Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Gość A&T

(Konto usunięte)

Zwykłych sporo się pokazuje. Do puki nie będzie oficjalnego pierwszego kontaktu to wielkie statki nie będą się manifestować jak sądzę.

Mają świetny sytem kamuflażu. Te ziemskiej produkcji ponoć tego nie potrafią.

Donald Trump jest pierwszym od dłuższego czasu prezydentem USA który nie jest Reptylianinem.

oczywiście, jak powszechnie wiadomo, to pół papuga pół chomik z jednego z księżyców Wenus!

No ale mówiłeś kilka lat temu, że 1 listopada się pokaże.

A ja nawet zwykłych nie widuję. Pech?

jak powszechnie wiadomo z wszystkich filmów dokumentalnych ufoki lądują tylko w stanach

Ponoć w Polsce jest jedna baza obcych.

w klewkach

znany ufololog andrew lepper o niej śpiewał w jednej ze swoich piosenek

a nad warszawą nie lata ufo tylko hanna gronkowiec walcz na dronach od maciorewicza

doucz się, Arton!

Gość A&T

(Konto usunięte)

Okazało się, że Lepper mówił prawdę. Dużo wiedział i musiał zginąć.

https://www.youtube.com/watch?v=kioeIMV365A

Jeden z podpisów pod filmem.

Obserwowałem nocne niebo dwa razy po 1,5h gołym okiem ii jestem w szoku bo rzeczywiście często latają l dziwnie rozbłyskują czasem bardzo jasno jak zimny ogięń na kilka sekund.Tylko po co tak latją ,aż strach pomyśleć?

w klewkach

a nad warszawą nie lata ufo tylko hanna gronkowiec walcz na dronach od maciorewicza

doucz się, Arton!

w klewkach

doucz się, Arton!

+ !

Uśmiałem się do łez - DZIĘKI !

Zwykłych sporo się pokazuje. Do puki nie będzie oficjalnego pierwszego kontaktu to wielkie statki nie będą się manifestować jak sądzę.

Mają świetny sytem kamuflażu. Te ziemskiej produkcji ponoć tego nie potrafią.

Może to nie obcy (UFO) , lecz nefilim ?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Piotr

Gość A&T

(Konto usunięte)

Ujawnienie ujawnieniem. Jedno przekłamanie trzeba sprostać. Na Atarktydzie odnaleźiona cywailiacja jest mylnie określana Atlantydą. Na Ziemi było wiele cywilizacji a lokalizacja Atlantydy jest w rejonie Oceanu Atlantydzkiego.

Samo ujawnienie nie jest celem samym w sobie. Jest ono elementem wydzrzenia zawanego kompresją przełomu. Z nim wiążą się masowe aresztowania oprawców na tej Ziemi i wprowadzenienie nowego sprawiedliwego systemu finansowego. Grupy i frakcjie nie nalerzące do Ruchu Oporu świetnie zdając sobie z tego sprawę usiłują kwestję ujawnienia rozgrywać po swojemu.

Bifurcation.jpg

Gość A&T

(Konto usunięte)

Kosmiczne ujawnienie ciąg dalszy.

Corey Goode:

..... Wydaje mi się, że rozmawialiśmy już o tym w programie Jimmy Churcha. Bardzo niedawno po zawiązaniu nowego gabinetu oraz po pewnych innych zmianach Militarny Konglomerat Przemysłowy rozpoczął wysyłanie żołnierzy do pewnych baz zajmowanych przez FEMA (FEMA – Federalna Agencja Zarządzania Kryzysowego). Po zmianie rządu wiele z nich powinno zostać przekazanych nowym władzom; zamiast tego zabarykadowano się w nich.

Wysłano więc żołnierzy, aby przebić się do środka przez te betonowe ściany oraz żelazne zbrojenia i dać im tylko jedną szansę na poddanie się. Jeśli odmówią, wydawano rozkaz do zabicia wszystkich osób znajdujących się w środku.

Jak zapewne wiecie bazy te przystosowane są do utrzymywania ogromnej ilości ludzi. Żołnierze ci należeli do jednostek specjalnych, jednak nie poinstruowano ich o jakimkolwiek czynniku pozaziemskim. Myśleli, że idą na misję oczyszczania placówki z bandy kryminalistów.

Po zrobieniu wyłomu w murach i wejściu do bazy, znaleźli się oni w sytuacji gdzie stanęli “oko w oko” z Rasą Gadzią i toczyli z nią regularną bitwę. Wielu z tych żołnierzy to są “wierzący i praktykujący” ludzie a tu nagle stają do walki z czymś co wedle ich systemu wierzeń wygląda jak Diabeł. To odcisnęło na nich tak ogromne piętno, że po tej bitwie nie byli w stanie normalnie funkcjonować. To miało miejsce pod koniec roku 2016-go. Wiele innych baz jest obecnie również oczyszczanych. Nie wiem gdzie znajdowała się ta szczególna baza; była to jednak nieoficjalna placówka.

Na pewno nie jest to taka, która wypływa na powierzchnię jak ta pod Lotniskiem w Denver lub wiele innych podobnych.

DRAKO – DOŚWIADCZENIE DUALIZMU

Drako nie są tak bardzo potężni – pokonywano ich już w przeszłości.

Przez całe milenia Rasa Gadzia była wyrzucona z naszej planety. Wracali w chwilach naszych słabości np. podczas występowania kataklizmów. Najbardziej aktualnym jest ten potężny, który wydarzył się około 12 800 lat temu i który doprowadził do zniszczenia cywilizacji, która nam znana jest pod pojęciem Atlantyda. W tamtym czasie to właśnie tamta grupa trzymała Darko w ciągłym szachu. Po tym jak cywilizacja atlantydzka została zmieciona Rasa Gadzia powróciła do władzy i dlatego mamy bałagan jaki obecnie widzimy. Najwidoczniej odgrywają oni tutaj negatywną rolę; ich zbiorowa świadomość.

Gdy Raw Tear Air pokazał mi naszą (ludzką) zbiorową świadomość to zobaczyłem osobę z ekstremalnym syndromem stresu pourazowego graniczącym ze schizofrenią, wynikającą z ekstremalnej traumy.

Wygląda na to, że nasza super świadomość pozostaje w relacji wielce sprzecznej ze świadomością Rasy Gadziej. Przypomina to sytuację “przemoc domowej”, gdzie wszystkie strony (zaangażowane w konflikt) muszą się od siebie czegoś nauczyć w tym procesie.

Federacja Drako składa się z wielu różnych grup w skład, których wchodzą również grupy istot o kształcie owadów. Jest ich tam kilka typów. Wszyscy słyszeli o ludziach-mrówkach czy ludziach-modliszkach, które modyfikują swoje genomy i tworzą inne grupy owadzie wyposażone w cztery kończyny górne. Mogą one być zaprojektowane do wykonania pożądanego zadania.

GRUPA MAJAŃSKA – STAROŻYTNY ODŁAM CYWILIZACYJNY

25_Breakaway_Civilizations

Na początku Starożytna Grupa Odłamu Cywilizacyjnego były po prostu pewnym konceptem.

Czytałem na ich temat w szklanym padzie i uzyskałem tam ogólne informacje o tym, że pozostają z nami w kontakcie od bardzo długiego już czasu. Pomagają nam podczas kataklizmów a wiele ludzi w przeszłości postrzegało ich jak bogów.

W tym wypadku Majańska Grupa jest całkowicie zorientowana na służenie innym. Są do tego zobligowani.

GRUPA MAJAŃSKA – CAŁKOWITE ODDANIE SŁUŻENIU INNYM

Ich pierwotna cywilizacja nie pochodzi z Ziemi. Przywieziono ich z Plejad w czasach gdy ich układ gwiezdny przechodził przez bardzo trudny okres. Ich populacja tutaj rozrosła się do około 40 milionów ludzi.

Odeszli od nas z Ziemi gdyż ich pierwotna grupa przyleciała do nich i zabrała z powrotem ze sobą. Zostawili jednak za sobą pewien kontyngent ludzki, który stacjonuje w podziemnych bazach oraz również posiada swoje bazy w Pasie Kuipera. Są oni więc z nami tutaj przez cały ten czas. ........

O trójkontnogłowych, życiu na Marsie, Międzyplanetarnym Konglomeracie przemysłowym, wewnętrznęj Ziemi i Antarktydzie.

28_et_contact_cellular_memory.jpg?w=50031_icc.jpg?w=500

Całość:

https://kosmiczneujawnienie.com/2017/04/09/corey-goode-istoty-pozaziemskie-oraz-ludzie-z-wnetrza-ziemi-cz-1/

Gość A&T

(Konto usunięte)

Wpis użytkownika Chris z 04.-2-2017r

Kto widział statki?

Ja osobiście widziałem wiele razy, a 3 razy naprawdę ogromne.

Pierwszy był złotego koloru w dzień i długo wisiał w jednym miejscu.

Następne 2 razy były srebrne, podobnie jak księżyc, ale bardziej srebrzyste, raz nad Dunajcem w dzień, leciał majestatycznie bezgłośnie powoli.

Następny duży w nocy na spacerze wyleciał mi z za pleców i też leciał pomału, bezgłośnie , jakby pokazywał - spokojnie jesteśmy, czuwamy, nigdy nie odczułem żadnego niepokoju, raczej zaciekawienie i bezpieczeństwo, byłem pewien że są przyjazne.

Natomiast na dużych wysokościach kilka razy, nawet całą eskadrę.

Udało się tez odebrać wiadomości.

Może jedną przytoczę: od dawna pilnujemy aby nie nastąpiła następna zbrojna ingerencja na tą planetę.

Nie obawiajcie się zbrojnego ataku na wasz świat, siły światła mają środki techniczne aby powstrzymać każdego agresora.

Waszym zadaniem jest poradzić sobie energetycznie z ich negatywnymi świadomościami, w czym dostajecie wsparcie na każdą prośbę.

Dzięki prośbie Rady Planety o pomoc, możemy jej udzielać już od bardzo dawna i nie naruszać prawa nie ingerencji.

Co do statków szaraków i innych czarusiów to mogą sobie przebywać w naszej okolicy, jednak wiedzą że w razie ataku na Ziemie niewiele z nich zostanie.

http://niezaleznatelewizja.pl/forum/viewtopic.php?pid=25022#p25022

Kto widział statki?

Ja osobiście widziałem wiele razy, a 3 razy naprawdę ogromne.

Tak. Ja również widziałem. Kilka razy. Piszę serio, to nie kpina z Artona.

Może jedną przytoczę: od dawna pilnujemy aby nie nastąpiła następna zbrojna ingerencja na tą planetę.

Cóż :-))))

W.

A o UFO nad Warszawą nie słyszeliście?

widać za rzadko bywam w stolycy.....

Tak. Ja również widziałem. Kilka razy. Piszę serio, to nie kpina z Artona.

Dwa razy w swoim życiu widziałem na nocnym niebie coś co nie mam pojęcia czym mogło być. Również piszę serio.

w jaki sposób odbierasz te wiadomości?

Gość A&T

(Konto usunięte)

w jaki sposób odbierasz te wiadomości?

Nie czytasz uważnie. To był cytat. Wpis użytkownika Chris z 4 luty 2017r.

http://niezaleznatelewizja.pl/forum/viewtopic.php?pid=25022#p25022

Jesteś nieuważny. Przeleciało by Ci UFO przed nosem i byś nie zauważył.

Wiesz co to jest porozumiewanie się telepatycznie-?

Edytowane przez A&T

Nie czytasz uważnie. To był cytat. Wpis użytkownika Chris z 4 luty 2017r.

Ukryta Zawartość

Jesteś nieuważny. Przeleciało by Ci UFO przed nosem i byś nie zauważył.

Wiesz co to jest porozumiewanie się telepatycznie-?

wybacz.

o telepatii słyszałem/czytałem ale nie doświadczyłem.

Ukryta Zawartość

Gość A&T

(Konto usunięte)

wybacz.

o telepatii słyszałem/czytałem ale nie doświadczyłem.

Może dośdoświadczysz? Kto wie?

Dr Mack - psychiatra, który poznał tajemnicę obcych

10 lat temu zmarł tragicznie dr John E. Mack - amerykański psychiatra, który dotarł do sedna zagadki uprowadzeń przez obcych. Jego pacjenci cierpieli na stres pourazowy i nosili wspomnienia bolesnych zabiegów. Ich celem - jak przekazali im kosmiczni porywacze - mają być próby ocalenia naszego gatunku w obliczu nadciągającej zagłady. Mack doszedł jednak do wniosku, że te doświadczenia, jego zdaniem zupełnie realne, kryją też w sobie "drugie dno"…

http://strefatajemnic.onet.pl/ufo/dr-mack-psychiatra-ktory-poznal-tajemnice-obcych/q5b6y

Nie obawiajcie się zbrojnego ataku na wasz świat, siły światła mają środki techniczne aby powstrzymać każdego agresora.

PO KIEGO PILNUJA JAK LUDZKOŚĆ Z DZIKĄ ROZKOSZĄ SAMA SIĘ WYŻYNA?

Gość A&T

(Konto usunięte)

Zło rodzi zło. Broń atomowa ingeruje w inne światy i życia. Ta wiedza nie jest nam do końca znana. Zadaniem naszym jest ewolucja i rozwój. Jedni ida do przodu drudzy w przeciwną stronę. Ta pomoc/ingerencja ma zgodę i jest elementem przyspieszonej ewolucji. Można powiedzieć, że mamy szczęście. Ale to jest moje zdanie.

Może dośdoświadczysz? Kto wie?

zgłoszę się w pierwszej kolejności do lekarza a potem się zobaczy. Dam znać w razie jakby.

Edytowane przez rasputin
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.