny swiat z normalnymi ludzmi.I mam takie zakrety.

Hmm... Tak sie zastanawiam czym jest w Twoim przypadku normalnosc? Wiesz dla jednych normalne jest jak im skarpetki smierdza a dla innych podcieranie tylka golymi rekoma... Moim zdaniem w tych czasach nie ma ludzi ''normalnych'' kazdy z osobna jest pewnego rodzaju dziwakiem. Nie wymyslono jeszcze definicji normalnosci, a moze jestem zacofany?

dobre to bendzie jak odpowie.hehehe

Odpowiedzi nie będzie mulsie ale ćwicz, ćwicz może uda Ci się przerosnąć własną myśl i przygnieść ją tak by w świat się nie rozeszła.

Gość nudel1306

(Konto usunięte)

Odpowiedzi nie będzie mulsie ale ćwicz, ćwicz może uda Ci się przerosnąć własną myśl i przygnieść ją tak by w świat się nie rozeszła.

Ja bym mulsa nie zaczepial bo pewnie zapomnial zazyc relanium... Biedak z nerwow wciska po dwa klawisze naraz...

a masz jakons koncepcje komu by sie jeszce nalezało?

Nikomu ale czasu się nie cofnie mulsie.

Ponieważ dyskusja jakby straciła kierunek proponuję żeby koledzy kluska, x, mamlak, 747 i jeszcze paru wzniecili drugie powstanie styczniowe skierowane przeciw tyranii Tuska. Żeby odciążyć służbę zdrowia doktor z Irlandii przyśle wam medykamenta. Obawiam się tylko że partyzantka podzieli się na emerytów przebranych za grzybiarzy w moherowych berecikach, niechlujnie ubrane grupy sepleniących i zwarte grupy młodzieńców w okularkach i z grzywkami.

I skończy się jak za pierwszym razem.

Jestem Europejczykiem.

gdybyz jeszcze chcieli wszyjscy zginac...Moglibysmy opłakiwac ich los bohatyrow, patryjotow.

a nawet z dwa pomniki by sie znalazły.

Co ty, po jednym dla każdego. Mieliśmy już takie pomysły na forum.

Jestem Europejczykiem.

wzniecili drugie powstanie styczniowe skierowane przeciw tyranii Tuska

Po co przecież on sam ze sobą walczy i dobrze mu idzie...przegrywanie, nic tu po nas.

S-ka dopiero w planach... :)

Używane bardzo staniały w związku z "kryzysem", więc może po wakacjach kopnę się na wyspę obok po jakiś przyzwoitszy wózeczek.

Profesjonalny prestiż trzeba wszak kultywować.

Nie, chłopaki? :)

Mercedes_S_Klasse_AMG_Sportpaket_1.jpg

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

doktorku mam dwa takie i som do ..dupy.

Pewno że "som do dupy", ja nie potrzebuję nic większego od Golfa, ale w mojej branży, jakbym podjechał Golfem to by mnie koledzy po fachu i pacjenci nie traktowali poważnie i śmiechem zabili. Tak tu jest - nie ja to wymyśliłem, ja się muszę dostosować.

Więc S-klasa to taka mimikra, żeby nie wyróżniać się z tłumu. :)

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.