Skocz do zawartości
IGNORED

Do Lukara - zmiana adresu strony

krzych

Rekomendowane odpowiedzi

Ja przypadkowo wszedłem na stronę z nowym adresem, najpiew na google wyszukałem audio lukar, a potem kliknąłem na kopię, gdzie na dole był nowy adres, tak jak i jest tutaj, ale jak widać nie wszyscy wiedzą....:-(

U mnie, nie działało dwa dni :-(

Teraz jest OK.

Działa stary adres:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

i nowy:

Ukryta Zawartość

Szybkośc działania - taka sama.

Pozdrawiam Wszystkich

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Wczoraj cały dzień w pracy chciałem wejść na 'lukara' i nic. Ale sie wynudzilem. To był najgorszy dzien w pracy jaki do tej pory mi się zdarzył - to było gorsze niż dywanik u szefa. Dopiero teraz tak naprawdę zauważyłem jakie to uzależnienie. W przyszłości widzę już takie sceny: kilku gości siedzących w kręgu i teksty "Mój nick to xxx jestem na audio.lukar.net od x lat. Rozstałem się z żoną, dzieci mnie zostawiły, przyjaciele na ulicy udają, że mnie nie widzą. Prubóję z tym skończyć ale to jest silniejsze ode mnie..."

• Redaktorzy

javo - nie ma się co śmaić. Ja z premedtacją wziąłem sobie żonę z "audiofilskiego" domu (Teściu też jest nieuleczalnie chory), więc wiedziała na co się decyduje.

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Moja jest "normalna", ale jakoś metodą kompromisu udaje się dojść do zadowolenia obu stron. Jak szukałem to nie było takich z opcją 'audiofilka', nawet jako opcja dodatkowa i płatna ;)

• 3 lata później...

rogus, 12 Cze 2004, 08:45

>wczoraj forum ledwo dyszało, było góra 4-6 użytkowników. Coś strasznego, nie było co czytać, o mało

>co nie wpadłem w depresję :)

Spokojnie, to tylko efekty nowoczesnej moderacji...

zwolennik łagodności

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.